標題: 鑫x包膠 [打印本頁]

作者: wantf1    時間: 2008-5-22 14:33     標題: 鑫x包膠

diuu..因為睇見d c hing包膠,所以昨天到鑫x睇睇,佢地場細又舊,
網d 廣告同(車立)都有講波推一送一(等如2個女)238,diu,個部長冇介紹,問佢,佢又話冇,又知知左左,又講小費都唔止,波推要288(一個人)..diu..被騙....洗濕個頭.....diu...(被騙心情唔好,頭都起唔到,冇引)..diu>>>>各位小心,
作者: wantf1    時間: 2008-5-22 14:59     標題: 多謝

多謝板主支持,大家真的小心,我真的不喜歡看變臉
作者: fatking    時間: 2008-5-22 15:25

車立係乜野?
作者: xraybear    時間: 2008-5-22 15:38

引用:
原帖由 fatking 於 2008-5-22 15:25 發表
車立係乜野?
Lift
作者: Lvan    時間: 2008-5-22 16:30

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-22 17:19

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-22 15:15 發表

有好多場標榜港式 138、128,乜乜物物雙飛大出血價,表面睇起上黎好似幾抵,上到去先知原來要簽小費,做雙飛又要比多份囡囡小費,又話要開大先至有得「互動」......如果你唔聽話開大,技師又會比 d 「床尾機」、 ...

邊有咁大只xx徐街跳,便宜唔使頸,咁咪中招啦。
作者: pk人王    時間: 2008-5-22 17:30

引用:
原帖由 wantf1 於 2008-5-22 14:33 發表
diuu..因為睇見d c hing包膠,所以昨天到鑫x睇睇,佢地場細又舊,
網d 廣告同(車立)都有講波推一送一(等如2個女)238,diu,個部長冇介紹,問佢,佢又話冇,又知知左左,又講小費都唔止,波推要288(一個人)..diu..被騙....洗濕 ...
唔知係數字網定係個場呃人, c兄係咪想講鑫華呀?
作者: 秋田禾夫    時間: 2008-5-22 17:38

引用:
原帖由 pk人王 於 2008-5-22 17:30 發表

唔知係數字網定係個場呃人, c兄係咪想講鑫華呀?
好似要走後樓梯上房開大.
作者: kissTSK    時間: 2008-5-22 20:11

多謝板主支持,
作者: 發仔    時間: 2008-5-22 21:15

引用:
原帖由 kissTSK 於 2008-5-22 20:11 發表
多謝板主支持,
點解你要多謝板主?
佢點樣支持你呀?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0