標題: 寮部金x悅不太開心report [打印本頁]

作者: reporter    時間: 2008-5-30 22:02     標題: 寮部金x悅不太開心report

之前聽個friend講個度幾抵玩, 雙飛(一個正式+一個培訓生)都係人仔 400+100+138(房錢), 平時去大朗玩一個都要人仔600, 咁就搵埋個老死一齊去, 開心下....

去到搵到個經理, 揀左女(兩個都有得揀), 咁就開波啦...
點知入到去個沖涼房, 得個正式女同我做, 個培訓生就企係側邊'差'起隻手係度睇4仔咁.....可能我第一次玩雙飛, 我真係唔知係咁樣既....好唔自在.....

睇睇下....真係頂唔順,我開口叫個培訓生, 話我唔係太習慣, 叫佢返去, 錢我會照俾....

咁得返兩個人, 就好d啦....
但係個度既服務真係有d唔得...唔知係我唔好彩定係點, 我個條女做野都唔係好足, 佢之前有俾張咭我睇, 話我知有咩服務...但做完晒之後, 真係連3分1都無....

攪完之後出去同個老死大家交換report, 原來佢既情況都係同我差唔多....
有一句幾好笑, 我問我個friend個正式女同佢係沖涼房做既時候, 個培訓生有無'差'起隻手睇戲?
我個friend講 : 無, 我個個有品d, 個培訓生直情出左去睇電視.....

可能出黎玩都係要睇下同個場夾唔夾, 我就同呢個場唔多夾...下次都係去返大朗主場....

去到咁遠玩  重要谷九氣  加番10分比你  安慰吓師兄先

作者: 好淫一個    時間: 2008-5-30 22:08

咁以後唔去,去第二度玩好過
作者: reporter    時間: 2008-5-30 23:37     標題: 回復 3# 的帖子

咁個時我諗個培訓生係既,咩都唔識, d服務唔得咪死....:smile1:
作者: pk人王    時間: 2008-5-30 23:52

山長水又遠消費唔平為咩尼.
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 00:10     標題: 回復 1# 的帖子

個培訓生ON99+咩都唔識,係應該咕喎,
若果佢樣樣都識,就唔駛做培訓生啦!
如果俾我,我會叫佢除埋衫一齊玩,
至多唔駛佢郁,全程由自己做主動.....

話晒都係.....新鮮嘛.....
作者: tt234    時間: 2008-5-31 00:27

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-31 00:10 發表
個培訓生ON99+咩都唔識,係應該咕喎,
若果佢樣樣都識,就唔駛做培訓生啦!
如果俾我,我會叫佢除埋衫一齊玩,

係wor,佢係培訓,梗係睇住點做啦,平時睇開呀嘛,
除非由係接手培訓,但你放棄左個機會.
作者: denny    時間: 2008-5-31 07:41

找正印時最好找埋正印Dfriend 做副手,容易合作。
埋牙時先郁副手做熱身,再找正印完場。
我成日對自己講,我係莊佢地係閒,按
自己意願行事囉。
作者: AM    時間: 2008-5-31 11:12

C hing 雙飛(一個正式+一個培訓生) in CP
沖涼房, wash together (一個正式+一個培訓生) and 培訓生 have 1 Q in 沖涼房
then service 18 skill
final 正式女 1 Q

雙飛 is 2 Q  (一個正式+一個培訓生)
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 17:35

引用:
原帖由 AM 於 2008-5-31 11:12 發表
C hing 雙飛(一個正式+一個培訓生) in CP
沖涼房, wash together (一個正式+一個培訓生) and 培訓生 have 1 Q in 沖涼房
then service 18 skill
final 正式女 1 Q

雙飛 is 2 Q  (一個正式 ...
三個人一齊沖涼!?正喎!
一個上面咀,一個下面吹,
想像吓個畫面都覺得太淫亂,太荒唐,
不過好啱我!
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 18:42

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-5-31 17:38 發表

稔下都想射
嘩,嘜你咁濫射架,
小心身體好噃.....
作者: reporter    時間: 2008-6-1 20:18

我係咁諗既, 可能我既性格係唔鍾意叫人做咩做咩, 唔通開到口叫人地'過黎幫我含'咁咩....好難開口既.....所以一定要遇到主動d既女女先啱我...

我都係咁講啦...個度既硬件唔錯, 可能係個場唔夾我, 大家唔好以為我唱衰佢....因為我個fd真係好鍾意去位個度....

其實寮部都唔係好遠, 係羅湖有大巴直達...(不過我唔記得左架車係去邊既...架大巴中途站係寮部, 目的地係第二度, 希望有ching可以提供)

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0