標題: 連我自己都唔知係咪鬼鼠 [打印本頁]

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-6 22:36     標題: 連我自己都唔知係咪鬼鼠

作者: tt234    時間: 2008-6-6 23:02

CHING咁有毅力,欽敬.但可能佢睇下你有幾大誠意,睇多一日,你可能就只差一日 講笑姐,佢可能已經心中有人lu.

至於第二個,直頭係鬼鼠中既極品:good2: ,pm no可以嗎?
作者: jarball    時間: 2008-6-6 23:03

Sorry-師兄,你可能有早泄 ,如囡囡用手輕觸你JJ,你可能射得更勁,囡囡也沒有預計你會射出來,但你無故抽射,囡囡一定要幫你清潔,否則你一褲都係精:: ,滴着行出房 ,比人看到,對囡囡也不好
總結:不是鬼鼠機,是過敏早泄
作者: mongping    時間: 2008-6-7 00:29

無事無事, 麻甩佬正常反應啫!    新陳代謝而已
作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-7 01:18

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-6-6 22:36 發表
今日收早,返去我第一次dup正骨既go科德 ,間場就一般啦!不過有個大泳池可以游水,干濕蒸都有,免費上網等
廢話少講,之前係樹沉左個bg1年,但係一直都唔接受我 ,所以今次決定試下第2個,點知事情就發生喇 ...
師兄真係好骨運,竟然係呢個環境有如入無人之境....可以so happy to enjoy the HJ
作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 06:24

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 06:28

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 06:29

作者: 收數佬    時間: 2008-6-7 07:30

引用:
原帖由 jarball 於 2008-6-6 23:03 發表
Sorry-師兄,你可能有早泄 ,如囡囡用手輕觸你JJ,你可能射得更勁,囡囡也沒有預計你會射出來,但你無故抽射,囡囡一定要幫你清潔,否則你一褲都係精:: ,滴着行出房 ,比人看到,對囡囡也不 ...
你要睇doctor
作者: peter99w    時間: 2008-6-7 07:35

作者: dickso    時間: 2008-6-7 09:09

如果次次按正骨,都係咁正就好了
作者: sttai76    時間: 2008-6-7 09:13

自然流失都算早洩????? 重話要睇醫生?????
咁大把人都要睇啦........
樓主係咁情緒高漲下出野, 不知幾咁有feel呀
你估真係下下都要死捽先出野咩, 你地話人地早洩,我諗你都係唔識享受架啦
作者: rayhk    時間: 2008-6-7 11:18

排毒氣?師兄唔係放屁ma
作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-6-7 11:29

有時偷偷摩摩更加刺激難恥呀, 我都試過呢D情況下KO左.

比正接的推油有時來得好FEEL 好多
作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-7 13:13

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-6-7 06:29 發表
就黎4張算年輕嗎?

對於我黎講,就黎四張都係年青架
作者: 陸小鳳    時間: 2008-6-7 13:16

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-7 07:35 發表

呢個場小弟初入學按摩時去過一兩次,當時正骨無比,乜e+有 D 咁嘅
凈係摸大比咁小 既然佢摸你 jj .你重唔成機打下波波咁老襯  

打埋波波就唔係咁既價錢,要比齊tax fee
作者: rfu06    時間: 2008-6-7 15:35     標題: 回復 1# 的帖子

我以為間野執左添
好耐無師兄講
我好鐘意佢個游泳池
最深果度浸到我條頸
不過好耐以前去過幾次都系好中下既GZ
所以而家無去了
不過以前做日式真系著住和服架
吾知而家會吾會變左黃金甲呢
作者: herman    時間: 2008-6-7 15:37

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-6-6 22:36 發表
今日收早,返去我第一次dup正骨既go科德 ,間場就一般啦!不過有個大泳池可以游水,干濕蒸都有,免費上網等
廢話少講,之前係樹沉左個bg1年,但係一直都唔接受我 ,所以今次決定試下第2個,點知事情就發生喇 ...
係鬼鼠正骨 !  50人仔水費係超值   . Thank you for your report.
作者: jarball    時間: 2008-6-7 15:52

解釋概念:

打飛機  =  手淫服務  :victory:

打老鼠機  = 以手偷偷淫玩JJ以得到發泄快感:victory:

而電腦白痴C兄的經歷,囡囡未為C兄提供手淫服務,但C兄已自行/自然抽射了

簡言,這一定不是鬼鼠機,是鬼鼠的自行/自然抽射因囡囡沒有用手淫玩C兄的JJ。師兄的自然表現,相信囡囡也受驚了
作者: nedso444    時間: 2008-6-7 16:11

正.....真的很棒,謝謝分享,支持
作者: JJCHAN218    時間: 2008-6-7 16:47

其實那種經歷喺男人都會響往和羨慕,既緊張也剌激!:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
兄弟唔使理佢哋講乜嘢,只要在那一刻你enjoy咪得囉
作者: herman    時間: 2008-6-7 18:08

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-7 17:57 發表

感謝大大花時間整理~讓我們有好東西可以用^^
感謝大大花時間整理~讓我們有好東西可以用^^
正.....真的很棒,謝 ...
冇嘜誡意  :icon9.gif:
象兄, 你咁好記性 :thumbs_up.gif:

象兄,
可能我表達得唔太清楚, 令你誤解.  
我係想話"一句走天涯的師兄", 佢回覆的內容冇嘜誠意.

