標題: 皇后老鼠開大口 [打印本頁]

作者: tommy_kc_tam    時間: 2008-7-14 14:04     標題: 皇后老鼠開大口

近日,我發掘了一隻新老鼠,之前找了兩次,第一次隔衫?奶,第二次申埋入去卒提子,但兩次都唔比探細妹,隔住褲都唔得,話剩係比老公摸。

上星期六再去?佢,同樣唔比碰細妹。講講下話冇男朋友錫,我話做佢男朋友好唔好,佢話好,又話遲D可以陪我週圍玩,同行街 (其實想我買野就真)。

冇幾耐,又話自己手機壞壞地,問我可唔可以送部比佢,我問邊款,佢話佢D朋友男朋友都送 NOKIA N95 (大約六仟),很好,500萬像又可上網,(小佢丫,我部手機2千有找,又冇上網又好似得20萬像,都用左幾年)。我話冇問題下次帶上來,佢就好開心。

跟住,我??下奶隔褲探細妹都冇格,之後摸入去掃毛又OK,最後梗係手指入洞。

點解佢地都貢現實,如果佢唔係開大口,我都可能會沈多幾次!
作者: euyhk    時間: 2008-7-14 14:27

手指入洞,洞口窄唔窄先   尼羅河咁闊就咪攪
作者: AM    時間: 2008-7-14 15:56

trade only, don't waste money and time on such BG
作者: rfu06    時間: 2008-7-14 16:23

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 14:31 發表

師兄,見怪不怪,技師大部份都是如此,做生意之馬,叫你買電話,比你摸,只是交易的一種。

既然你和她是生意上的關系,你話值唔值得沉佢?  
唉...真系世態炎涼
GZ變小姐...有錢有感情...
無錢采你都傻...
作者: oui    時間: 2008-7-14 16:33

3幾次知道结果, 不失為好事
唔驶浪費$, :time:
作者: euyhk    時間: 2008-7-14 16:39

引用:
原帖由 rfu06 於 2008-7-14 16:23 發表

唉...真系世態炎涼
GZ變小姐...有錢有感情...
無錢采你都傻...h:" />
Hei ! I tried it before !
作者: blackcc    時間: 2008-7-14 17:07

if you think it worth, it worth.
作者: rayhk    時間: 2008-7-14 19:44

條女唔貪你仲驚, 放長線吊大魚
作者: pk人王    時間: 2008-7-14 20:54

條女鑲鑽石?
作者: ilovesz    時間: 2008-7-14 21:56

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 14:31 發表

師兄,見怪不怪,技師大部份都是如此,做生意之馬,叫你買電話,比你摸,只是交易的一種。

既然你和她是生意上的關系,你話值唔值得沉佢?  
but it is not good to encourage cheating the bgs though they are greedy ! uch:
作者: 骨總    時間: 2008-7-15 01:18

引用:
原帖由 tommy_kc_tam 於 2008-7-14 14:04 發表
近日,我發掘了一隻新老鼠,之前找了兩次,第一次隔衫?奶,第二次申埋入去卒提子,但兩次都唔比探細妹,隔住褲都唔得,話剩係比老公摸。

上星期六再去?佢,同樣唔比碰細妹。講講下話冇男朋友錫,我話做佢男朋友好 ...
俾條毛佢.uch:
作者: 夜鬼    時間: 2008-7-15 05:48

引用:
原帖由 骨總 於 2008-7-15 01:18 發表

俾條毛佢.uch:uch:" />  
仲要係9毛wor
作者: rfu06    時間: 2008-7-15 10:31

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-14 16:39 發表

Hei ! I tried it before !
師兄...你try咩野呀?
我都有幾個相好在不同的場,
小弟亦有賑災,
但無果位師兄甘現實,
計落都吾系好傷
太現實的女孩我一定吾蘇佢,
我亦踫過幾個試探我的,
又話要包又話要盛,
我叫佢地自食其力嘍
作者: 702070311    時間: 2008-7-16 03:34

買部 NOKIA N95 玩具比佢

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0