標題: 皇後大道皇后式 [打印本頁]

作者: kenhkb    時間: 2008-6-17 03:14     標題: 皇後大道皇后式

係廣州就唔知邊度有野玩,返到lai深圳就唔知去邊間好,嗰日一到深圳,腦入面就正邪交戰,
最后理性戰勝心魔,去左之前都有ching討論過ge皇後大道,我就第一次去,睇下有無運行la,
去到門口樓梯十足十世外桃x咁,透明梯,呢區d桑拿間間都咁鬼靚,裝修豪華不特止仲要d設備唔差,有大池,but冲涼格就小d,同金姨雅差唔多,係多左個地,
去到休息室,都有六七十個座立,可能日頭,人唔多,d美容師個個企灑係度吹水,攞本manu睇下例牌有篤波、電動麻雀機、上網等,當然睇下有咩式la,
見到最貴係皇后式,咪試下law,叫人做左個按頭之後入房,服務員帶我落左三層樓,pk即按完我又要行反三層上去,入房見到技師樣ok,85分,身栽唔錯
有d肉,又係比條超薄短褲我換,心惗死la,唔通又係皇室御式果種,都先濕左個頭la,算la,開始原來唔個種,bg都幾好力水,不停推油,仲拉到我條褲落大
脾添,但又無咩越野,大約半小時,我話可否轉身,因為我唔like扒咁耐,點知佢話最舒服果度末按,点知佢掹開我兩脾按袋低,嘩超爽,按到我條
腰越lai越彎,因為硬左 ,之後又無再深入咁按,bg仲同我背面做熱石推拿,都幾得意,因為第一次做,轉身後無按上半身,差唔多後半時段都係按
兩脾按袋低d穴位,bg仲問我頂唔頂得住,我話頂唔a,妳係唔係幫我出埋先,佢就梗唔掣lai,仲叫我陣間走去樓下d髮郎解决,到鍾簽左80比佢,好似多左d
但真係按得幾好,同幾好傾,所以覺得值,唔似黃色覺得比人打劫咁,如果想按正骨,我惗我會再去

評語
呢個場d服務員同美容ge質素幾好,比起附近果幾間都靚d,
設備同水刀比都係差少少,勝在便d,同金姨同級la

收費
locker $10
皇后式 $168+80小費
按頭小費$30
按皇后式 送一項大堂

正中帶邪 邪中是正 好過引 加15分

作者: old_baby    時間: 2008-6-17 04:00

同我上次去一樣遭遇................不過小費我只簽 $60.
作者: honghong238    時間: 2008-6-17 04:48

作者: peter99w    時間: 2008-6-17 07:22

作者: rfu06    時間: 2008-6-17 11:53

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-17 10:34 發表

唔好扮野啦 你點會唔知丫   
咪就系
皮旦扮哂叉燒
系呢樓
皇后大道沖涼格點樣多個地呀
作者: rayhk    時間: 2008-6-17 13:14

皇后大道D洗腳妹唔錯, 上次去按腳佢幫我鬆埋腿
作者: peter99w    時間: 2008-6-17 15:40

作者: rfu06    時間: 2008-6-17 16:49

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-17 15:40 發表

鷹俊哥,我都未去過,第一次聽炸  
吾系化
不過我都未去過
我去金e多
金e中小場
有家的感覺

作者: 大江東去    時間: 2008-6-17 16:52

按袋低d穴位=肚門穴是嘛
作者: old_baby    時間: 2008-6-17 16:59

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-17 06:46 發表

皇後大道  我去過N次 又未試過做皇后式喎 原來咁過引 不過我又唔鐘過佢係細鐘

在皇崗村  肥仔記果條食街  行到尾便見到:victory:" />
我記得皇后式好似係大鐘.
作者: tommy_kc_tam    時間: 2008-6-17 17:11

皇后式係大鐘
作者: Bgor    時間: 2008-6-17 17:17

作者: 秋田禾夫    時間: 2008-6-17 18:13

消費中上價.
作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-17 19:43

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-6-17 03:14 發表
係廣州就唔知邊度有野玩,返到lai深圳就唔知去邊間好,嗰日一到深圳,腦入面就正邪交戰,
最后理性戰勝心魔,去左之前都有ching討論過ge皇後大道,我就第一次去,睇下有無運行la,
去到門口樓梯十足十世外桃 ...

咁樣玩法都幾頂引 又無得逍瑤又頂行哂,都幾慘情
作者: peter99w    時間: 2008-6-17 20:40

作者: kenhkb    時間: 2008-6-18 00:37

皇后式 $168-120分鐘
作者: tommy_kc_tam    時間: 2008-6-18 09:05

我冇去幾個月.
之前係話 2x8, 但什麼週年特價 168, 係 120分 (日式係 90分)
唔知而家減完未
作者: nt-fbi    時間: 2008-6-18 22:32

皇后式在非繁忙時間才有大堂項目送。
作者: 8989    時間: 2008-6-18 23:51

如果120mins~~都抵喎~~
不過小費俾多d又係係返度
作者: tin-tin    時間: 2008-6-19 16:55

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-17 20:44 發表

呵~~呵~~呵~~

你中計了!我叫哨牙技師上來注冊,比幾個報告佢出,提升佢做版主........嘿嘿~~  
呢到真係無女版主喎...羅拔想想啦
作者: dirtyjoke    時間: 2008-8-13 13:07

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-6-17 03:14 發表
去到門口樓梯十足十世外桃 ...
星期日去, 可否 PM 個 BG NO.
作者: 神州任我行    時間: 2008-8-13 14:37

唔係卦,吊哂癮咁走,對身體唔好噃

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0