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 19:28

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 19:32

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 19:38

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 19:40

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 19:41

作者: desmond2046    時間: 2008-6-7 20:36

師兄 !! 你係走火, 唔係鬼鼠 !!!!!! 都未拔槍已經開火
作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 20:42

作者: 電腦白痴    時間: 2008-6-7 20:48

作者: netken2006    時間: 2008-6-7 21:33

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-6-7 09:13 發表
自然流失都算早洩????? 重話要睇醫生?????
咁大把人都要睇啦........
樓主係咁情緒高漲下出野, 不知幾咁有feel呀
你估真係下下都要死捽先出野咩, 你地話人地早洩,我諗你都係唔識享受架啦
係正經環境下,出現疑似唔正經行為時,對個別人士、感覺比玩老邪還要刺激百倍…小弟便是其中一個,所以去小+經常都會自然流失…
作者: tomboy1647    時間: 2008-6-8 00:33

我係新美姿dup正骨推油注推pat pat,蛋蛋,及前列腺,經常忍唔住排洪走火,滯標左出褲黎,但BG冇幫我清理,最後唯有濕着褲行出房:victory:
作者: 發仔    時間: 2008-6-8 01:22

引用:
原帖由 netken2006 於 2008-6-7 21:33 發表

係正經環境下,出現疑似唔正經行為時,對個別人士、感覺比玩老邪還要刺激百倍…小弟便是其中一個,所以去小+經常都會自然流失…
係呀,100%同意!
唔一定係JJ本身直接受到刺激先會出嘢,
其實好多時身體其他部份受到刺激,
或者心理上覺得興奮 ( 例如夢遺同性幻想 ),
一樣可以走火;
聽dGZ講,有部份客人响按正骨時都會走火,
有d係廿零歲嘅後生仔,
有d仲要係同埋老虎同一間房添.......
作者: mrkklo    時間: 2008-6-8 01:45

其實主要嘅刺激係來自大腦,當訊息由身體各部分(可能係手..口...pp ...jj.....)受到接觸將快感傳上大腦 ,在極度滿足下就會排洪 .
作者: herman    時間: 2008-6-8 10:50

[quote]原帖由 kkbbq 於 2008-6-7 18:14 發表

師兄 你所講嘅有乜誠意  係咪話我扣佢10分少得滯
多謝過獎  記性是和性能力掛鈎的

象兄,
1) 我唔係咁意思! 請睇返 #31 帖我的編輯  
2) = 美金港紙掛鈞呀? 小心一齊跌喎    

作者: simonhing99    時間: 2008-6-8 18:35

有得咁打機真令人羡慕....
作者: mrkklo    時間: 2008-6-9 11:08

引用:
原帖由 發仔 於 2008-6-8 01:22 發表

係呀,100%同意!
唔一定係JJ本身直接受到刺激先會出嘢,
其實好多時身體其他部份受到刺激,
或者心理上覺得興奮 ( 例如夢遺同性幻想 ),
一樣可以走火;
聽dGZ講,有部份客人响按正骨時都會走 ...
發哥 , 咁.........
你實際試過未 ?
坦白講 , 我都試過兩三次 !!
作者: oui    時間: 2008-6-9 20:03

引用:
原帖由 tomboy1647 於 2008-6-8 00:33 發表
我係新美姿dup正骨推油注推pat pat,蛋蛋,及前列腺,經常忍唔住排洪走火,滯標左出褲黎,但BG冇幫我清理,最後唯有濕着褲行出房:victory:" />
師兄,
咩式? 咩#?  pm我:victory:
作者: jmsoile    時間: 2008-6-18 22:05

現在按多幾次正骨可以比少好多機場稅
作者: 116867    時間: 2008-6-19 03:50

:victory: :
作者: ngtungsee    時間: 2008-6-19 14:36

囡囡可能撩你捉鼠,但你都冇表示兼走火,佢咪同你清理囉.
作者: ccff    時間: 2008-6-20 16:47

C hing please PM me the BG no.
作者: dotdot    時間: 2008-6-20 23:54

引用:
原帖由 JJCHAN218 於 2008-6-7 16:47 發表
其實那種經歷喺男人都會響往和羨慕,既緊張也剌激!:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
兄弟唔使理佢哋講乜嘢,只要在那一刻你enjoy咪得囉
自然流失,最高景界:good2:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0