標題: 終於去了黃色假期 [打印本頁]

作者: kenhkb    時間: 2008-5-31 00:12     標題: 終於去了黃色假期

惗左成年都唔去,次次出到口岸想上佢地ge專車,都上左其它,点知上星期咁岩落完d,又介唔到女,咪上的士去拓骨law,
係佳寧娜兜左兩個圈,銀包仲有幾九水,腦海就出現黃色,都係唔試唔心熄,春風路la司機
入面d裝修係点我就唔講la,好多人都知黃色的硬件係好出色,上到休息室食完朱古力雪糕,連大堂項目都唔做,因為我目的只有兩個
一個係訓覺,而另一個係試御式,叫服務員比個$268我上房,服務員叫我去睇電腦揀女,我話唔駛la,又唔係做d咩,是但上房,
佢地帶左我去一間好入的房,房內仲有獨立水機,我都係第一次見,bg到穿運動裝,仲意為會着迷係裙加超薄工衣添,但樣子算ok,
一d都唔妖艷,点知佢仲比左條超短兼超簿ge短褲叫我換,佢出房等我換,之後開始,按之前佢問我按過未,我話未,佢就解釋話呢種按法
係唔用力按,甚至會r下都幾痕,我話得la,聽人講過下,其實係按的過程都幾舒服ga,除左小弟弟及袋袋之外,佢差唔多咩位都r下你,係轉左身
之後我直頭比佢r到硬灑,我低死咁問佢,我下面咁樣,你惗住点,佢仲笑笑口話咪當見唔到law,我話咁大支會擋住你視線ku wo...
攪下爛gag無咁x介ma...之後仲同我洗面同做face so,完場簽小費,分30 40 50 60 80 100 簽了60比佢,点知佢好似有d黑面,心惗say
bye bye 走人,next station睡眠區

後話:
呢種接摩我真係唔會再試,以黃色的收費,我惗我寧願去水刀or other,論硬件水刀好好多,軟件起碼鬆腿可以E下波仔,
對於未試過的ching,真係試一次.........便夠!!!

好一個黃色假期實況報告  加10分

作者: tt234    時間: 2008-5-31 00:21

唔去一世悔恨,去左悔恨一世。
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-31 00:30

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-31 00:19 發表
『簹彊\仲比左條超短兼超簿ge短褲叫我換,佢出房等我換』
我重以為佢同你換  咁就爽好多囉

大象叔叔梗係想條囡囡幫你換啦,咁就有得爽啦。
作者: 強仔316    時間: 2008-5-31 02:44

其實像皇室假期哩d豪華場真係一試無防,
但試完,當見識過就算啦!
始終俾幾舊水去按個摩,真係唔化算囉!
更何況又唔係按得特別好!
作者: steel_xx    時間: 2008-5-31 03:41

Hi C hing,

It have heard that in 黃色假期 even 鬆腿 can choose girl from computer photo album. Is it true?
作者: peter99w    時間: 2008-5-31 08:42

作者: netken2006    時間: 2008-5-31 16:17

引用:
原帖由 steel_xx 於 2008-5-31 03:41 發表
Hi C hing,

It have heard that in 黃色假期 even 鬆腿 can choose girl from computer photo album. Is it true?
采耳、按腳的…都可電腦看相選技 c. 是休息區中段獨立的那一部電腦。

以前在現場看真人的印象,特別是采耳的,好多靚女。最近看過電腦後,發覺普遍質素…一般。
作者: netken2006    時間: 2008-5-31 16:44

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-5-31 00:12 發表
之後仲同我洗面同做face so,完場簽小費,分30 40 50 60 80 100 簽了60比佢,点知佢好似有d黑面,心惗say
bye bye 走人,next station睡眠區.....後話:呢種接摩我真係唔會再試,以黃色的收費,我惗我寧願去水刀or other,論硬件水刀好好多,軟件起碼鬆腿可以E下波仔,對於未試過的ching,真係試一次.........便夠!!!...
御式我一般俾 80, 但 bg 成日想 r 100....   

