標題: 東莞 – 寮步鎮金花最新情報 [打印本頁]

作者: sttai76    時間: 2008-7-15 21:19     標題: 東莞 – 寮步鎮金花最新情報

今天到此一遊,故將有關資訊俾各ching參考參考………

去程
小弟同友人先在深圳搭和諧號往東莞站(即常平),駛費$40,時間約20分鐘,先在味千吃點東西,繼而搭巴士303 (其實還有很多公車由常平站開出前去,只是路經不同地方而已)駛費$7,時間約35分鐘:不過只係可以去到寮步鎮附近,係鎮中再轉搭的士去,駛費$10到埗,時間約5分鐘。

場地簡述
其實個場附近都幾荒蕪,無乜公車經過,最好都係打的去好啲。樓高4層,感覺不過不失,完全唔係豪華果隻………
之前有ching提過價錢,小弟今日只見價錢如下:
頂級足浴:$88/80mins
性感足浴:$128/80mins
推拿A $138/100mins
推拿B $188/90mins

頂級及性感足浴是包(出火)的,但不包油費,如要盛惠$10
推拿AB亦是包出火的,不過B類多了波推

囡囡分衫代表不同類型
紅衫半透視裝足浴 (質素不過不失,碰碰運氣吧)
藍綠色連身裙推拿 (質素俾足浴囡囡靚啲,高挑同白滑一啲)

頂級足浴房間有廁所及足浴椅
性感足浴房間有床及足浴椅
推拿有床、足浴椅及廁所

沖涼唔係房入面,CHING請留意

小弟試咗性感足浴,揀完囡囡之後囡囡會自動脫去透視裙,即只帶BRA及底褲幫你按;可以選擇泡腳或按足,囡囡會擒上你身幫你按,你可以向她作出全進攻,你亦可以要求全套服務,價錢由$200起跳。

過程因人而已,自己發掘樂趣吧﹗不過小弟囡囡真係溫香嫩滑,仲非常彈手添。

回程
本來諗住返常平站,不過打的要$65~70,的士哥哥小廖推介去近一啲既石龍站,
路途比較近,駛費$40,時間約15分鐘,由石龍返深圳就要$50,時間約30分鐘。

的士佬強烈建議不要搭公車返深圳,因為莞深高速必定塞車,未到梅林就會開始塞,所以都係搭火車預得到時間。小弟今日去完都覺得係搭火車來回最好,的士佬還推介茶山既金寶,話服務勁得,而且有後台,可以放心玩樂喎。

CHING如有需要,可以PM的士佬電話給各位,到時去到石龍就唔會盲中中啦,報告完畢。

感謝師兄山長水遠報告  加15分

作者: lovecupid    時間: 2008-7-15 21:25

多謝師兄介紹.....仲好好玩添 .....性感浴足:_n9: ....真係咸慾足....
不過知道左搭又搭又真係好煩...山長水遠....
放假休息先去:smile1:

加你分啦:victory:
作者: leung    時間: 2008-7-15 21:46

深圳近日展開近年最嚴厲掃黃行動

robertchan : 請勿一句走天涯

作者: mwm    時間: 2008-7-15 22:58

不過知道左搭又搭又真係好煩...山長水遠....
放假休息先去
作者: 33    時間: 2008-7-15 23:11

謝謝師兄的經驗

Thx a lot

作者: mm2005    時間: 2008-7-15 23:22

多謝,不過未去到都"軟晒"
作者: mm2005    時間: 2008-7-15 23:25

好似聽過話去"石龍"慨大巴會經過,請師兄們指點
作者: sttai76    時間: 2008-7-15 23:27

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-15 23:25 發表
好似聽過話去"石龍"慨大巴會經過,請師兄們指點
我見到既大巴由石龍落寮步就有, 上反而唔多見喎
作者: kyk    時間: 2008-7-16 00:44

去寮步可以在商業城坐石龍車(1號位),金X悅下車大約1.5小時車程.
回程在金X悅對面鴻圖廣場坐石龍至商業城車,時間差不多,車費每程40元人仔.
作者: Tony-lonely    時間: 2008-7-16 13:17     標題: 回復 1# 的帖子

作者: oldcat    時間: 2008-7-16 13:22

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-15 22:51 發表
由常平打的去寮步都要 65-70, 咁真係幾遠喎!
對於我]呢礸L乜自由鴾H, 就直係可見不可到! :_n5:
但都多謝C兄包膠
咁遠水路, 靜係啱d單身後生仔啫
作者: sinnid    時間: 2008-7-16 13:30

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-16 13:22 發表

咁遠水路, 靜係啱d單身後生仔啫
因為D後生你好有冒險精神!!!! :thumbs_up.gif:
作者: luckyhorse    時間: 2008-7-16 18:28     標題: 回復 1# 的帖子

C hing, 請pm这間場的电话給我. Thank you !!!!!!!
作者: sttai76    時間: 2008-7-17 09:48

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-16 18:42 發表
得罪講句   我諗除非路過  唔你點會由香港去寮步玩吖
咪就係睇哂一位ching既報告話有邪足玩, 咁就決定去囉, 絕對唔係路過而入架
作者: sttai76    時間: 2008-7-17 09:55

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-17 09:53 發表

stai兄真係好有心 , 玩邪足去ca玩就已經夠. 成幾十間. 真係有排你玩. cp邪足相對女女冇水平咁好. ca真係ds邪足王國黎架. 快d跟長安一號上去玩下啦.
小弟鐵定下站去試啦
作者: 4eyelo    時間: 2008-7-17 10:45

有無ching知有無直通巴到CA,CP最好有收費同時間表,THX
作者: Bgor    時間: 2008-7-17 10:55

作者: sttai76    時間: 2008-7-17 10:59

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-7-17 10:55 發表

幾年前去過一次, 真係好很遠
其實你搭火車先去石龍再去其實都唔算遠
作者: Bgor    時間: 2008-7-17 11:09

作者: woo368    時間: 2008-7-17 19:26

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-15 21:28 發表

謝謝師兄,又一個足浴場好介紹。

在交通方面,好似轉來轉去轉到頭都暈,是一個美中不足之處。

從隔離網轉貼了這間場的一些照片,以作參考。  
woo368:咿犍S,咁努力找圖片,加你1分,(如果我有權的話)

robertchan : 妖~~ 咁又比你呢個回帖呃左 1分!

作者: 蟲多    時間: 2008-7-17 22:06

我剛去圓回來 十分方便:thumbs_up.gif: 罹胡1號閘到寮步鎮金報凱悅下車行前500米 我乘車時10時20分到步11時半去到 還早走的時後乘4時20分到深圳 5時30分是邏還去東門望望 女7點才回香港非常方便:victory: :victory:
作者: sttai76    時間: 2008-7-18 10:22

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 00:07 發表

多人嗎?出個報告黎睇下好啵。:big_smile:  
話時話, 果間野真係幾多客, 小弟果日係大堂等車既時候都見到不斷有客入黎架
作者: 蟲多    時間: 2008-7-18 19:35

裝這份報告銀之前一位師兄大同小異 因用冰塊火酒來做小兄弟時 給女女嚇能死 她說要消我少弟
作者: tinsever    時間: 2008-7-19 02:55

其實最簡單及最快應該係坐火車去石龍轉四輪仔,
不過去得個頭不如行入小小去圓州,
人小D價錢又平D:biggrin:
作者: tt234    時間: 2008-7-19 04:22

圓洲有咩好介紹?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0