標題: 金海棕'全'捉倒鼠嗎 [打印本頁]

作者: pc    時間: 2008-7-2 23:00     標題: 金海棕'全'捉倒鼠嗎

呢排常去一间叫金海棕'全'的正骨,場內環境不錯,是中大場,有大水池。我發覺好多技C都好后生,靚吾靚就要碰運氣了。

我第一次去這場時,就覺得好大機會有老鼠!因為房內環境分暗,而且仲有自己的空间,同技C做起坏事上來都好有安全感,可惜我去左幾次都末能成功捉鼠!不過我小弟有被刻意獨碰的感覺,但就點到又止,9到我成日偷偷地去洗手間9自己。我不会放棄的!我會continue去呢间野捉鼠,因為現在係11pm前走可用$20 coupn,加加米都不用$100玩3hrs,而且在lowu關ロ有車直達。
有c兄們在呢间野捉倒鼠嗎??

作者: 電腦白痴    時間: 2008-7-2 23:51

作者: tequila_007    時間: 2008-7-3 00:55

係唔係"深濠"同"金光華廣場"對面果間 ?
作者: euyhk    時間: 2008-7-3 09:45

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-2 23:07 發表

有,我識得一個鬼鼠妹,不過好耐冇搵過佢。
Please PM the BG no. to me !
作者: AM    時間: 2008-7-3 11:51

引用:
原帖由 pc 於 2008-7-2 23:00 發表
呢排常去一间叫金海棕'全'的正骨,場內環境不錯,是中大場,有大水池。我發覺好多技C都好后生,靚吾靚就要碰運氣了。

我第一次去這場時,就覺得好大機會有老鼠!因為房內環境分暗,而且仲有自己的空间 ...
pc 兄, 好久沒見, 很懷念同pc 兄以前一起深圳輕狂的歲月

希望在長假期一同去珠海逛一逛
作者: euyhk    時間: 2008-7-4 00:01

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-3 11:51 發表

pc 兄, 好久沒見, 很懷念同pc 兄以前一起深圳輕狂的歲月

希望在長假期一同去珠海逛一逛  
would like to join your trip :thumbs_up.gif:
作者: SP.R6    時間: 2008-7-4 18:44

呢個場我主打, 鼠機1% , 我大大話話去左過半百(同老虎),未計自己去果d , 遇過2隻 , 今年新年後齊齊無做 , 到今日都未撞過.
作者: SP.R6    時間: 2008-7-4 18:54

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-3 00:58 發表

http://www.saunaguide88.com/shopview.php?shopid=107

在老地方旁邊。
其實間野大門幾隱蔽架,問口右面有間同名餐廳,左面一間士多,本身個門口係間好似叫"城市賓館",係側邊有條樓梯上一層就係,不過門口都有"企鵝"係到,實睇到.
作者: pc    時間: 2008-7-6 14:10

呢間野吾吃真係吾知,d野食好掂!什么元朗牛肉丸都知,還有,我吃干炒牛詞河時,我用了5湯匙辣椒醬!因為d辣椒醬超得!
作者: SP.R6    時間: 2008-7-6 16:31

引用:
原帖由 pc 於 2008-7-6 14:10 發表
呢間野吾吃真係吾知,d野食好掂!什么元朗牛肉丸都知,還有,我吃干炒牛詞河時,我用了5湯匙辣椒醬!因為d辣椒醬超得!
佢講係香港廚師主理,.
印尼炒飯都好得,仲有D點心都好掂,我去o親都整幾籠(珍珠雞,流沙包就一定)
兩個人加優惠卷埋單減60,自覺都好超值
作者: SP.R6    時間: 2008-7-6 16:40

其實間野我最LIKE係休息室D櫈,妨A300頭等座位,靠背位即係可以放晒落黎當床訓,好正.怕嘈,又有VIP房,每小時20/ROOM,不過我老虎話貴.......可能我同老虎都唔怕,幾嘈都可以死豬咁:biggrin:
作者: RAYMOND28    時間: 2008-7-7 05:06

this sauna is my own saina..i always sleep this sauna over night...food.and the other is ok..after going my 這是我正骨主場
作者: goodfish    時間: 2008-7-7 08:04

這是一個好地方,正骨不錯:good2: :good2:
捉老鼠要耐心和時間
作者: andyhihi55    時間: 2008-7-7 21:14

以我經驗就未試過~
作者: sonyvaiolink    時間: 2008-7-8 01:35

以我經驗就未試過X 2
Been there over 10 times
作者: ckhuen    時間: 2008-7-8 17:32

作者: pc    時間: 2008-7-8 22:42

看來我要再會一會佢!到時帶迷在這间場沟倒的女來答謝大家:victory:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0