標題: gold碧,講$,傍晚ko拉人!向西天氣極差!小心 [打印本頁]

作者: freex    時間: 2008-5-23 06:01     標題: gold碧,講$,傍晚ko拉人!向西天氣極差!小心

gold碧,講$,傍晚ko拉人!向西天氣極差!小心!有小數巷女,便衣極多,每街口1大1細2部ko車,各bro注意!

有D字幫你執吓 有用報告加五分

作者: 發仔    時間: 2008-5-23 09:43

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-23 06:26 發表
正常嘅後遺症 多謝師兄報告:victory:" />" />
咩嘅後遺症呀?
係咪响條女精嘅狀呀?
作者: lovecupid    時間: 2008-5-23 10:15

連港$都比KO探訪,真係好得人驚......
這個五月,氣氛真的不太好..........
作者: Bgor    時間: 2008-5-23 10:23

作者: angus    時間: 2008-5-23 10:29

作者: copper    時間: 2008-5-23 11:49

多言射報告!小心!小心!
作者: chansam88    時間: 2008-5-23 12:08

thanks your important report
作者: simonhing99    時間: 2008-5-23 12:19

查清楚 d 再回報....
作者: 雷公    時間: 2008-5-23 12:39

我琴日傍晚係港澳走ga喎....
但係咩都見唔到,
係唔係大話來好彩呀~~:smile1:
作者: hokatung    時間: 2008-5-23 12:54

better safe than sorry

beware: 15 days of "rest"
作者: lovecupid    時間: 2008-5-23 12:56

有時,好難確認係咪真係有發生KO探訪事件
通常,我都會信咗師兄的報告先
之後,我再考慮當時的氣氛.....

問BG,有時,晚上發生的事,問返早班的,是不會知的....
早班與晚班又沒有溝通的....

BG間,除了賭錢外,其實都不會有太多傾談....大家都係各顧各...
好多連對方個名都唔知,只會叫號碼......

公司亦唔俾BG講出去......講咗,個場仲有人敢膽去咩....
除非你同個BG好相熟....佢知的話,都會講

無論係真係假,大家都要小心

作者: oldcat    時間: 2008-5-23 13:13

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-23 10:29 發表
最近喱段非常時期 ... 有別於平時果 D 嚴打 ... 唔止 SN & NC 掃場 ... 好多大檔亦哀埋 ... 連政府 D 人都唔去蒲 ... 知乜事喇 ... 喱個情況起碼仲有大半個月 ... 各位巴打小心呀 ....
玩開呢尾野就好似吸毒咁, 好難介,
最多去少d, 唔好玩咁夜囉,
如果大半個月叫我唔出賽就真係難頂啦
作者: lovecupid    時間: 2008-5-23 13:16

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-23 13:05 發表
KO探訪後会全場收擋或是立刻舞照跳,馬照跑呢?
師兄是否已學曉打中文字,親切好多呢

答案係兩樣都有.......視乎KO要個場熄燈定就住就住.......
作者: angus    時間: 2008-5-23 13:18

作者: lovecupid    時間: 2008-5-23 13:21

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-23 13:18 發表
咁當然喇 ... 大半個月唔做運動 ... 會生蚻[ ... 但盡量去 D 冇咁高危嘅地方喇 ....  
依家都好難講有邊間係冇咁高危.....
作者: angus    時間: 2008-5-23 13:25

作者: oldcat    時間: 2008-5-23 13:41

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-23 13:25 發表

愛神兄 ... 收 pm ....
講埋比我知呀
作者: alex卡卡    時間: 2008-5-23 14:32

想問下我呢個新手, 可唔可以收呢個有手pm 呀?
月尾都好想去多次
萬分感謝!
作者: Bgor    時間: 2008-5-23 16:04

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-23 17:41

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-23 16:45 發表

唔駛客氣. 如果唔放心就忍一下啦. 因為如果玩到擔驚受怕.. 我寧願唔玩. 因為我每次高危期都只係會同呢班friend玩. 去k就一定冇事. sauna都ok(唔ok都知道, 所以唔會去). 但倉就唔好去啦. 試過有一次(兩年前十,一 上 ...

