標題: 珠海正骨場 [打印本頁]

作者: mrkklo    時間: 2008-6-9 12:10     標題: 珠海正骨場

近日 sz 打大風 , 某日公幹 ,路經珠海 ,四處尋求一宿之所 ,
見到一招牌 ,好熟口面 , 太 x 洋 ,大場一間 ,試下先 ,沖涼房有十幾廿格 , 但設施麻麻 ,有細池三個 , 無人浸 , 出去休息廳 , 分幾個區 , 都可以坐百零人 ,有杯淨水飲 , 其他飲料要收費 ,
每座位有 LCD , 收到 HK 台 , 按腳技師全部 OSIM , 技術無問題 , 仲話可以入房按埋身 ,都係免 la .
愈夜愈多 c9 穿著便服上來按腳 , 好吵耳 , 都係閃 la .
呢間場按 中式好平 50 - 兩粒鐘 ,但有 D spa餐又貴到 200 幾銀 ,
我按佐一個鐘腳收 35 , 都幾平  ( 唔收 tips )

雖然山長水遠 但都係師兄比大家嘅骨場資訊  應加10分

作者: rayhk    時間: 2008-6-9 12:13

無最低消費咁好
作者: mrkklo    時間: 2008-6-9 20:21

再續 :
之後行左出街兩頭望 ,對面就係甘業 ,但我今晚又唔想玩 / ,終於走去後面間米蘭酒店 ,入面有間自燃細芥 ,事前做功課知道係正場 ,入到去印象唔錯 ! 中場 ,乾淨企理 ,裝修唔花巧但感覺舒服 ,locker 仔服務勤快 ,休息廳光線適中 ,客人有廿零人,無 c9 物體 , 寧靜 ,環望一周 ,按腳技師全部都青春可人,但之前已做 ,便入房按摩 ,經部長解釋過夜中式要做 3粒鐘 = 120 ,泰式就多些少 - 150 ,床就大 D , 就揀泰式 ,房間有電視 , 有門鎖 ,帶洗手間,裝修雅致 ,有些人造植物 ,門有磨沙玻璃 ,技師入到房打招呼幾有禮貌 ,年青唔  , 做落技術中上 ,
推油要另外買油 - 30 ,按過之後同我叫左碗面 ,生果,飲品 ,(免費) ,跟住一覺訓天光 , 埋單 180+10 ,感覺都幾好 ,最起碼衛生 ,安全 ,都算合格有餘 ,下次正骨可以再去 .

作者: johnI    時間: 2008-6-9 21:58

c hing...

I also go there few times before........

1 ) Golden Leaf....(my favour !!)

Content:
See photo or even real BG in the waiting room.
Then, go to the room with a bathroom
Water bed inside the bathroom

You just sleep on the water bed...she will give you First Class washing.......
Using her body to wash you....like AV

Oil, milk, soda, sweet, jelly, ice, hot tea........so many items......play again and again....
You can see BG and you from glasses inthe ceiling...and sideway.....so excited.....

Then, BG start the musci....and dancing in the room....

Finally....sin oral...and......

You can enjoy such good services with beauty BG.....

$350 only.

But the main concern is the transportation time law...
作者: mrkklo    時間: 2008-6-9 22:31

引用:
原帖由 johnI 於 2008-6-9 21:58 發表
c hing...

I also go there few times before........

1 ) Golden Leaf....(my favour !!)

Content:
See photo or even real BG in the waiting room.
Then, go to the room with a bathroom
Water  ...
Really ?
我下週可能又路經 ,睇下有冇時間先 ,
房費幾多 ? 350是否包埋 ?
Thanks , johnl 兄 .
作者: johnI    時間: 2008-6-9 22:47

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-6-9 22:31 發表

Really ?
我下週可能又路經 ,睇下有冇時間先 ,
房費幾多 ? 350是否包埋 ?
Thanks , johnl 兄 .  
Yes.....388 at night.....350 daytime...

Include all the price....you can eat food...the noodle quite ok....
作者: mrkklo    時間: 2008-6-9 23:00

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-6-9 22:48 發表
This post started with a plane tast and now becomes hot and spicy. ..... :good2:
yes ,呢個就係眾志成城 , 互聯網發揮最偉大嘅效應經典啦 !
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-10 10:06     標題: 回復 5# 的帖子

甘頁真係貴左d...不過真係好鬼近關口...
我岩岩去豬凱都係幫襯佢~~~
不過發現原來行多2步/10蚊的士有好多300以下而服務有過之而無不及既好場~~~就好少再去甘頁~~~
呢期有間叫男揚既好出名~~~好澳門feel~~~
有水床,攪野椅(中間有個洞果隻)同歡樂椅~~~
幫你除衫除鞋~跪晒地果隻...
早一個月甘惑出現左個172高,36,24,35既東北美女...成個suki咁樣樣
可惜一個星期70幾個鐘....就收左皮....

ching同如果真係去豬凱~~~行多2步會有好多驚喜~~~~!!!
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-10 10:10

我成日推薦聖西路~~~
d技師一般都年青+樣好~~~
而家40蚊已經叫做+左5蚊...
不過唔駛tips果下好~~~
地方又干干淨淨~~~
係個更衣室水d~~~
2xx d spa其實好正~~~
值得一試~~~!!!!
作者: johnI    時間: 2008-6-10 17:08

