標題: 淡水自遊行(有地圖) [打印本頁]

作者: AM    時間: 2008-7-19 09:54     標題: 淡水自遊行(有地圖)

淡水自遊行

各位大哥請look look忘情兄的report先, 先加相後加report.

各位師兄好, 最近見到好多深圳打大風消息, 去深圳都冇mood. 真系都掛住淡水呢一個地靈人傑的地方, 今日就用少少時間去講下淡水呢個性地啦. 我其實去過淡水SN好多次所以都有小小認識, 留低吾少精蟲, 廢話講完.

淡水夜遊簡介 -請參考忘情兄的report

羅湖汽車總站有大巴去淡水,去DS有兩架車, 一架坐到花街總站(在圖中1的地方落車),一架坐到交橋落總站(在圖中區客運站的地方落車)。12:40開車, 1:40到花街總站, 算幾快

淡水鄰近龍崗是深汕高速公路中途一個出口,地方屬惠洲市惠陽區,地方不算繁盛, 不像常平..樟木頭有好多老香,是地方一個小鎮,沒有高樓大夏只有樓高的酒店賓館,沒有大型的商場只有好宜多..華都廣場及時代廣場, 但係酒店桑拿卻成門成市.

食方面本人試過有幾間~花街站附近(在圖中1的地方)~雲南過喬米線~新不夜天~新美味~

各位師兄請注意我已經同DS政府開會,
88的兄弟去到各大DS中小型塲都係包房$的.

邪足玩樂篇

到花街總站落車, 行前少少右面就系你會見到一間up dup舖,門口有低空吊帶,果間就係有“浪漫式”邪足玩的『月亮宮足浴城』。30元普足,40/45分鐘“浪漫式”足浴(雙鐘$70)。我同意忘情兄話月亮宮好多豬排, 其實都有D好野. 我一般都係去完SN, 有時間多就去月亮宮足浴一下. 以前DS回SZ 8點係最後一班車, 我都好爛玩到7點半至走. 30元普足有deep V, 有大波頂頭縋, 糸喜歡中女的天堂. 有幾個大波29-30中女, 相頭OK, 把口又好淫成日同你講鹹野, 又幾正.

AM 個人意見: 後生樣正一定好少, 必選大波中女同你玩大波頂頭縋.

SN玩樂篇

打的基本上佢地唔會睇標, 打的公價十蚊, 在白雲路一路上見到好多酒店, 卡拉OK同桑拿, 世紀華園大酒店,中惠大酒店,西湖大酒店及潚灑大酒店, 可以去圖中6的地方落車, 就系西湖同潚灑

潚灑,有三種房,分別係$300木桶房90分鐘, 水床房 $400 120分鐘, $450 空飛房 (未試過),甘清楚哂就睇女啦,每次五個,有D著OL服,有D著低胸連身粉紅短裙, 講到D女既質數,
糸好後生青春, 但就真係唔及常平,一分錢一分貨嘛,開波咁都係好似的東莞式桑拿咁,沖涼時BM,全身漫遊,牛奶熱茶加冰火咁啦,出左一次已經剩番幾個字,同條女吹下水,咁就夠鐘,如果回到氣係可以2Q的,跟住放底三百, 有一個鐘全身按摩送 (唔使小費), 咁當然唔好哂,去一樓按摩房, 手勢都唔錯,又後生又好身材,件工衣又低胸,好似仲正過頭先桑拿女,有潛質培訓第日做全套, 咁按完一個鐘後就斯斯然咁行出酒店,全程$300 玩3個鐘, 乜小費都唔使,

AM 個人意見:房大好新, 潚灑地點遠D送一個鐘全身按摩, 對面的西湖有SN同仁K.

可以行去圖中4的地方, 就系南洋. 南洋同潚灑同級都是cheap塲, 我玩過水床房 $400 120分鐘, 甘清楚哂就睇女啦一分錢一分貨嘛, 囡囡幫我除衫褲鞋襪, 然後沖身, 然後上水床水磨, AV睇得多, 但第一次玩好過癮, 好舒服!到腳底接波時仲過癮, feel到佢粒lin硬左, 忍唔住用腳趾夾佢lin頭, 囡囡說我好壞….;沖完身就上床, 先做背bm, 跟住條脷漫遊全身真係攞命…差啲叫救命, 跟住又用啲帶薄荷液體、可樂、冰、熱水…吸身同吹細佬, 然後...................., 好過癮, 唔識形容

AM 個人意見:房一般新,地點方面.