非常時期。 唯有去正骨場囉,安存D嗎。
作者: herman    時間: 2008-5-23 18:08

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-23 16:45 發表

唔駛客氣. 如果唔放心就忍一下啦. 因為如果玩到擔驚受怕.. 我寧願唔玩. 因為我每次高危期都只係會同呢班friend玩. 去k就一定冇事. sauna都ok(唔ok都知道, 所以唔會去). 但倉就唔好去啦. 試過有一次(兩年前十,一 上 ...
100% 認同. 東莞點都係較安全, 但路程較遠....
以前我在東莞都遇過同 jojojo0522 C Hing 差不多的糟遇, KO 嚟捉人, 我又在店內, 幸好最後冇事, 真係有少少驚....
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-23 19:33

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-23 18:43 發表

你聽過  三揸二指未呀

好禪呀?? 三揸二
唔知象兄想點揸法
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-23 19:38

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-23 19:35 發表

陸師兄  你都未聽過
聽過就唔使唔明白啦
作者: 電腦白痴    時間: 2008-5-23 20:49

作者: Lvan    時間: 2008-5-23 22:12

作者: fwsli    時間: 2008-5-24 00:36

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-24 00:10 發表

你問囡囡,她們一定會說沒事。因為她們根本不知內幕消息,你不如問我,我知的比她們還要多。
So, what did you know and how's the weather ???? I just planned to go tommorrow.
作者: freex    時間: 2008-5-24 03:09

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-23 13:05 發表
KO探訪後悒場收擋或是立刻舞照跳,馬照跑呢?
是立刻舞照跳,馬照跑呢
作者: freex    時間: 2008-5-24 03:12

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-23 14:37 發表

我都好同意....所以呢個星期可能上東莞算. 唔係唯有上深圳按正骨......:smile1: :smile1:
cp嘉2-19A晚都查過牙!!!
作者: Lvan    時間: 2008-5-24 14:46

作者: Lvan    時間: 2008-5-24 14:49

作者: boyfriend    時間: 2008-5-24 16:20

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-24 14:49 發表
小心小心...打風半個月....
半個月直至幾時??

作者: joecc88    時間: 2008-5-24 16:21

六月中可以去嗎?
好痕呀!!!!!!!!
作者: ricky168b    時間: 2008-5-24 16:27

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-23 11:46 發表
再問條女佢話冇事(我話有事我明天唔上來). 真係唔知真定假.
唔該你上去試完,報告吓安唔安全..............................
作者: ckhuen    時間: 2008-5-24 16:57

作者: 電腦白痴    時間: 2008-5-24 18:37

作者: 電腦白痴    時間: 2008-5-24 18:46

作者: neisoge    時間: 2008-5-24 19:02

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-24 14:49 發表

囡囡講野千其晤好信..爲佐錢乜都可以做....講大話易過接一個客....

從來都冇當客人系朋友睇....同你客氣都系爲你錢錢錢錢錢錢錢錢錢

小心小心...打風半個月....
師兄, 囡囡一齊斷正都要坐咁多日, 仲會留低"賣x"案底兼罰錢. 如果佢地知道實情, 會唔會咁傻叫我地上去, 大家一齊死?
作者: Lvan    時間: 2008-5-24 23:04

作者: Lvan    時間: 2008-5-25 00:23

作者: copper    時間: 2008-5-25 02:43

I AGREED YOUR COMMENT!thx!
作者: neisoge    時間: 2008-5-25 09:36

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-24 23:04 發表

囡囡只能認命...又冇得放大假...繼續工作.....返工又冇客....佢都晤知幾時會有KO上來踢場......等客不如CALL客..15日打風晤通齋返工晤做野.....囡囡爲錢去博....ching我想問你爲乜去博(兩回事, 我只係懷疑bg知唔知情, 就算佢地唔知, 我都唔會摶)...點解要去博 ...
引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-25 00:23 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=706503&ptid=52810][/url]

