標題: 與女友同行照樣起機! [打印本頁]

作者: hips    時間: 2008-7-2 23:38     標題: 與女友同行照樣起機!

這是我老友早幾日前經歷
本來預早約好同事於27/6到福田按摩:biggrin: ,由於前一晚天文台預計掛八號風球 ,所以女友突然改例假至28/6,而女友又貢o岩想按摩(頂!真吾合時) ,唯有取消與同事行程!
去到照常摔腳,見女友行開左,就叫經理安排上房按日式,亦照點師兄推介o既技師(機師) ,同得女友梗係焗住同房!我先等女友叫技師按前面,我就梗係相反推背先o拉,(甘就算我硬左都冇甘易發見) ,一路都相安無事,但女友轉頭拎過黎時,我見到佢見到囡囡R我屎眼… !好彩佢都醒目改手勢繼續按大BEE:good2: ,由於一早我就留左伏線,所以加鐘,女友就Sleep,囡囡見狀就搭脹幕推前烈,摔袋,加油起機!
雖然床尾機,但果份刺激係要試過先知!:victory:" /> :victory:" /> :victory:" />

加五分  下次自已實戰加你多D

作者: sttai76    時間: 2008-7-2 23:42

又一艷情報告, 偷食的刺激令好多人都著迷不已
作者: dutch    時間: 2008-7-2 23:43

waste money , ask girl friend serve
作者: dirtyjoke    時間: 2008-7-2 23:45

咁危險都博, 好嘢!
作者: hips    時間: 2008-7-2 23:47

Kam Yee Ah Yuen!!! , It's my friend's exprience ah!
作者: tequila_007    時間: 2008-7-3 00:53

咁夠薑 ~ !?
刺激到爆 !!
不過其實咁樣都幾過份, 好唔尊重自己女朋友
作者: 陸小鳳    時間: 2008-7-3 21:43

引用:
原帖由 tequila_007 於 2008-7-3 00:53 發表
咁夠薑 ~ !?
刺激到爆 !!
不過其實咁樣都幾過份, 好唔尊重自己女朋友
上得山多終遇虎uch: uch: uch:
小心小心:_n5: :_n5: :_n5: :_n5:
作者: 骨王    時間: 2008-7-3 22:07

重未知邊一間?
作者: ETC    時間: 2008-7-3 22:08

你咁大膽呀!!!!小心出事呀
作者: Bgor    時間: 2008-7-3 23:58

作者: albert1201    時間: 2008-7-4 01:34

乜妳girl friend聞唔到d子孫味
作者: steel_xx    時間: 2008-7-4 05:34

Woo... You are so brave and the experience is really exciting:good2:
作者: ricky123    時間: 2008-7-4 06:17

CHING! it was very exciting! But you have to be careful! very6 good experience ! HA HA.
作者: crasymail2u    時間: 2008-7-4 08:20

how do u feel your girl friend if she sees u hj  too bad:thumbs_down.gif:
作者: herman    時間: 2008-7-4 09:43

一定好刺激!
但有好多女人係好 smart.  女朋友咋訓, 就大 wok !
作者: hoifumoson    時間: 2008-7-4 12:13

If your tiger know, you will die hard. Anyway, very exciting and interesting.
作者: 脂肪瘦瘦    時間: 2008-7-7 04:41

咁激...:_n9:
落油打機臨尾好快果時有聲過喎..
你老友條女咁爛訓既...
作者: DVD    時間: 2008-7-7 11:20

very good.........
作者: CHB    時間: 2008-7-7 15:50

:_n8: 係囉, 機油味好難避免...
作者: henrycn    時間: 2008-7-8 14:23

我都試過,但不是這個場,亦不是同房,所以冇你咁激(不過我有的懷疑)。上次條女背著我女友按前列及屎眼,頂佢吾順,咁佢叫我去洗手間,跟住佢衝入黎在廁格俾佢攪掂。
作者: herman    時間: 2008-7-8 14:37

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-7-8 14:23 發表
我都試過,但不是這個場,亦不是同房,所以冇你咁激(不過我有的懷疑)。上次條女背著我女友按前列及屎眼,頂佢吾順,咁佢叫我去洗手間,跟住佢衝入黎在廁格俾佢攪掂。
喺廁格俾 BG 攪掂, 新意思喎!  Super!
C Hing, 係邊間場?
作者: old_baby    時間: 2008-7-8 17:04

引用:
原帖由 herman 於 2008-7-8 14:37 發表

喺廁格俾 BG 攪掂, 新意思喎!  Super!
C Hing, 係邊間場?   
好玩喎! 夠晒偷食 feel.........邊間呀? $200小費我都會試!
作者: hips    時間: 2008-7-8 23:47

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-7-8 14:23 發表
CHing邊間? 可否PM比我ahahahahah!!!!!!!
作者: adstan    時間: 2008-7-9 18:50     標題: 回復 1# 的帖子

thx a lot

robertchan : 師兄回帖請比多點誠意,你三個帖都是 thx a lot.,謝謝。

作者: ronnychf    時間: 2008-7-12 18:36

玩到咁盡..................比女友發現就手尾長
作者: simonhing99    時間: 2008-7-12 19:18

咁樣打機真係好刺激....
作者: cliffton    時間: 2008-7-14 02:04

c hing 真利害
作者: hoifumoson    時間: 2008-7-17 01:38

c hing 真利害

thanks for sharing

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0