比較high 塲世紀華園, 價錢$438 (300+138房$)~ 沒有空飛房...沒人水床房...不過算啦~照去~搵到自己o岩既囡囡就去馬~ 服務幾好~ 都係玩下bm , 人體漫遊 佢條舌舔得我好爽!又用o者o厘,又用牛奶 , 又玩震蛋震c眼..... 好奇怪的感覺...玩完一輪前戲之後就正式開波!到我為佢服務下...玩下佢粒linlin...摷下佢...都幾多水喎於是經過一輪抽插之下將千萬子孫都shoot了之後攬攬錫錫傾下計, 時間剛剛好

AM 個人意見:房正, 重有假狗同震蛋俾你玩有日本AV feel, 但要比房錢. 我明天會北上再同DS政府開會討論世華園收房錢事

可以行去圖中2&3的地方, 就系魯惠,圖中2糸叫魯惠賓館, 圖中3糸叫魯惠SN. 魯惠潚灑同級都是cheap塲, 魯惠賓館可能糸最cheap塲, cheap房 $268, 因為太cheap, 我未去過, 一分錢一分貨嘛. 魯惠SN就係有得吊媽咪, 兩件主任($300+100)都幾得, 一件個樣淫到呢, 有啲肉地大波波, 淺lin, 少毛!個樣ok啦, 不過越睇越甜, 服務態度非常良好, 由頭到尾仲搞到過哂鐘都好好笑容, 反應好得, 功夫我覺得一流, 不過可能自己鄉下仔

AM 個人意見:房一般,魯惠D媽咪客吾夠, 好多時都會客串做生客. 但系D媽咪只可以同你暗示

小Tips:

1. DS有得吊媽咪
2. 媽咪糸中女, 都好正, 最正系媽咪D服務一流
3. DS 打的公價$10
4. DS SN太多, 師兄大可睇多轉,慢慢選自己的囡囡.
5. 如果過左大巴時間~建議係淡水搭的士去沙灣講價$130-150~之後係沙灣度轉深圳車去皇崗$40
6. 如果去淡水可以係深圳搭龍崗車落坑梓轉車去淡水

7. 安全方面,我每次到深圳都会打比D媽咪收下风, 但糸好多時為左做多个客都玩老點. 上到房如果D女吾着工衣就会打风.有次又比老點,做做下D女問我驚唔驚?細佬即冇力.

吊媽咪Tips,
1.
你去到如果見個媽咪合心水.
2.
睇N轉女先
3.
全彈
4.
同媽咪講睇吾上眼太后生
5.
有D(會客串的)媽咪會同你暗示
6.
公價300+100=400

FAQ
DS SN塲D囡囡質素點?
AM答: SN塲多數糸18-22, 後生女多, 每個塲都有正菜當然又有好多豬排啦, 最重要識對媽咪彈囡.
XX 地址起邊?
AM答: 我一般介紹的SN都好近大巴車站, 多點身體力行, 多點收獲.

PS
我唔識打中文全部都系用手寫板寫, 所有report 都系我中出,出精, 出錢,出時間而且100%真實.

各位師兄如果覺得唔好勿小, 覺得好請多留言鼓舞士氣.

各位版主覺得好請多加分.

寫住今多先, 如果反應好再寫.

Last Updated 19 July 08 12:52pm

作者: peter99w    時間: 2008-7-19 10:03

作者: nelson    時間: 2008-7-19 11:15

作者: 忘情johnny    時間: 2008-7-19 13:08

AM兄出帖,小弟獲益良多
作者: AM    時間: 2008-7-19 13:17

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-19 13:08 發表
AM兄出帖,小弟獲益良多  
Thanks 忘情
作者: AM    時間: 2008-7-19 13:24

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-19 11:02 發表
AM兄,
車程要幾耐呀?
你覺得DS鵀w全系數點呢?
可唔可以先推介一兩間比我呢d新手做起步點呢?

