標題: 友誼桑拿 [打印本頁]

作者: ellist    時間: 2008-5-31 00:07     標題: 友誼桑拿

有無兄弟知,友誼有無老鼠的號碼,可否PM比我,十分感激!!!
作者: tt234    時間: 2008-5-31 00:28

捉到話我地知.
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-31 00:32

引用:
原帖由 ellist 於 2008-5-31 00:07 發表
有無兄弟知,友誼有無老鼠的號碼,可否PM比我,十分感激!!!

捉完返黎出包膠
作者: AM    時間: 2008-5-31 09:58

C hing where is it ?
作者: dwg    時間: 2008-5-31 10:31

PM埋比我啦
作者: mandyparty    時間: 2008-5-31 11:29

兩年前去過, 乜鼠都無

那時我按日式, 個大廳超多c9
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 17:00

引用:
原帖由 ellist 於 2008-5-31 00:07 發表
師兄要有老鼠,
應該係搵 " 超友誼桑拿 " 吖嘛.........
作者: man1690    時間: 2008-5-31 20:39

many many c9 saunna
作者: madduxwai    時間: 2008-6-2 02:44

去成年不見有老鼠,有PM我
作者: sttai76    時間: 2008-6-2 09:49

暫停一陣先啦, 呢排風頭火勢
作者: 雙龍出海    時間: 2008-6-2 10:03

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-6-2 09:49 發表
暫停一陣先啦, 呢排風頭火勢
正場都唔去得
作者: CHB    時間: 2008-6-2 10:35

就算真有老鼠而家都返晒入老鼠窿啦
作者: walnut    時間: 2008-6-2 19:24

引用:
原帖由 CHB 於 2008-6-2 10:35 發表
就算真有老鼠而家都返晒入老鼠窿啦
板主都話小心的,仲去?去之前要有15日大假至好去 :smile1:
作者: manixluk    時間: 2008-6-3 15:22

X^ or !XX  有老鼠..........她们是中女..又唔靚......但手势不错

robertchan : 請勿將技師號碼同任何方式於公眾發放。

作者: mm2005    時間: 2008-6-3 16:26

是中女..又唔靚......
細佬都抗議啦
作者: ellist    時間: 2008-6-3 16:41

manixluk兄: X^ or !XX   有老鼠,你比幾多小費? 是否佢問你定你引誘佢.

robertchan : 請勿將技師號碼同任何方式於公眾發放。

作者: manixluk    時間: 2008-6-4 02:51

記得有一次小弟去友誼,刚好相熟的技師好叉多點鐘,咁唯有輪牌.刚好輪到 XY , 小弟按的是中式,(如是相熟技師我就日式推油,所以小弟自備了一技玫瑰香分油)她一见到我有油就問我要推吗?我說无所謂.那就开始按了.才按了10分钟,她就叫我除上衣开始推.一般只露1/3月光.但她居然拉到全露. ....然后按大脾2侧的時候....................不停把弄我的袋袋     .那時我的小小弟已頂住張床.到了轉身他仍不断欺负我的小弟弟,但我就一於小理他,照舊看電视.他見我不理他,他就問我,你的小弟弟為什麽會咁硬,他说阻住他按大脾根.我心諗.死八婆玩野呀....一於小理借阻聾耳陳隻耳... 他说完之後又說我帮你排毒,你多付一点点排毒费好吗......我说你鐘意啦,肉随钻板上.........事情發展下去也不用我多说.第二朝208埋單走人

二項大堂(採耳10+按腳20)小费+ニ個鐘中式(50小费

robertchan : 不能將鬼鼠技師號碼以任何形式於公眾發放,請為技師著想。

作者: 雪球    時間: 2008-6-4 03:18

價錢ok, 唔知硬件如可?
作者: Giggs    時間: 2008-6-5 12:29

引用:
原帖由 雪球 於 2008-6-4 03:18 發表
價錢ok, 唔知硬件如可?
間場開o左5~6年, 比起好多場佢硬件算舊.
作者: ellist    時間: 2008-6-5 12:49

MANIXLUK兄,你幾耐之前去
作者: ivanlauhongkong    時間: 2008-6-5 17:56

上個禮拜去過,泰式108,小費30
正骨
骨場校巴區有校巴接送
作者: c0107323    時間: 2008-6-5 22:20

公開人地number唔係咁好 可能會冇左份工
作者: lokchai    時間: 2008-6-5 22:24

大陸入唔到討論區冇所謂la.
作者: tomboy1647    時間: 2008-6-6 00:50

引用:
原帖由 ellist 於 2008-6-3 16:41 發表
manixluk兄: x^ or !xx   有老鼠,你比幾多小費? 是否佢問你定你引誘佢.
!xxOR !xx WHICH ONE IS CORRECT ???

作者: manixluk    時間: 2008-6-6 09:43

1.  itskt兄,請教小弟在大陸怎上討論區
2.  tomboy1647兄,XXX and XX都有鬼鼠
3. 版主大人,本人对公开了技師號碼深感抱谦,下不違例

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0