冇錯....我相識BG..都系如此(深切哀悼)...骨女信得過母豬都上樹...信街街Dching都晤好信囡囡 (記得有個版主出過一篇羅湖囡囡同客人一齊被出賣o既帖, 可惜搵唔番)...
引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-5-24 23:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=706491&ptid=52810][/url]

師兄說得很有道理,斜場 囡囡跟本是不怕拉的(真係唔怕, 定係唔知結果所以唔怕?), 她們與其在公司沒有客,沒生意, 不如call 客上來博一博,

囡囡離鄉背井, 老遠來到深 ...
相識o既bg當中有兩個被人拉過, 一個直接通知老家屋企人, 一個好彩冇. 全部同個客坐足咁多日, 番黎兩個都唔敢再做, , 遊戲點玩ko話事, 其他人只有受

出黎個帖唔係叫大家冒險, 亂信囡囡, 因為佢地可能都係受害者, 佢地都唔想去看守所, 被人係個file度寫住"賣x"既紀錄, 更唔想屋企人知.

作者: Lvan    時間: 2008-5-25 10:38

作者: lovecupid    時間: 2008-5-25 12:17

BG 被拉,是被控「賣X」
客人被拉,是被控「嫖X」

誰說BG不拍被拉......那幾天有多難受........
如果被人拉多一次,會有案底,以後好難在大公司工作......出國入境有多麻煩.....

好多在自己公司被KO請去休息的BG,好多都會走人轉場或唔做....
作者: nedso444    時間: 2008-5-25 12:38

嘩,咁大濟,都係避下風頭先
作者: angus    時間: 2008-5-25 14:13

作者: lovecupid    時間: 2008-5-25 14:17

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-25 14:13 發表

雖然分為賣 X 及嫖 X ... 但拉到一樣咁嚴重 ... 手作仔 15 天 ... if ... fs ... 90 天 ....
是手作仔5天,開大15天或90天勞教.....
作者: angus    時間: 2008-5-25 14:19

作者: boyfriend    時間: 2008-5-25 15:23

驚...
咁... 正場的'前列腺'按 不會被拉嗎 ... ?
作者: tsunami    時間: 2008-5-25 16:25

作者: angus    時間: 2008-5-25 16:40

作者: Lvan    時間: 2008-5-25 19:06

作者: angus    時間: 2008-5-25 20:03

作者: tt234    時間: 2008-5-25 22:10

好多時為了怕ko,叫囡囡出來,錢照給,她們也不肯!
作者: angus    時間: 2008-5-25 22:15

作者: bigboss    時間: 2008-5-25 22:18

好得人驚呀!
作者: people    時間: 2008-5-25 22:27

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-25 22:25 發表

安老闆  今日我都係揼正骨乍   今年大假己攞晒   又唔可以預支   咁咪唯有........
象兄今天去那開心,我有問題行唔開
作者: angus    時間: 2008-5-25 22:29

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:30

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:31

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:32

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:32

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:34

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:37

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:38

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:44

作者: ilovesz    時間: 2008-5-25 22:45

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-25 20:03 發表

可信性極低 ... 好多 sn 老板唔會理 D 客 & 囡囡嘅死活 ... 而且放蛇行動確實有 ... 當年紅螞蟻 ( 好似係喱個名 ) ... 就係死於放蛇行動 ....
some saunas set the rule that no push oil for mainlanders if they are not regular customers .
作者: angus    時間: 2008-5-25 22:46

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:48

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:49

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:50

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:51

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 22:51

作者: angus    時間: 2008-5-25 22:53

作者: germene    時間: 2008-5-25 22:58     標題: 回復 24# 的帖子

安老板我都要收PM........謝謝....thanks!
作者: angus    時間: 2008-5-25 22:58

作者: peter99w    時間: 2008-5-25 23:01

作者: SP.R6    時間: 2008-5-25 23:02

"物"咁大鑊咩.....今日仲係景軒X走左轉添,岩岩先返......(係咪要劏 過神)
作者: angus    時間: 2008-5-25 23:05

作者: angus    時間: 2008-5-25 23:06

作者: SP.R6    時間: 2008-5-25 23:21

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-25 23:07 發表

安老闆  還神容易  國內揾隻 好難啦
點解點解........點解妳會知我個名架.........
作者: ilovesz    時間: 2008-5-25 23:35