不過技 c 是相熟的,手法幾好,係幾另類既舒服…銀根鬆動時便會去享受下。

鮮有開大的我,比較著重技巧性既玩意,邪機、保健、御式、帶來既感受都係好唔同,不時換下玩法都唔錯。

下一站…似乎應試試鬆腿了…

(順帶一提:黃色的「東方」推油項目。比御式平幾草。基本上係好正規。自己點開的技 C 幾有力粹,好舒筋活絡。不過按的過程,有一小部份時間會嚴重「框」到奇杆,感覺尤如格劍,好頂癮…)
作者: rayhk    時間: 2008-5-31 18:47

R痕有咩好玩
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-31 18:53

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-5-31 18:47 發表
R痕有咩好玩

睇吓點R法囉,R得正就好頂癮架,好多人樂此不疲架
作者: rayhk    時間: 2008-5-31 19:17

採耳唔駛咁靚啦, 反正都睇唔到佢個樣
作者: rayhk    時間: 2008-5-31 19:18

R pat pat就唔同講法
作者: peter99w    時間: 2008-6-1 07:04

作者: peter99w    時間: 2008-6-1 07:38

作者: peter99w    時間: 2008-6-1 07:57

作者: 大地蟲    時間: 2008-6-1 08:38

作者: hokatung    時間: 2008-6-1 14:46

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-5-31 00:12 發表
q左成年都唔去,次次出到口岸想上佢地ge專車,都上左其它,簹黎W星期咁岩落完d,又介唔到女,咪上的士去拓骨law,
係佳寧娜兜左兩個圈,銀包仲有幾九水,腦海就出現黃色,都係唔試唔心熄,春風路la司機 ...

攪下爛gag無咁x介ma...之後仲同我洗面同做face so,完場簽小費,分30 40 50 60 80 100 簽了60比佢,簹彊\好似有d黑面,心qsay bye bye 走人,next station睡眠區
乜都冇做過就簽60蚊小費, no way
作者: 骨骨人    時間: 2008-6-1 22:03

今彩有你呢個報告,
下次北上又可以諗少間~
作者: tt234    時間: 2008-6-2 00:06

r痕咁過癮,我like,ching,除左黃色,仲有無d平既r痕場玩呀?
作者: kenhkb    時間: 2008-6-2 00:11

引用:
原帖由 tt234 於 2008-6-2 00:06 發表
r痕咁過癮,我like,ching,除左黃色,仲有無d平既r痕場玩呀?
更係有la,差唔多大部份邪骨都有r ga la,出埋火價錢仲便過黃色多多聲a!!!
作者: tt234    時間: 2008-6-2 00:21

但我想去正場玩r痕wor
作者: fuliyn    時間: 2008-6-2 00:22

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-5-31 00:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=708550&ptid=53096][/url]
惗左成年都唔去,次次出到口岸想上佢地ge專車,都上左其它,点知上星期咁岩落完d,又介唔到女,咪上的士去拓骨law,
係佳寧娜兜左兩個圈,銀包仲有幾九水,腦海就出現黃色,都係唔試唔心熄,春風路la司機 ...
攪下爛gag無咁焏介ma...之後仲同我洗面同做face so,完場簽小費,分30 40 50 60 80 100 簽了60比佢,点知佢好似有d黑面,心惗say
bye bye 走人,next station睡眠區

引用:
原帖由 強仔316 於 2008-5-31 02:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=708575&ptid=53096][/url]
其實像皇室假期哩d豪華場真係一試無防,
但試完,當見識過就算啦!
始終俾幾舊水去按個摩,真係唔化算囉!
更何況又唔係按得特別好!
所以我鐘意去中小型場~

120分鐘用足力按~
我簽50已經好開心~多謝哂~~~

呢啲所謂大場~
90分鐘~簽50~60都
作者: Bgor    時間: 2008-6-2 01:29

作者: peter99w    時間: 2008-6-2 07:35

作者: CHB    時間: 2008-6-2 10:43

r痕r到硬,無得發洩,又要簽多小費,都幾無陰公
作者: naughtyboy    時間: 2008-6-2 17:44

It is only for those rich, but not me!
作者: bear_bear    時間: 2008-6-3 17:48

皇x假期硬件已經老化
好像在分區重新裝修...
作者: hkchinaman    時間: 2008-6-4 01:39

作者: peter99w    時間: 2008-6-4 06:33

作者: Tony-lonely    時間: 2008-6-4 12:27

作者: 1465    時間: 2008-6-4 20:38

巴打講得好到位, 兼且好鬼中肯. 高手 :good2:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0