標題: 金碧ko捉人案件始末 [打印本頁]

作者: steel_xx    時間: 2008-5-26 00:32     標題: 金碧ko捉人案件始末

金碧ko捉人案件始末
最新資料,剛剛跟金碧XX通過電話,2008-5-23確實有两位技C及两位C兄被ko捉了!! 但老闆迅速解決了問題,人已經當天被釋放。事原是金碧生意太好,所以有人去信投訴ko說金碧開大,並開始案件。XX解釋時非常順暢流利,似乎不是在說謊,但信不信C兄自行判斷。但我會停去一段時間。
報告結束

師兄,為免為BG帶來不必要的麻煩,在爆料帖中,我們盡量被免公開囡囡身份!

謝謝報料!

作者: JJ123    時間: 2008-5-26 00:52

好多場都有開大,
開大就要拉,
我就唔係好信啦!
作者: ilovesz    時間: 2008-5-26 00:57

I also don't  beilieve in this reason !
作者: 骨總    時間: 2008-5-26 01:07

金碧並非如骨女所講因生意太好 , 生意相反只係一般 , 事件始末係因為北上叫雞指南週刋引發.
作者: lodger8008    時間: 2008-5-26 01:18

very danger in this May ar!
作者: steel_xx    時間: 2008-5-26 01:56     標題: 回復 4# 的帖子

謝謝C Hing報料!!!
作者: Lvan    時間: 2008-5-26 06:16

作者: angus    時間: 2008-5-26 10:35

作者: Bgor    時間: 2008-5-26 11:15

作者: oldcat    時間: 2008-5-26 12:05

引用:
原帖由 steel_xx 於 2008-5-26 00:32 發表
金碧ko捉人案件始末
最新資料,剛剛跟金碧XX通過電話,2008-5-23確實有两位技C及两位C兄被ko捉了!! 但老闆迅速解決了問題,人已經當天被釋放。事原是金碧生意太好,所以有人去信投訴ko說金碧開大,並開 ...
如果老闆咁快解決到問題,都算佢有實力喎:good2:
作者: neisoge    時間: 2008-5-26 12:12

引用:
原帖由 itskt 於 2008-5-26 07:27 發表
羅生門事件, 各說各話, 各信自己相信o個部份, 網上留言, 囡囡說話, SN場解釋, 誰者可信? 結果還是要自負.
引用:
原帖由 Bgor 於 2008-5-26 11:15 發表
信與不信並非重點, 去與不去才是要害所在 .
我就一定揀暫停賽事.  
兩位師兄, 慘就慘在得閒無事, 一頭半個月就彈張帖出離, 如果係我上面做野, 停幾日就簡單得多, 單係好似我地呢d一個月至可以上去一兩次, 咁就打亂哂行程, 如果見到係d版主級人士o既帖, 當然可信, 但好多時d發帖o既都係好似我咁, 得幾分, 點搞?

信佢唔去就無得玩兩個禮拜, 如果兩個禮拜後又彈個帖出黎, 成個月都唔使去, 咁又多一筆捐款比四川,

如果唔信佢, 衰o左又係兩個禮拜(不過係看守所), 上去玩唔係必須品, 咁當然係留係屋企兩個禮拜喇.

最好係d版主大大可以收o下風, 我信你地多d.
作者: angus    時間: 2008-5-26 12:33

作者: copper    時間: 2008-5-26 12:43

i agreed!two brother comment!
作者: neisoge    時間: 2008-5-26 13:36

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-26 12:29 發表

其實玩小陣係咪對你好大影響先. 有時兄弟好心提醒. 你應該多謝先至真. 如果你唔信咪上去試下. 可能時運高你冇事呢 .
"如果你唔信咪上去試下. 可能時運高你冇事呢" 咁即話"你要死我唔阻你", 乜同兄弟咁講野架? 或者同你有唔同意見既都唔係兄弟, 咁 "玩小陣係咪對我好大影響先" , 你就無需要知
"有時兄弟好心提醒. 你應該多謝先至真", 多謝之餘, 係咪 "不要問,只要信" ,  人講乜你都信架, 你係咪所有帖都信? 所有帖都跟住做? 咁我希望你時運高, 唔好比人昆
作者: tin-tin    時間: 2008-5-26 14:27     標題: 回復 20# 的帖子

羅拔兄呢班師兄有膽去玩不用左住啦:smile1: 自己承擔後果:smile1:
作者: 長江一號    時間: 2008-5-26 14:34

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-26 12:05 發表

如果老闆咁快解決到問題,都算佢有實力喎:good2:
最實際有實力唔駛比人拉la.
作者: lovecupid    時間: 2008-5-26 15:02

總結金Big事件,結論就是
北上玩樂要小心

作者: neisoge    時間: 2008-5-26 15:45

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-26 14:19 發表

請兩位師兄唔好再拗了。

師兄們已經盡力報料,警告燈亦已經亮起,錦囊也發出,跟住點樣做,由個人決定,一切後果與責任,亦要由自已去承擔。

Robert, 唔好意思, 開戶幾日, 為你帶黎咁多麻煩, 我呢度打爛沙盤問到篤既脾氣, 改唔到亦唔想改, 麻煩你將我個戶口刪除.
引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-26 14:02 發表

我真係好唔明白你的回復. 你係咪要公安當局同你講你先至信? 如果你唔信你就唔好問啦. 我都唔得閒理你啦. 你估d兄弟真係好得閒咩? 唔該你睇晒d回復先至再講. 好多兄弟已經好清楚講明發生咩事. 你仲想知咩野? 講你知 ...
師兄, 我都好唔明白你點解咁大反應, 網上世界資訊自由, 無過瀘, 真既假既混雜係一齊, 自己唔做判斷, 將個決定交比人, 死左怨邊個, 呢點相信你會同意啩

一個警告貼, 發出個人係邊個, 目的係乜, 可以係一個惡作劇, 睇既人可以一概唔理, 照跟可也, 玩少次, 當然無問題.