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-25 22:48 發表

通常都來者不拒 ... 你死你事架 ....
no, the saunas do not allow push oil for the non-familiar mainlanders because they worry that they  may be KO and " Let the snake go "  in the saunas .
作者: ilovesz    時間: 2008-5-26 00:21

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-25 23:53 發表
五月是一個超級嚴打月。
小弟也絕跡邪場了,今次的凶險程度比任何節日之掃場還要高。
講到口水都乾了,請不要以身犯險,以為自已有骨運,如果北上,未來 15 日的命運,完全掌握在你手中。
quit the / saunas but don't quit the plane ! right ?
作者: SP.R6    時間: 2008-5-26 00:36

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-25 23:53 發表
五月是一個超級嚴打月。
講到口水都乾了,請不要以身犯險,以為自已有骨運,如果北上,未來 15 日的命運,完全掌握在你手中。
真係唔知...今日返黎先睇到......星期三都上去,不過係同老虎去正骨
作者: lodger8008    時間: 2008-5-26 01:16

yes ar , HK$ catch 2 BG at this friday, and 1 BG ng do ar, no.12 lo...
作者: klfung1031    時間: 2008-5-26 01:20

引用:
五月是一個超級嚴打月。
忍多幾日五月就過去, 是否六月又可以出發了?????:good2:
作者: jarball    時間: 2008-5-26 01:41

Gold Big 昨天(24/5)下午5:30我才去過,現在看到各師兄的包膠才知驚。昨天休息室也坐滿,好像沒有人知道早一日KO查,服務我的BG也沒有提,90分鐘過程如常一樣,沒有說怕或驚,囡囡一字也沒說,我也不知,如我入場知道,一定p會做本地式,可能會走,
所謂:零願少吃餐,好過比人關大家保重,無論5日或係15日都好難過嘅
對唔住jarball 本來在
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=52958&extra=page%3D1&page=2
加你十分  點知未瞓醒  變左扣10分
因為一帖不能兩次評分
現在  在此帖加番你20分
萬分sorry呀 iarball師兄

作者: boyfriend    時間: 2008-5-26 14:17

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-5-25 22:26 發表

如果只按 前列腺和袋袋, 是不怕的,

但如果BG 按上D, 按JJ,  是當手作, 當然拉啦
引用:
原帖由 angus 於 2008-5-25 22:29 發表
正確喱講 ... 如果 ko 踢門入房 ... 見到你細佬起左身 ... 即拉 ....
咁即是在正場都不可有邪念?? 做不到....
作者: 大熊    時間: 2008-5-26 23:27

引用:
原帖由 jarball 於 2008-5-26 01:41 發表
Gold Big 昨天(24/5)下午5:30我才去過,現在看到各師兄的包膠才知驚。昨天休息室也坐滿,好像沒有人知道早一日KO查,服務我的BG也沒有提,90分鐘過程如常一樣,沒有說怕或驚,囡囡一字也沒說,我也不知,如我入場知道 ...
BG 一定唔會講, 因場有規定,查到邊個講一定炒硬,
冇晒人工按金仲比其他bg ,因個場有排淡,
ko 對個場走鬼燈已熟悉,
我估可能係深圳新領導人開始摸通運作,
重新分配利益門路.
作者: jarball    時間: 2008-5-27 01:27

GOLD BIG 上星期五出事,同系同老板的夫容會否安全會唔會又比人,我本想呢個禮拜去,因約左囡囡禮拜六去?各師兄比一比意見,呢個禮拜去唔去得過夫容?。唉,可能要放棄個主場。
作者: 骨總    時間: 2008-5-27 10:06

連 banned 兩個新手散播謠言攪屎棍 , 邊有可能羅湖區封左 200 個場(廢話 ) , 再討論落去人心惶惶沒完沒了 現在 lock thread 請勿再回應 file closed!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0