標題: 初次水都報告 [打印本頁]

作者: chiwing    時間: 2008-9-3 19:02     標題: 初次水都報告

之前睇過D師兄話鬆腳好正,心思思就去試下,1號中午去到入到水池睇睇吾錯啊,大大水池又有水力按摩都幾正,都吾玩甘奈拿拿聲衝完就出大廳,找個靚位坐先,跟注話要找個技師鬆腳,技師來到樣一般,但系工衣就幾好件衣領幾大可以睇到半個波波:_n9: 甘我就一邊睇佢就一邊幫我做,但系D動作好正常啊無比驚喜我啊,就甘好平靜甘按左一個鍾,心想算啦去做按摩吧,之前有C兄話有泰機,甘就去試試,入到房女女到樣都OK甘就按啦,一路按就一路講話都有講有笑,但系就真系好正經一D越軌都無,唉又無運行添。就甘就按完兩個鍾,心裡都想著算喇,但系準備去衝身時又想《有D吾順,鬆多次腳睇睇有無驚喜》跟注又再去鬆多次腳,今次來左個好少少,樣都系一般但系按的時候有系褲面碰到小弟弟幾下感覺又真系幾過引,好似有偷咩感覺,但系就吾夠深入無直接碰到h:" /> 唉都好叫做有DD做到,就甘又按到夠鍾跟注就走人。總共都用左350元,第一次報告各C兄指點下。希望有師兄幫幫手,比D真系按得好過引的技師NO玩下,等我可以開心下,我想聽日中午再去多次試試,希望有師兄幫到我吧謝謝

多謝報告  加10分

作者: chiwing    時間: 2008-9-3 21:06

多謝版主指教。全部真系我自己用九方打的,吾系抄架。我想都系去過別的場玩囉
作者: ilovesz    時間: 2008-9-3 23:00

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-3 21:28 發表

人地講緊水刀  你又唔知講邊度  傻傻地嘅
robert style !
作者: mrkklo    時間: 2008-9-3 23:18

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 23:13 發表

我都記唔到你幾多次話無哂假!
哈哈 !
佢係羅老板嚟架 !
幾多假都會有 !!
作者: tommy_kc_tam    時間: 2008-9-4 10:06

「其實水刀喱個場??係高級享受大型場 ??唔知幾時開始??比大家當左係半機場」

唉, 其實係我唔好! 我係第一批出水刀鬆腿報告.

但實在有D技C按得好入整到細佬好舒服, 所以要同c兄們分享.

其實, 係度鬆腿打埋就未遇過, 事後入廁所自己打就試過!
作者: 陸小鳳    時間: 2008-9-4 22:46

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-3 21:15 發表

好吧,我介紹一個比你,好快會出報告。  

師兄有好野,我又要
作者: 陸小鳳    時間: 2008-9-4 22:53

引用:
原帖由 chiwing 於 2008-9-3 19:02 發表
之前睇過D師兄話鬆腳好正,心思思就去試下,1號中午去到入到水池睇睇吾錯啊,大大水池又有水力按摩都幾正,都吾玩甘奈拿拿聲衝完就出大廳,找個靚位坐先,跟注話要找個技師鬆腳,技師來到樣一般,但系工衣就幾好件衣 ...
師兄,比d料你去試吓,玩完記得出包膠呀
作者: 神經    時間: 2008-9-5 13:16

作者: 精X大師    時間: 2008-9-5 15:10

沉晚12點後播o左套唔知乜鬼西片 ...有撘lift借位吹奏 同oh yes come on等經典場面 ...原來而家國內咁開放:smile1: ...搞到d服務生唔理我 ...
作者: 神經    時間: 2008-9-5 16:02

作者: 神經    時間: 2008-9-5 16:22

作者: 精X大師    時間: 2008-9-5 19:00

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-5 16:18 發表

骨場要澈底解放...:smile1:

正足要按得狂放~
邪足要玩得豪放~
客人要齊齊賓放~  
老婆咪咬住唔放:smile1:
作者: cws    時間: 2008-9-5 22:03

but 水刀still good place wor

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0