標題: 潛水多時。係時候出返份報告先 [打印本頁]

作者: szjoe    時間: 2008-9-3 04:34     標題: 潛水多時。係時候出返份報告先

琴晚試玩DS歸來。之瓊苑酒店。發起人唔関我事。提供場地與我無關

有人話DS個場3人同行一人免房錢300+118 3個人每人減40
甘就去試0下拉。3人去到先問清楚收費 開始死口話一定唔減得,唯有話轉場拉

最後又話得哦。開始選妃講明一次6個。頭次列牌都係D豬玀記。連換2次
第3次 得哦 開始有 D好0野出來哦。果2條粉腸0拿0拿聲撿完就去隔離房
抛低我自己。冇辦法 冇心水個男部長不如叫D500來你睇.又得有500早講
418同500差幾多姐。問下500有咩特別原來500等同與其他場部長一樣。
500來到 原來比418 高 D 身材好D個樣索D外,冇咩特別 再問有冇其他
原來有鬼妹玩不過818 感覺貴0左D。。

以下為開工時間先來脫衣舞表演。都OK`沖身時間水床 比較受落獨龍鑽。

功夫做都足吹到頂唔順。水床做一次 (好彩年紀唔叫大。都勉強叫水中做)怕中風

做完用個口清潔乾淨,DS來講真係第一次做完會用口幫你清潔D子孫。

OK清潔完上大床人都未囘氣又來做服務。咩獨龍。腳子公拉西。又冰又火。又有深喉
硬過鉄筆。次次都玩床 今次玩露台做。有畏高人士請勿去試。

人在15樓大露台玩狗仔真係有种征服感。 居高臨下感覺好正

完畢 簡單  簡短 報告。不喜勿小

kkbbq:加10分  作鼓勵

作者: sinnid    時間: 2008-9-3 09:46

多謝大大 ds 報告~~~~這間瓊苑怎樣去呢? 要房錢嗎???
作者: sinnid    時間: 2008-9-3 09:49

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 08:48 發表

多謝師兄報告先!
要排個期比DS先!
有無見到格尼房露台,d師兄一齊做呀?

點解$418同$500?$500唔駛比房費咩?
側大大~~~相信 ds好啱你~~~因為條開城大道真係好好行~~~落左花街站真係唔駛再搭車可以直行過去~~ (不過可能行完一轉, 側大大腳仔已經軟哂lu~~ )
作者: sinnid    時間: 2008-9-3 10:21

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 10:06 發表

我讀書時,我d書友仔叫我駱駝。無咁易腳軟!

M日行下先!

去DS好似有兩個站,呢間酒店應該邊個站落呢?
唔係在開城大道那邊~~~~可能要打的去了~~~~

"琼苑大酒店        3835799       惠阳区淡水镇土湖加油站旁 "
作者: sinnid    時間: 2008-9-3 10:23

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-3 10:07 發表

佢唔知有冇行過絲綢之路呢?   
如果行去那條開城大道, 個個場都入去玩....真係唔腳仔軟都唔得!!!
作者: sinnid    時間: 2008-9-3 10:41

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 10:31 發表

DS有無母豬(汁足)呀?
你係唔係"有料" "好黃"個d 母豬呢?

我去過兩次DS, 又點可以答到你呢? 要問你第二d 高人指點下~
作者: sttai76    時間: 2008-9-3 10:56

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 10:31 發表

小弟都好想知有無咸沐足呀
作者: szjoe    時間: 2008-9-3 11:29

418  500  818 已經包埋房錢。半夜條路好靜。冇留意行人。但閒房對正大馬路

我當時都有少少表演慾。見到都冇問題。咸諸腳就唔清楚。
作者: sttai76    時間: 2008-9-3 11:36

引用:
原帖由 szjoe 於 2008-9-3 11:29 發表
418  500  818 已經包埋房錢。
呢個價錢去咁遠會唔會唔值呀, 不過如果囡囡高質既話就另作別論
作者: nelson    時間: 2008-9-3 14:16

作者: klfung1031    時間: 2008-9-3 14:28

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-9-3 10:21 發表

唔係在開城大道那邊~~~~可能要打的去了~~~~

"琼苑大酒店        3835799       惠阳区淡水镇土湖加油站旁 "
果位c兄講果間應該係新琼苑, 琼苑大酒店係土湖加油站旁果間係舊架喎!!
兩間相差好遠架!!
作者: klfung1031    時間: 2008-9-3 14:29

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-3 10:06 發表

我讀書時,我d書友仔叫我駱駝。無咁易腳軟!

M日行下先!

