標題: 向平價機場 say no [打印本頁]

作者: q7    時間: 2008-6-17 23:43     標題: 向平價機場 say no

呢D所謂機場都冇去成年幾,見D師兄堅持坐機,D空姐即西面,認真冇味,仲有轉做大耍加費,計埋起四個幾,把鬼.
現在去遠少少,簡單呢去雁田,尋日去完,按鐘有85折,日式都係$110,100分鍾,送按腳(打水浸嗰隻),
房用韓式設計,有情調,走廊烏燈黑火,仲以为係魚旦檔,有興趣加$50去VIP房
女女先同你按足骨,後笑住口扶住細佬問想點食,上機$100,大大$200,
全程女朋友feel,大家玩得投入,正
最緊耍開心,仲無人問貼士, 费用:車腳$50來回, $110+$200, total$360, 你話啦,仲去嗰DPK場?
NO WAY!!!
作者: sttai76    時間: 2008-6-17 23:45     標題: 回復 1# 的帖子

請問師兄果度點去架? 係咪係羅湖商業城有車搭架?
作者: tt234    時間: 2008-6-18 00:26

PM 地址場名俾大家參詳下.
作者: Bgor    時間: 2008-6-18 00:54

作者: hhhwhhh    時間: 2008-6-18 01:12

雁田唔多知係邊到 有無c兄可以講下 好次好平又好玩
作者: RAYMOND28    時間: 2008-6-18 01:14

引用:
原帖由 q7 於 2008-6-17 23:43 發表
呢D所謂機場都冇去成年幾,見D師兄堅持坐機,D空姐即西面,認真冇味,仲有轉做大耍加費,計埋起四個幾,把鬼.
現在去遠少少,簡單呢去雁田,尋日去完,按鐘有85折,日式都係$110,100分鍾,送按腳(打水浸嗰隻),
房用韓 ...
bro,this sauna bg open big is ok..$330 is all pakget
作者: coiechan    時間: 2008-6-18 01:20

但係打隻飛機要去到東莞雁田工廠區
110+100+來回車錢+來回車程時間+深圳~香港來回車錢車程時間
又值唔值尼
香港人要自己計計數
作者: q7    時間: 2008-6-18 10:13

引用:
原帖由 coiechan 於 2008-6-18 01:20 發表
但係打隻飛機要去到東莞雁田工廠區
110+100+來回車錢+來回車程時間+深圳~香港來回車錢車程時間
又值唔值尼
香港人要自己計計數
C-hing, 要搭飛機就唔去咁遠啦, 我貪佢清靜舒服, 慢慢來, 又唔追貼士, 好過係 law wu 啲PK機場呢

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0