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-10 10:10 發表
我成日推薦聖西路~~~
d技師一般都年青+樣好~~~
而家40蚊已經叫做+左5蚊...
不過唔駛tips果下好~~~
地方又干干淨淨~~~
係個更衣室水d~~~
2xx d spa其實好正~~~
值得一試~~~!!!!
c hing..........where is 聖西路 ...thank you
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-10 18:00

引用:
原帖由 johnI 於 2008-6-10 17:08 發表

c hing..........where is 聖西路 ...thank you
哈哈哈~~~
AC同國米主場~~~聖西路球場~~!!!!
作者: 骨王    時間: 2008-6-10 20:53

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-10 10:06 發表
不過發現原來行多2步/10蚊的士有好多300以下而服務有過之而無不及既好場~~~就好少再去甘頁~~~
有水床 ...
c兄可唔可以講講詳細地址同埋價錢,thank
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-12 14:51

引用:
原帖由 icanfly 於 2008-6-12 13:45 發表
long time not go, 過關好多人
拱北關而家真係好恐怖...D人約埋朝早7:30就一齊向前衝...
前日圍欄都爛左...
好垃圾既關口....
下下都半個鐘一個鐘先過到~~~
澳門真係好唔惦~~~仲話攪會展同旅遊....真係收得皮!!!
作者: ericgood2008    時間: 2008-6-13 07:50

邪野~~k關,(硬件差,但軟件有保証,2q)
          甘域,好耐無去過啦......d女比較參差
至於米蘭,睇你去唔好彩啦,前幾個女我按泰式,條女(sorry,唔記得no.)按到我扯晒旗,跟住就同佢係房內廁所正法,仲記得條女下面好窄,另比左200做tips,事後我問番我個frd有無搞到野,佢話bg連細佬邊皮都無掂過,真係睇你好唔好彩...個場好新淨,d 囡囡上鍾,用ic 卡,都幾cyber feel 下,  d女個樣都唔錯架
不過近排睇澳門網"男香國"(未ban之前),講米蘭都好難搵到d 女開大啦...
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-13 14:56

引用:
原帖由 ericgood2008 於 2008-6-13 07:50 發表
邪野~~k關,(硬件差,但軟件有保証,2q)
          甘域,好耐無去過啦......d女比較參差
至於米蘭,睇你去唔好彩啦,前幾個女我按泰式,條女(sorry,唔記得no.)按到我扯晒旗,跟住就同佢係房內廁所正法,仲記得條女下面好窄 ...
ching真好彩~~~
基本上聖西路正過西~~~~好小有鬼鼠野...
同埋無咩得做...一般sn都係收你2,300....
你正骨玩鬼真係貴過你sn~~~
k關叫普通~~~
拱賓先係真正硬件差~~~水床隔離有個尿兜....仲要係臭既!!!
假天花上面d老鼠嘈過部電視d聲~~~
仲要有小強!!!!
pk到暈~~~~!!!!!
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-13 15:25

引用:
原帖由 icanfly 於 2008-6-13 15:18 發表

C Hing, 除非你有固定飯盒, 搬返澳門街啦:victory:" />
我本身2邊都有地方住...
而家豬凱果邊退左了~~~
有飯盒都要般啦....
作者: mrkklo    時間: 2008-6-15 01:08

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-13 14:56 發表

ching真好彩~~~
k關叫普通~~~
拱賓先係真正硬件差~~~水床隔離有個尿兜....仲要係臭既!!!
假天 ...
早兩日再去自然細芥按完腳 ,
囡囡叫我按埋身 , 見佢幾順眼咪試下 ,
最後仲捉埋隻老鼠至大覺訓 .
囡囡話佢第一次同客人起機 ,
睇佢個怕羞樣又幾似 .
下次會試下 金頁 或者 昌 x.
作者: spirit    時間: 2008-6-15 03:32

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-10 10:06 發表
有水床 ...
多謝師兄分享!
我以前都去過甘頁(bg普遍ok),槍on同最龍(比較遠不過多服務),
師兄講果間"男揚"係咪商務酒店果間?
可否PM資料給小弟,謝謝!

作者: wchau169    時間: 2008-6-15 18:38

PM me too i will go next week
作者: 澳門工作中    時間: 2008-6-17 08:42

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-6-15 01:08 發表

早兩日再去自然細芥按完腳 ,
囡囡叫我按埋身 , 見佢幾順眼咪試下 ,
最後仲捉埋隻老鼠至大覺訓 .
囡囡話佢第一次同客人起機 ,
睇佢個怕羞樣又幾似 .
下次會試下 金頁 或者 昌 x.
好大可能係真的....
因為我去左成年...都無中過鼠~~~
如果個場變做機場都ok...果度d囡囡真係好多都好省鏡~~~~
作者: ericgood2008    時間: 2008-6-18 02:17

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-13 14:56 發表

ching真好彩~~~
k關叫普通~~~
假天 ...
拱賓真係未去過,因為"男香國"網巴打講到一文不值....
至於米蘭果次,可能真係好彩.....因我d朋友點左d 靚女入房,連細佬都無掂過,果次我同個bg係房內廁所開大,佢都驚比人發現架,宜家諗番都好回味,因佢好窄,同埋一d撈味都無..
順帶一問,宜家"男香國"個網唔知咩事上唔到...唔知你有無留意開呢個網?如果佢改左網址,請你pm比我知啦~thx~
作者: jmsoile    時間: 2008-6-18 22:09

其實豬海真係有點遠,
真的未試過係喎到食機餐

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0