去DS好似有兩個站,呢間酒店應該邊個站落呢?
立交橋落最近, 不過都要打的或可坐摩托.:victory:
作者: klfung1031    時間: 2008-9-3 14:30

引用:

無ca果d母豬架!!
作者: herman    時間: 2008-9-3 14:47

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-9-3 14:30 發表

無ca果d母豬架!!
"日本妹" 師兄捽之出現嗱 ,
一係唔出嘢, 一出就出幾嘢 .  利害! 利害!     
作者: sinnid    時間: 2008-9-3 22:54

哈哈~~~~klfung大大真係俾人追數~~~
作者: klfung1031    時間: 2008-9-4 15:12

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-3 22:57 發表

sinnid兄. 你咁講. 佢好難浮番上黎架 . 我冇追去呀. 追果個係羅拔同7叔ja
上星期只係去左ca, 因為病左所以無去ds呀!!
ca果個黃金沐足唔好玩既, 不提也罷.
之後試左蘿拔提供之浪漫囡囡,
個人感覺一般, 囡囡服務態度ok, 但係同佢好似無乜feel,
都係之前果個好feel d.
作者: klfung1031    時間: 2008-9-4 15:43

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:17 發表

咁依家好D未呀.我地大家都好掛住你呀
仲病緊, 不過好左D了, 所以先有D精神上來吹吹水.
去黃金都係唔好玩沐足, D囡又唔靚玩得又唔放.
作者: klfung1031    時間: 2008-9-4 15:50

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:45 發表

係呀.你一身真功夫,要玩就去sauna玩啦 , 有冇睇我個dl第三擊.你下次可以去dl玩下架
DL 消費有點高, 我都係時間回歸DS了.
DS 勝在平, 有時都會撞到D好野架!!
作者: klfung1031    時間: 2008-9-4 16:04

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:53 發表

你有冇睇我個report架:smile1: :smile1: . 其中我有介紹$298一條龍, 仲有$223套餐(浪漫,加沐足連加鐘).點算貴先
咁要搵日去DL玩玩先. 果度浪漫同沐足D囡玩得放唔放架?
如果D沐足似黃金果D就真係死得呀!!
作者: jacky10    時間: 2008-9-4 16:46

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-4 16:30 發表

原來你地仲未明白玩正足之精髓。。。。

玩正足,就是以最小的金錢,最廉宜的價錢,找一些有 potential 的技師,激發她們的潛能。

樣子靚的,啟發她們玩身體上的互動;有內涵的,和她們作思想上的大交流 ...
所以經囡囡有力資訊得知

身無一技之長只靠輪牌的技師通常過不了幾個月只好默默離去...

鬼咩輪成日牌得果幾十蚊  長安有d囡囡都打的返工. 食飯唔洗錢果d又鬼咁難食
做錯小小野就冇1舊水或者停牌. 咁辛苦先搵果幾十蚊.

所以其實正足通常都梗有1樣野滿足到

作者: jacky10    時間: 2008-9-4 16:59

正足我真係唔會彈鍾架0_o

至多都係訓得覺比佢按 不過托賴係ca個個都ok好傾

50蚊  好似ching話齋有條女摸你80分鍾都抵到爛啦
作者: klfung1031    時間: 2008-9-4 17:45

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-4 16:12 發表

黃金 $60 就有 120 分鐘,仲平過白花油,又比你攬攬抱抱,仲想點呀。
如要互動足浴,新天紅啦,癲瘋式$118。針無兩頭利,要平野就冇咁多野玩架啦。
所以留番D時間同金錢去玩其他項目好過啦!!
作者: tequila_007    時間: 2008-9-4 17:53

where is DS ?
作者: papa2005    時間: 2008-9-4 18:36

小弟都好想知各位點去DS,
同埋有D咩場比較好玩,
我多數去開DL, CA同HJ,
未去過DS,
請指教, TKS.
作者: mm2005    時間: 2008-9-4 20:04

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-9-4 16:59 發表
正足我真係唔會彈鍾架0_o

至多都係訓得覺比佢按 不過托賴係ca個個都ok好傾

50蚊  好似ching話齋有條女摸你80分鍾都抵到爛啦
師兄們好似唔記得重有"山長水遠":"來回兩個幾小時 + 70元車錢",去長安食 ,我愈來愈難忍受,近排都去少鰴漶I
作者: jacky10    時間: 2008-9-4 20:55

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-9-4 20:04 發表

師兄們好似唔記得重有"山長水遠":"來回兩個幾小時 + 70元車錢",去長安食 ,我愈來愈難忍受,近排都去少鰴漶I   
之前ching報告話beautiful bay好似以後生女為主?
不過真係好遠
作者: sinnid    時間: 2008-9-5 18:23

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-9-4 22:20 發表

AM兄 早前出 "DS 報告" 有地圖ge!
係呀~~~呢張已經變左我張尋寶圖了~~~
作者: zzred    時間: 2008-9-9 12:44

500元有幾多分鐘啊?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0