唔該哂!
安全方面,我每次到深圳都会打比D媽咪收下风, 但糸好多時為左做多个客都玩老點. 上到房如果D女吾着工衣就会打风.有次又比老點,做做下D女問我驚唔驚?細佬即冇力.
作者: oldcat    時間: 2008-7-19 15:31

AM兄, DS"浪漫式"足浴係唔係等於CA"奧運宝貝"?
作者: AM    時間: 2008-7-19 15:35

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-19 15:31 發表
AM兄, DS"浪漫式"足浴係唔係等於CA"奧運宝貝"?
I try 普足 only, no bullet after SN
作者: sunboy    時間: 2008-7-19 16:10

多謝AM兄information,淡水無去好耐,睇完report又心...:_n9:
作者: mwm    時間: 2008-7-19 22:16

very good AM , but now safe or not
作者: wchau169    時間: 2008-7-19 22:21

no one can tell yu safe or not in thistime be careful ching
作者: firstloveboy    時間: 2008-7-19 22:46

作者: 蟲多    時間: 2008-7-19 23:37

A M兄淡水亂唔亂:biggrin: 一枝公去安不安全
作者: klfung1031    時間: 2008-7-20 00:12

AM兄, 辛苦哂你份咁詳盡既REPORT.
小第都係DS玩開的, 有機會一齊玩啦!!
作者: leofong    時間: 2008-7-20 04:13

感謝樓主分享
唔知淡水最近治安有冇以往咁差
作者: BYMH12    時間: 2008-7-20 10:24

作者: Tony-lonely    時間: 2008-7-20 16:02     標題: 回復 1# 的帖子

作者: AM    時間: 2008-7-21 09:30

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-20 00:12 發表
AM兄, 辛苦哂你份咁詳盡既REPORT.
小第都係DS玩開的, 有機會一齊玩啦!!
Thanks kl兄, long time no see, how are u?
作者: CHB    時間: 2008-7-21 10:18

:good2: Thanks guide book! 不過稍遠同fd去好d
作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 10:30

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 09:30 發表

Thanks kl兄, long time no see, how are u?
尼排由於ds打風已經轉戰ca了, 等天氣好轉後再向ds出發.
ds有咩好介紹呢? 有無收到風ds那邊怎樣?
作者: sinnid    時間: 2008-7-21 10:30

多謝am兄~~~要去試一試~~~
作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 10:49

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 10:34 發表

比較兩地,還是 ca 較安全與好玩。
其實如果唔係打風, ds都係一個又平又好玩的地方.
我覺得ca只係多左沐足尼部份.
作者: AM    時間: 2008-7-21 11:28

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 10:30 發表

尼排由於ds打風已經轉戰ca了, 等天氣好轉後再向ds出發.
Some Ching said DS also 打風打風打風打風
作者: oldcat    時間: 2008-7-21 11:36

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-19 09:54 發表
淡水自遊行

各位大哥請look look忘情兄的report先, 先加相後加report.

全程$300 玩3個鐘, 乜小費都唔使...
係唔係$300己經包咗房錢同囡囡費用?
作者: oldcat    時間: 2008-7-21 11:41

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 10:30 發表

klfung1031兄, 睇黎你都成日去ds, 咁幾時出返個report比大家見識呀?
作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 11:42

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-21 11:36 發表

DS好多場都係一個價錢已包房費&小費. :victory:
除左某小部份高檔d既場房費另計.:smile1:
作者: AM    時間: 2008-7-21 12:11

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-21 11:36 發表

各位師兄請注意我已經同DS政府開會,
88的兄弟去到各大DS中小型塲都係包房$的.

作者: AM    時間: 2008-7-21 12:12

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 11:42 發表

DS好多場都係一個價錢已包房費&小費. :victory:" />
除左某小部份高檔d既場房費另計.:smile1:
我明天會北上再同DS政府開會討論世紀華園收房錢事宜
作者: AM    時間: 2008-7-21 12:17

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 12:10 發表

$300 真係好抵!
係未完全自已發揮?做幾多次都得?
最關鍵是囡囡質素如何?
補充少少
DS SN, D女入房就起中. CP就﹔洗浴完先起中,多30-40分中玩.

90分中不夠時間2Q.

