標題: 三日兩夜無無聊聊遊淡水 [打印本頁]

作者: KIMSAVIOR    時間: 2008-9-4 00:25     標題: 三日兩夜無無聊聊遊淡水

放一個禮拜大假太無聊,無咩嘢攪就上淡水行下,禮拜一下午三點到淡水,跟住上月亮宮酒店開間房,140蚊一晚,房幾干淨,不過係細間D,但係房幾清靜,因為小弟怕嘈,到七點去食飯,食飽飯返酒店二樓洗腳,浪漫式沐足,70蚊兩粒鐘,玩法同CA正足差唔多,玩完兩粒鐘後細路硬哂,即克要搵地方下火,其實洗腳到有推油,120蚊包起機,但一埸0黎到淡水,無理由打個飛機就算,所以小弟就去0左第二個場玩SN,其實酒店本身都有SN玩,300全包若然自己係酒店開0左房,返自己房攪平多五十,但當時小弟想起雙飛,所以就過0左紅圓,貪佢雙飛夠平,368足兩粒鐘,去到睇0左兩轉,搵0左件19歲湖北妹,人瘦波大,相頭都OK,跟手問佢有無姊妹,叫埋入0黎玩雙飛,佢即克打電話叫個姊妹入0黎,第二件女女相頭仲掂,不過可惜無咩波,兩件女服務都唔錯,雙飛仲好合拍,出0左兩Q,成身鬆哂,跟住食完宵夜返酒店,第二日睡到差唔多一點起身,食完嘢就去新明珠洗個頭,之後過中惠酒店整個正骨,108蚊雙鐘包埋起機,手骨幾好,跟住無無聊聊周圍行,到夜晚食完飯返酒店,睇0左陣電視,就上8樓SN搵件大波妹返房攪嘢,又整兩Q跟住一睡到天光,搭車番香港三日兩夜就係咁過.
作者: 遮神    時間: 2008-9-4 01:02

師兄, 你都有心有力喎, 出左五次啊.
作者: sinnid    時間: 2008-9-4 02:21

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-4 01:02 發表
師兄, 你都有心有力喎, 出左五次啊.
上次在淡水我自己都以為唔掂......真係從未試過.....但係真係俾囡囡2小時內吹一次, 出一次......

咁大個仔都未試過....
作者: peter99w    時間: 2008-9-4 07:36

作者: wchau169    時間: 2008-9-4 07:50

two hours for 2 KO is enough for recover alerday
作者: oldcat    時間: 2008-9-4 08:42

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2008-9-4 00:25 發表
放一個禮拜大假太無聊,無咩嘢攪就上淡水行下,禮拜一下午三點到淡水,跟住上月亮宮酒店開間房,140蚊一晚,房幾干淨,不過係細間D,但係房幾清靜,因為小弟怕嘈,到七點去食飯,食飽飯返酒店二樓洗腳,浪漫式沐足,70蚊兩 ...
一條友咁樣玩三日兩夜會有d悶喎
作者: 神經    時間: 2008-9-4 11:49

作者: angus    時間: 2008-9-4 12:09

作者: sttai76    時間: 2008-9-4 13:25

淡水都唔算太遠, 不過都要舟車勞動, 唔算划算, 但係睇黎又好似屬於經濟型既消費, 難得有假期當然去攪攪佢啦
作者: 遮神    時間: 2008-9-4 23:54

其實都唔算舟車勞動, 從深圳出發, 一般都係60~70分鐘車程.
回程好多時都塞車, 90分鐘車程左右啦.
作者: oldcat    時間: 2008-9-5 09:33

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-4 23:54 發表
其實都唔算舟車勞動, 從深圳出發, 一般都係60~70分鐘車程.
交通來回都差唔少三粒鐘, 真係去到小完就要走路喎:icon9.gif:
作者: chiwing    時間: 2008-9-5 18:23

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-4 23:54 發表
宜家要玩過引D都要離開深圳要去遠D啊,甘樣真系花好多時間

作者: KIMSAVIOR    時間: 2008-9-6 00:08

引用:
原帖由 chiwing 於 2008-9-5 18:23 發表
宜家要玩過引D都要離開深圳要去遠D啊,甘樣真系花好多時間
同意師兄嘅睇法,若然對一D即日來回嘅兄弟,淡水真係遠少少,不過對於單身嘅兄弟,我要個玩法可以同大家分享吓,小弟平時去淡水玩都係簡禮拜五放0左工,食D嘢就上路,到淡水一般大約9點零鐘,跟住洗隻腳食埋宵夜到十二點零去SN過埋夜,睡醒第二日食D嘢,整過正骨先番香港,咁樣玩法自己覺得幾輕鬆舒服,而且價錢唔貴,約六佰蚊左右,老實講係深圳按個正骨洗埋腳,跟手去機場起個機都唔止呢個數,所以我自己覺得呢個玩法幾OK,大家可以研究吓.
作者: adam0408    時間: 2008-9-6 17:33

听说淡水不错,有空一定去看看。谢谢师兄的报告!
作者: 遮神    時間: 2008-9-7 11:28

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-9-5 09:33 發表

交通來回都差唔少三粒鐘, 真係去到小完就要走路喎:icon9.gif:
所以去 DS, 一般都係過夜架.
作者: 遮神    時間: 2008-9-7 22:47

我都有見到, 又有加路, 南楊新翼等等.
作者: klfung1031    時間: 2008-9-7 23:47

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-7 22:47 發表
我都有見到, 又有加路, 南楊新翼等等.
最新消息尼幾日ds有部份場冇開, 小道消息係會有巡查, 請各兄弟執生了.
作者: klfung1031    時間: 2008-9-8 09:32

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-8 08:24 發表

點解呢?你咪剛剛去完DS,講呢聽聽!
係呀!! 只是齋唱k, 無去玩sn, 有d驚呀!! 留得青山在嘛!!
作者: oldcat    時間: 2008-9-8 10:13

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-7 11:28 發表

所以去 DS, 一般都係過夜架.
其實ds係唔係好似ca咁, 要到下午成一點鐘至開始有野玩?
作者: klfung1031    時間: 2008-9-8 10:24

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-9-8 10:13 發表

其實ds係唔係好似ca咁, 要到下午成一點鐘至開始有野玩?
DS好多場D囡都成十二點幾一點先開始上班, 數量仲會比較少.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0