標題: 好大風呀! [打印本頁]

作者: wahwah    時間: 2008-7-22 19:54     標題: 好大風呀!

之前上星期六到主場,同BG一路按一路吹水,佢話前主場X康堂在星期五中招,KO上門掃場,當場捉左幾件,嘩 ,我一聽細佬都縮賣 ,雖然X康堂轉做『大』場之後,已經好耐無去,但畢竟都是我第一個大陸飛機場,聽到都有D唔開心。
作者: 雞糠    時間: 2008-7-22 20:28

近排呢d災情真係好令人傷心........希望師兄們都可以大步欖過........
作者: AM    時間: 2008-7-22 21:13

X康堂都是我第一個大陸飛機場
作者: babycry1    時間: 2008-7-22 21:20

上星期五?
作者: 陸小鳳    時間: 2008-7-22 21:40

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-22 20:03 發表
向遇難者致以哀悼   英勇嘅戰士  希望係早日回歸:victory::victory:
咁既環境去正場好過,仲要係大間既正場播。
如果咁樣做左比人哀悼既勇士,唔值得博。
作者: euyhk    時間: 2008-7-22 21:40

引用:
原帖由 wahwah 於 2008-7-22 19:54 發表
之前上星期六到主場,同BG一路按一路吹水,佢話前主場X康堂在星期五中招,KO上門掃場,當場捉左幾件,嘩 ,我一聽細佬都縮賣 ,雖然X康堂轉做『大』場之後,已經好耐無去, ...
X康堂 改左名叫 x 錦彎好奈囉!好彩我上星期冇去
作者: abc3g3txxx    時間: 2008-7-23 01:16

我星期六晚經過,心思思,又想看看有沒有從新裝修,上到去前台裝修依舊,人面全非,部長還落力向我 sell 女,我沒有落搭,走了,
現在想起都怕怕,    想不到週五被掃,週六就扮作甚麼都沒發生.
作者: woo368    時間: 2008-7-23 01:39

咁黈伅....難忍都要忍....無狣撜旼慦藄屭鴙輕...工又無埋...女朋友又無埋
作者: reosou    時間: 2008-7-23 22:01

引用:
原帖由 abc3g3txxx 於 2008-7-23 01:16 發表
我星期六晚經過,心思思,又想看看有沒有從新裝修,上到去前台裝修依舊,人面全非,部長還落力向我 sell 女,我沒有落搭,走了,
現在想起都怕怕,    想不到週五被掃,週六就扮作甚麼都沒發生.
你星期五食飯果時咬親條c,咁星期六唔通唔使食都飽
作者: dutch    時間: 2008-7-23 23:25

under storm ,watchout the climate, stay at home better
作者: herman    時間: 2008-7-24 11:05

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-23 23:30 發表

做駝鳥是消極的,要突圍而出!
100% 同意!
唔通日日stay at home 自己玩雀
應該試找新嘅門路, 向世界出發  
作者: AM    時間: 2008-7-24 15:42

風幾時會平、浪幾時會靜
邊個可會知風幾時平?
邊個能預測浪幾時靜?
誰能知曉何時風平浪靜?
作者: cheapsam99    時間: 2008-7-24 21:23

X康堂都係小弟第一次起機的場地,曾經相遇了不少好囡囡,亦曾被人傷透了心,又愛又恨呢…現在此地蒙難,有點神傷…
作者: 收數佬    時間: 2008-7-24 22:51

搞セq奧運.....恕我直言..大陸人雖然有錢但整體質素未能走向國際化....可能有失國體
作者: 收數佬    時間: 2008-7-25 19:23

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-24 22:56 發表

騎虎難下,背城一戰。

收數兄都好關心國家大事。我只關心奧運對國內囡囡之影響。
就係奧運這國家大事影响好多人....看看公安對記者真係有失國體
我想去減壓又驚....女女又停工...股市樓市又唔升...奧運你話幾無謂
作者: steel_xx    時間: 2008-7-26 00:55

Should be very careful in the coming month!!!
作者: nimenhao    時間: 2008-7-26 12:31

引用:
原帖由 收數佬 於 2008-7-24 22:51 發表
搞セq奧運.....恕我直言..大陸人雖然有錢但整體質素未能走向國際化....可能有失國體
阿爺就係想搞個奧運令中國走向國際化。但..... 唔知會唔會有反效果,醜事走向國際化呢?
作者: 收數佬    時間: 2008-7-26 17:20

引用:
原帖由 nimenhao 於 2008-7-26 12:31 發表

阿爺就係想搞個奧運令中國走向國際化。但..... 唔知會唔會有反效果,醜事走向國際化呢?
10幾億人有一千萬人有錢全世界就覺得所有中國人有錢......所以10幾億人如果有100萬人做有所國體的事就全世界都以為中國人是有問題....但全中國又何止100萬人會做有失國體的事呢?嘗試找ac nelson做一個調查全中國有幾多人随地吐痰就知 有幾多人鍾意 mau在街上就知

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0