標題: 幫O之行 [打印本頁]

作者: 一意    時間: 2008-6-20 10:58     標題: 幫O之行

各位c ching 你地好 小弟第一次打報告,請多多包含

話說前晚小弟凌晨近天光到達目的地:victory:" /> 聽鷯 ching 講好以有得捉鼠

一到步即刻找個囡囡按爪囡到了20幾歲木口木面 唔講
按得麻麻地

之後走鬙h按新日式,睇鵀陬L得捉鼠先 入到房環境ok喎
格髐@陣囡到了h:" /> 中中地算!先按背:good2: 按髐@陣背跟住不停按
心想鰜}有鼠捉,但佢無店到小弟弟:smile1:
大約半個鐘後轉身按前面 一轉身就按大腿根 跟住就雙手伸入褲浪按小弟弟 佢問按唔按呢度 我梗鷏靮鰤  

點知床尾機h:" /> 我問可唔可以坐側邊佢很 即時伸手入去摸咪咪好隊潃姿N埋細妹 不過唔夠一陣就發射了

埋單138+10+100+38=286

多謝各位c ching 關照

robertchan : 謝謝初試啼聲報告,加小小分以示嘉許。

作者: peter99w    時間: 2008-6-20 11:20

作者: ccff    時間: 2008-6-20 11:20

can't see where
作者: bb8688    時間: 2008-6-20 11:23

會講成
作者: sttai76    時間: 2008-6-20 12:34

駛費都唔平喎, 聽落唔係咁值

作者: tt234    時間: 2008-6-20 15:42

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-6-20 12:34 發表
駛費都咁平喎, 聽落唔係咁值
你係唔係開心過頭呀,又話平,又話唔值既.
作者: sttai76    時間: 2008-6-20 15:49

引用:
原帖由 tt234 於 2008-6-20 15:42 發表

你係唔係開心過頭呀,又話平,又話唔值既.
打錯字啫, 兄台, 改番啦
作者: mrscanner2    時間: 2008-6-21 02:49     標題: 回復 8# 的帖子

Yes... I need 嫩鼠. Please PM to me.
作者: sunnywong    時間: 2008-6-21 03:13

引用:
原帖由 一意 於 2008-6-20 10:58 發表
各位c ching 你地好 小弟第一次打報告,請多多包含

話說前晚小弟凌晨近天光到達目的地:victory:" />" /> 聽鷯 ching 講好以有得捉鼠

一到步即刻找個囡囡按爪囡到了20幾歲木口木 ...
嘩c兄 286咁既收費捉鼠真係貴左d wor.
作者: 百事通    時間: 2008-6-21 03:45

引用:
原帖由 sunnywong 於 2008-6-21 03:13 發表

嘩c兄 286咁既收費捉鼠真係貴左d wor.
相信尼個價錢冇人話超值
作者: 夜鬼    時間: 2008-6-21 05:18

足浴冇得送架
作者: 骨總    時間: 2008-6-21 06:28

可能冇.
作者: 一意    時間: 2008-6-21 09:32

各位c ching 有咩好地方, 同價錢平
作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-21 12:10

引用:
原帖由 骨總 於 2008-6-21 06:28 發表

可能冇.
佢可能多做一個大堂項目咁咪多左D囉

作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-21 12:13

引用:
引用:
原帖由 robertchan 於 20/6/2008 15:59 發表
真是太貴了,去第二間捉好過,有嫩鼠。

原帖由 流水無情 於 2008-6-21 00:49 發表

Robert 兄, 有嫩鼠 ?又話依家高危 ? 又去捉鼠
不過捉鼠我最鐘意 , 可否PM給我 !
ME TOO   PLEASE PM TO ME! THANKS ROBERT
作者: badboy1    時間: 2008-6-21 14:01

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-20 15:59 發表
真是太貴了,去第二間捉好過,有嫩鼠。
邊處有嫩鼠?可不可以PM地址給我?謝謝!
作者: bubblies    時間: 2008-6-21 14:52

引用:
原帖由 骨總 於 2008-6-21 06:28 發表

可能冇.
這裡做什麼式都應該有大堂項目送:smile1: :smile1:
但$38 是什麼呢 tips又唔似
做大堂有得送!!!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0