標題: 投訴水圍村金域x灣 [打印本頁]

作者: goto9394    時間: 2008-5-16 10:24     標題: 投訴水圍村金域x灣

1.場名:水圍村金域X灣   2.時間 :5月15日上午
3.投訴原因 :完全無職業操守及服務承諾  4.簡單經過 :講好哂300人仔,到做時又要加50蚊掛毛巾遮門玻璃,條女編號16X反口呢樣吾得嗰樣吾比摸  

5.俾其他消費者的忠告:千萬不要去
作者: 腸仔文    時間: 2008-5-16 15:34

1個囡囡個人問題, 其他唔係又係咁下話.
作者: mingho    時間: 2008-5-16 15:38

老友,其實你去得三沙一水果D場,
就應該預左有咁o既遭遇啦
我寧願俾多百領二百係羅湖開大好過
作者: 火麒麟.    時間: 2008-5-16 15:39

掛毛巾遮門玻璃正常ar
作者: goto9394    時間: 2008-5-16 17:16

羅湖好好多,好小比人搵笨 7
作者: 發仔    時間: 2008-5-16 17:18

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-16 15:59 發表

甚麼時候講好 300?一入房同囡囡講,還是部長/經理對你說?
- 如果經理/部長對你說 300,囡囡反口,可以即時向經理/部長投訴
- 如果囡囡反口,由議價到埋牙咁短時間,都會反口?

在要你加 50 呅掛毛巾費的 ...
係囉!都攪唔清係邊個party出咗問題,
係金域X灣吖,還是條女呢?

1. 究竟係邊個同你講好哂300人仔?
2. 究竟係邊個要加你50蚊掛毛巾遮門玻璃?
3.   如果係開大,條女呢樣唔得,嗰樣唔俾摸 ,
   你應該即時向經理/部長投訴佢嘛......

我諗你要講詳細d,
我地先可以判斷係咪blacklist呢間場囉......
作者: bigass    時間: 2008-5-16 19:39

呢檔野的口碑麻麻..但係3舊水好似係大餐費..水記機餐場唔係咁多..!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0