120分中可2Q.
作者: AM    時間: 2008-7-21 12:20

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 12:10 發表

最關鍵是囡囡質素如何?
D女既質數,
糸好後生青春, 但就真係唔及常平,一分錢一分貨嘛

作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 12:43

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:17 發表

補充少少
DS SN, D女入房就起中. CP就﹔洗浴完先起中,多30-40分中玩.

90分中不夠時間2Q.

120分中可2Q.
如不做服務的話, 應該夠時間做2q的.
作者: AM    時間: 2008-7-21 12:48

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 12:43 發表

如不做服務的話, 去甘遠為乜呢?
作者: lovecupid    時間: 2008-7-21 12:53

初初就莞式我都好唔習慣,但只要個人放鬆D,唔好「緊張」同「心急掛住出野」,其實係好爽好刺激。當你玩過之後,你就會知原來自己有很多身體部位不單只細佬,都是有很有反應的。
作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 13:28

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:48 發表

如不做服務的話, 去甘遠為乜呢?
果d服務如果你玩得多幾次就唔覺得有咩特別, 做多次仲爽啦~~
作者: 忘情johnny    時間: 2008-7-21 17:52

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 12:43 發表

有個別場如龍層各係沖完涼先起鐘的。
90分鐘起兩Q都可以,沖涼時先一Q,做服務時回氣,再出一Q。
作者: klfung1031    時間: 2008-7-21 18:33

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-21 17:52 發表

有個別場如龍層各係沖完涼先起鐘的。
90分鐘起兩Q都可以,沖涼時先一Q,做服務時回氣,再出一Q。
不過好多囡如果你揀做2q, 佢地多數係唔做服務的.
作者: shukayl    時間: 2008-7-21 22:14

慾海明燈,唯兄是岸,做福人臣.
作者: AM    時間: 2008-7-23 16:08

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-19 11:02 發表
AM兄,
車程要幾耐呀?
你覺得DS鵀w全系數點呢?
可唔可以先推介一兩間比我呢d新手做起步點呢?

唔該哂!
Copy from Other Forum
小弟剛從淡水回來, 無何否認, 淡水感覺上好似打風, 不過呢D都係因為奧運前的例行工事, 走鬼檔少之又少, 企街更唔多見, 好明顯做過工作~~
之前有師兄說金爵俾封, 尋日去人山人海, 可能解左封
跟住係麗豪, 去花街坐車之前仲營業中~~係四周行過好多埸都有開...未見打風跡象,唔知係咪有人放流料誤導~~

更新內容:
走鬼檔意思即係街邊的檔販, 賣野食個d....賣雜貨個d...平時係條街會見好多 ,尢其係南五路同魯惠個邊會有好多, 不過都要等夜晚過左10點先會出番黎, 好明顯有關人員做過工作, 唔會全部入哂舖掛~~想搵野食醫下肚都要入店內, 無咩街頭風味....
而企街就係花街車站夜晚過左7點左右, 就會有不少女人說去不去玩, 依家無哂......真係幾詭異
其實唔知大家知唔知, 麗豪個霓虹燈招牌係淡水打風的指標, 我係淡水4年, 都係見佢熄過兩次, 個兩次佢都真係熄左燈, 信不信由得你地自己, 不過淡水我都有4年經驗了....
同埋另一件大家唔講大家可能唔知, 淡水之所以安全, 係因為無咁多幫派係入面, 清一色都係客家人(髮廊個d唔計,只計大場) 所以如果係本地人的場, 師兄使咩庸人自擾呢?(我唔係旅遊大使, 鼓勵大家上去, 而係我唔想有人阻住有心人上去開心, 雖知道阻住人地開心, 死左會俾人燒春袋<==抄電影講的....

再更新內容:
剛睇左有師兄話打的問的士佬話7/7-10/7打風, 打左2次, 都係咁講, 夾哂口供, 其實點解一樣呢?有無師兄會研究呢個問題?
唔通呢個真係事實?其實佢地連邊度好玩都唔知, 的士佬, 一個月搵幾多錢, 大家心中有數, 打風只係佢地公安的公告, 或者報紙上的以訛傳訛, 真正打擊的係髮廊個d, 賓館個d, 係內地公安會唔會挑戰當地的富豪, 唔係唔會, 而係盡量都唔會咁做~~而的士佬不過係聽到佢地自己同鄉的場(髮廊,小型賓館)俾人掃左, 就話打風, 因為係淡水開的士多數都係外省人, 本地人多數都唔會開的士, 個個都開間店, 做老闆啦....