調轉頭, 有人發出一個解除危險帖, 睇既人係咪諗都唔諗, 信到十足, 抑或警告就應該信, 解除危險既就唔好信.  

ko肯交待梗係好, 不過你同我都知無可能, 如果唔係點會有咁多師兄又問囡囡, 又問朋友, 咁就證明, 唔係個個只會單憑一個貼就信都十足. 好喇, 就算有囡囡, 有朋友報料, 擺上黎一樣有人懷疑, (我睇哂所有呢單野既帖先至咁講) 而家只係多我一個人提出一個疑點, 比大家多樣野諗下, 認為有道理, 值得相信最好, 多謝認同, 如果邏輯有問題, 你大可睇左當冇睇, 或者指出錯處.

呢個帖只所以講咁耐, 就係好多人從唔同渠道收料然後報料, 真相至會清楚. 我d points可以係錯, 不過講出黎唔係錯.
作者: 雙龍出海    時間: 2008-5-26 17:00

乜大家越講越恐怖丫 ....小弟1-2個月先有機偷跳1次 ....今天想上來做做家課 ....點知

請問各 BRO 可有錦囊提供....謝謝
作者: 電腦白痴    時間: 2008-5-26 17:06

作者: 雙龍出海    時間: 2008-5-26 17:24

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-26 17:13 發表

係呀. 眼大大果個. 不過成日著住對好”娘”我鞋. . 個人好似有d cool 但係真人唔係咁. 個人幾認真. 真係好女仔 . 因為佢. 我依家每次去都會做采 ...
好女仔...岩我喎 c兄可唔可以話比我知幾號丫....同埋皇日即係邊間丫
作者: 雙龍出海    時間: 2008-5-26 17:48

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-26 17:45 發表

即係"王媽嫁逸". 果度得兩個采耳. 自己上去見到你就知啦(早午斑).
丁橋
作者: ilovesz    時間: 2008-5-26 18:54

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-26 16:35 發表

我和你有點不同,我是清貧救國者,沒錢到超級大場,所以只能去二線場,例如是陸息+◎,身痕坐,泰屏羊這一類。

這些場,也有齊你喜愛與不喜愛的動物。  
wah ! in your eyes, Pacific is only 2nd tier saunas ????

you are so high class ! :good2:
作者: ilovesz    時間: 2008-5-26 19:02

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-26 10:35 發表
金碧生意太好 ... 講笑搵第二樣呀 ....
but still better than sunshine !
作者: 骨總    時間: 2008-5-26 19:47

引用:
原帖由 neisoge 於 2008-5-26 15:45 發表
Robert, 唔好意思, 開戶幾日, 為你帶黎咁多麻煩, 我呢度打爛沙盤問到篤既脾氣, 改唔到亦唔想改, 麻煩你將我個戶口刪除.
師兄, 我都好唔明白你點解咁大反應, 網上世界資訊自由, 無過瀘, 真既假既混雜係一齊, 自己唔做判斷, 將個決定交比人, 死左怨邊個, 呢點相信你會同意啩

冇人可以控制或要求你改性格對否?此話道出並無意思 , 既然明白網上自由 , 其他人對你既回應亦係一種支持 , 相反剩下你齋講冇人回應主題好快會沉 , 正反方不同意見每事均有 , 發表得出喱預左有人講野對否?唔岩聽即要求版主刪除戶口 , 全世界討論區可以唔駛再去 , 版主唔會幫你自殺 , 唔再講野咪得攞 , 對你冇存意見 , 試想想這段肺腑之言.
作者: people    時間: 2008-5-26 21:00

引用:
原帖由 itskt 於 2008-5-26 20:56 發表

呢個只係小問題, 佢地一定有辦法, 要幾污糟有幾污糟

大場人多, 對你黎講, 可能少o左一份親切感, 不過, 如果純正骨, 負擔得起, 試下無妨, 起碼日後多一個話題. 相反, 我尋日去o左一個細場, 服務只係 ...
正場我都喜歡去三島,仲只搵一個技師,會唔會見過老師呢
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2008-5-27 09:27

全部番文.
作者: Bgor    時間: 2008-5-27 10:17

作者: Bgor    時間: 2008-5-27 12:24

作者: simonhing99    時間: 2008-5-28 18:40

講得咁危險, 都係少去為妙, 以免 ......
作者: angus    時間: 2008-5-28 20:23

作者: Bgor    時間: 2008-5-28 22:18

作者: Babykid    時間: 2008-5-29 06:28

All brothers, close to June 4, it is normal operation KO clean up.
作者: fateken    時間: 2008-6-2 00:49

引用:
原帖由 tin-tin 於 2008-5-26 14:27 發表
羅拔兄呢班師兄有膽去玩不用左住啦:smile1: 自己承擔後果:smile1:
多D人去玩完返黎報告先知安唔安全,等報告啦

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0