23/7更新內容    酒店, SN背景
最近有好多師兄會出POST問, 淡水邊間酒店好, 不過依家未必係邊間好玩, 而係邊間最安全?
因為淡水成了香港人二線的玩樂地方, 所以新開了不少新型酒店, 月亮灣, 龍都, 都相繼掘起
不過可能無咩人知, 佢地背後的後台, 我介紹以下的幾間已經證實左, 係淡水黑白兩道都會知道, 絕對係堅料
信不信就由得各位BROTHER
魯惠酒店, 一條街有兩間酒店, 不過作風低調, 可算係淡水一間好耐歷史的"SN", 有好多人唔會知道, 新開的個間, 即係樓高10層個間, 係有SN, 同埋咁耐點解間間都俾人查, 而佢就無俾人查, 佢不過係一間三星酒店, 問題就係佢後台, 佢後台係老闆係當地的政協, 而佢地的酒店唔單止係惠州有同名的魯惠, 更令人意外的包括淡水世紀華園都是同一個財團的, 所以都可以叫得上淡水的"鐵竇"

金爵, 呢間DISCO一開業到依家都好多人熱捧, 唔係因為佢裝修靚, 唔係因為佢由餐廳, DISCO, SN咩都有, 而係因為佢地老總, 佢地老總係澳頭好出名的大佬, 係兩兄弟的, (題外話不過開業前段, 呢位老總的大哥因為殺人而在重慶服刑, 佢大哥好出名, 個花名叫"傻佬", 個名係因為佢做事同正常人好唔同,  係人都會遇強越強, 不過呢位大哥就鐘意恰弱者, 所以係惠州的黑道不恥, 但係佢地的黑勢力在惠州國安部門有指示, 所有公安在休班係唔可以去金爵消費, 包括去佢既餐廳, 違者會俾重罰, 呢點大家可以留意下, 可能會見到公安係新麗晶食飯~~)呢間野係惠州的黑道被受推祟, 之前係惠州間間DISCO都有打架, 點解佢無....大家都可以明白一二
有BRO會問上次佢俾人查喎, 不過點解佢可以開番, 同埋係人都知佢係老黑, 查就一定查佢先, 不過一定開得番, 同埋佢既老總講如果係佢既場玩緊出事, 就會擔保即晚番出黎,佢埋單,呢個都係事實, 佢的義氣係惠州都叫數一數二....

淡水世紀華園, 呢間唔使介紹, 5星級, 好多BROTHER都知5星級就一定比其他地方的SN安全, 唔使講背景都知

新州賓館, 離中心區比較遠, 不過佢的後台係新明珠的老闆, 新明珠我想去過淡水都唔會唔知佢係咩級數的休閒中心, 派片一定足, 所以都係比較安全的地方
作者: 遮神    時間: 2008-7-23 21:10

睇埋張圖先, 多謝詳細介紹. :good2:
作者: AM    時間: 2008-7-24 16:50

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-23 16:36 發表
多譏am兄咁辛苦出個咁多字個report. 內容真係好長詳盡 .
連小弟都"鄧"你辛苦 .
風幾時會平、浪幾時會靜
邊個可會知風幾時平?
邊個能預測浪幾時靜?
誰能知曉何時風平浪靜?
作者: didit    時間: 2008-7-26 14:51

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-19 09:54 發表
比較high 塲世紀華園, 價錢$438 (300+138房$)~ 沒有空飛房......
樓主,你未講世紀華園係圖中幾多號喎:icon2:
作者: sinnid    時間: 2008-7-31 01:10

AM 大大~~~真的很感激你無私的分享淡水自遊行資料, 根據這個THREAD的資料, 我昨日(30/7)終於鼓起勇氣去淡水花街探一探, 亦應該是我在奧運前的最後一次的行動了!!! 這一次行動對自身而言, 真的很震撼....要出一個記錄先得!!! :victory:

作者: AM    時間: 2008-7-31 11:31

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-31 01:10 AM 發表
AM 大大~~~真的很感激你無私的分享淡水自遊行資料, 根據這個THREAD的資料, 我昨日(30/7)終於鼓起勇氣去淡水花街探一探, 亦應該是我在奧運前的最後一次的行動了!!! 這一次行動對自身而言, 真的很震撼....要出一個記錄 ...
真糸寫左好耐, 最可惜D相留左起鳳崗公可个harddisk. 希望吾会做左冠Ala
作者: shukayl    時間: 2008-8-6 20:53

多謝AM兄無私奉出寶貴经歴.
作者: adam0408    時間: 2008-8-8 05:38

有相有图就一定要支持!!!
作者: AM    時間: 2008-8-8 12:20

引用:
原帖由 shukayl 於 2008-8-6 08:53 PM 發表
多謝AM兄無私奉出寶貴经歴.
你睇完去完都要出報告, 知道嗎?
作者: AM    時間: 2008-8-8 12:21

引用:
原帖由 adam0408 於 2008-8-8 05:38 AM 發表
有相有图就一定要支持!!!
你睇完去完都要出報告, 知道嗎?

jojo : AM兄下次唔好重復reply啦 雖然係REPLY俾兩個人. 但都唔好啦. 唔係唔小心扣左你分就真係唔好意思啦

作者: sinnid    時間: 2008-8-9 16:02

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:17 發表

補充少少

90分中不夠時間2Q.

120分中可2Q.
AM  c hing~~~~~我上次去波霸時,係沖完涼先起鐘喎.....仲係平生在浴室內口爆~~~

第二次上去囡囡直情打電話都費事,玩完都係我俾錢囡囡找數, 我連前台係邊都唔知....

去左兩次, 自己好似中左毒咁....係咁想住囡囡......佢對導彈......哎....
作者: AM    時間: 2008-8-11 11:02

Add photos, 各位版主覺得好請多加分

作者: AM    時間: 2008-8-11 11:09

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-9 04:02 PM 發表

AM  c hing~~~~~我上次去波霸時,係沖完涼先起鐘喎.....仲係平生在浴室內口爆~~~

第二次上去囡囡直情打電話都費事,玩完都係我俾錢囡囡找數, 我連前台係邊都唔知....

去左兩次, 自己好似中左毒咁.. ...
真系都掛住淡水呢一個地靈人傑的地方X2
作者: oldcat    時間: 2008-8-12 10:56

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-9 16:02 發表

去左兩次, 自己好似中左毒咁.. ...
你好快會變成淡水一號
作者: sinnid    時間: 2008-8-13 11:30

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-8-12 10:56 發表

你好快會變成淡水一號
老貓大大~~~應該唔係喇~~ 淡水呢條線喺呢度應該唔成氣候, 又有d 負面新聞,應該唔會好受街街朋友上去~~:_n8:

不過都係一個好唔同的經驗,我覺得莞淡式sauna,同深圳鬼\場好唔同,亦各有好玩地方,深圳那些,互動性強d, 你要好努力咁親自去除佢地個扣,呢個感覺係幾好架,至於莞淡,係完全做大爺,囡囡係直接在你身體敏感部位強攻,但係在官能上及互動方面,滿足感就有所不如,充其量只有在囡囡除衫除bra那一刻可以睇到,所以睇到其他c hing 話會跳艷舞,可能就係要補充呢一方面的不足

當然,d 高手如羅白c hing 個d, 咩環境都可以互動一下,但係對我地呢d 平時規規矩矩,正腳就正腳,浪漫就浪漫,係好難的,所以去左龍記兩次之後,谷住谷住,山長水遠,又唔可以久留的人來講,就有d唔係咁好的感覺

作者: klfung1031    時間: 2008-8-13 11:39

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:30 發表

老貓大大~~~應該唔係喇~~ 淡水呢條線喺呢度應該唔成氣候, 又有d 負面新聞,應該唔會好受街街朋友上去~~:_n8:

不過都係一個好同的經驗,我覺得莞淡式sauna,同深圳鬼\場好唔同,亦各有好玩地方,深 ...
完完全全贊同c兄尼幾句話 所以去左龍記兩次之後,谷住谷住,山長水遠,又唔可以久留的人來講,就有d唔係咁好的感覺

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0