標題: 呆版 90 日報告五之重遊騰飛玩光豬(有相) [打印本頁]

作者: 骨總    時間: 2008-5-13 20:29     標題: 呆版 90 日報告五之重遊騰飛玩光豬(有相)

收費場面唔駛多講 , 本應想玩雙飛 , 奈何其中一個休息 , 唯有先按腳邊等舊相好 , 終於等到換左新髮型 , 不過新不如舊 , 可幸係身型冇變 , 而且把聲仍然咁嬌柔令我心醉 , 見人小骨總已舉旗敬禮.

今次原想玩波推雙飛 , 冇諗過開大 , 表明來意話俾 Bg 聽 , 冇黑面亦冇唔開心"讚" :thumbs_up.gif: , 難得冇再死溜我開大:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: , 想刺激 D 叫佢齋波推 , 解除所有武裝白嫩如絲啖啖肉 , 賴袋底帶套吞雲吐霧(私人醒 ), 最終敵不住攻勢被 ko , 兩條肉蟲相擁而吹........................................水 , 嘆支事後煙飲啖水準備着番衫 , 竟然主動要求如果唔覺凍既話不如繼續齊齊光豬相見 , 即時十萬個應承啦 , 冇幾耐佢隻手開始唔規舉 , 响我重要部位摸來摸去 , 問佢想攪乜 , 話幫我起機不另收費喎 , 冇用架咁短時間幾十歲人有心無力心領 , 一路到夠鐘雙方至着番衫 , 服務可嘉.:thumbs_up.gif:

作者: Bgor    時間: 2008-5-13 21:14

作者: 骨總    時間: 2008-5-13 21:25

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-13 20:42 發表

老總  齋睇張相 条囡囡長相都淫到震 你都兩招就比佢砌抵 我年紀重大過你h:" /> 我驚頂佢唔著喎
你都過五張?
作者: monimoni1986    時間: 2008-5-13 22:37

both of you = over 100.
作者: 發仔    時間: 2008-5-13 23:17

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-13 21:38 發表

五張有多 垂垂老矣   
大象兄,年齡大d啫,
仲有心有力咪得囉,
大把囡囡等住你駕馭架.....
作者: RAYMOND28    時間: 2008-5-14 01:40

唔開大..是否要和女女先說
作者: 華倫天台    時間: 2008-5-14 02:26

每逢去開大場而又唔想開大同經理講定聲好d.
作者: 夜鬼    時間: 2008-5-14 05:38

出唔到野摸下都抵番晒wor
作者: oldcat    時間: 2008-5-14 08:46

大師兄就話老相好可以玩光豬啫,我地去到招乎唔知有無咁好?
作者: herman    時間: 2008-5-14 13:25

引用:
原帖由 骨總 於 2008-5-13 20:29 發表
收費場面唔駛多講 , 本應想玩雙飛 , 奈何其中一個休息 , 唯有先按腳邊等舊相好 , 終於等到換左新髮型 , 不過新不如舊 , 可幸係身型冇變 , 而且把聲仍然咁嬌柔令我心醉 , 見人小骨總已舉旗敬禮.

今次原想 ...
囡囡個樣又淫又姣, 對波又大, 飲得杯落
Thanks for the report.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2008-5-14 13:27

我估可能囡囡一樣會光豬, 只不過未必光到尾, 除非熟左la.
作者: hammy    時間: 2008-5-14 15:29

auto teo very good services wor.
作者: pk人王    時間: 2008-5-14 22:56

番屋企咪腳軟.
作者: 夜鬼    時間: 2008-5-15 04:01

出一篤野唔會腳軟下話
作者: 可樂    時間: 2008-5-15 21:18

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-15 22:16

引用:

今次原想 ...
骨總兄,呢件我上次同佢做波推感覺真係正。
http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=49553&page=2

骨總兄淫雄所好相同
作者: 夜鬼    時間: 2008-5-16 06:10

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-5-15 22:16 發表

骨總兄,呢件我上次同佢做波推感覺真係正。
http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=49553&page=2

骨總兄淫雄所好相同 :sm ...
拿拿拿,咪引我上去呀小鳳兄
作者: fatking    時間: 2008-5-17 03:20

上完去記得出報告wor
作者: cur    時間: 2008-5-17 17:38

mm真係好淫, ching 有福!
作者: pk人王    時間: 2008-5-17 18:34

引用:

今次原想玩波推雙飛 , 冇諗過開大 , 表明來意話俾 Bg 聽 , 冇黑面亦冇唔開心"讚" :thumbs_up.gif: , 難得冇再死溜我開大:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: , 想刺激 D 叫佢齋波推 , 解除所有武裝白嫩如絲啖啖肉 , 賴袋底帶套吞雲吐霧(私人醒 ), 最終敵不住攻勢被 ko , 兩條肉蟲相擁而吹........................................水 , 嘆支事後煙飲啖水準備着番衫 , 竟然主動要求如果唔覺凍既話不如繼續齊齊光豬相見 , 即時十萬個應承啦 , 冇幾耐佢隻手開始唔規舉 , 响我重要部位摸來摸去 , 問佢想攪乜 , 話幫我起機不另收費喎 , 冇用架咁短時間幾十歲人有心無力心領 , 一路到夠鐘雙方至着番衫 , 服務可嘉.:thumbs_up.gif:
...
今日去過尼, 真人皮膚牙齒好白淨, 講野嬌嗲雞仔聲發晒姣 唔覺有女朋友feel 似大食二奶feel 多d 入房未坐穩已經尼個溫暖牌擁抱, 玩波推餐後期自己忍唔住變左開大, 玩完後佢淨係着番條底底訓晌床吹水, 大師兄冇講錯, 扑完後佢隻手真係好鬼死咸濕 整體尼講尼個囡囡好鬼淫, 叫我下次點佢鐘, 不過下星期3轉夜班.
作者: 長江一號    時間: 2008-5-17 19:15

真人係咪好大波?
作者: mark34    時間: 2008-5-18 02:00

睇相知勁 la 只不過唔知堅定流.
作者: nedso444    時間: 2008-5-18 23:21

感謝大大花時間整理~讓我們有好東西可以用^^
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-19 00:28

引用:
原帖由 長江一號 於 2008-5-17 19:15 發表
真人係咪好大波?

梗係一手渣唔哂 幾好渣架。
作者: sunnywong    時間: 2008-5-19 23:54

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-5-19 00:28 發表

梗係一手渣唔哂 幾好渣架。
咁堅.
作者: tt234    時間: 2008-5-20 00:43

得閒要去渣下佢先
作者: 人狼    時間: 2008-5-21 00:10

引用:

今次原想 ...
條女鼻大口大眼大!擺到明大食
作者: 33    時間: 2008-5-21 00:12

雙飛, how much???

Thx
作者: 夜鬼    時間: 2008-5-21 04:33

引用:
原帖由 人狼 於 2008-5-21 00:10 發表

係唔夠食
作者: Lvan    時間: 2008-5-21 09:23

作者: fatking    時間: 2008-5-21 17:39

引用:
原帖由 人狼 於 2008-5-21 00:10 發表

吸精神咀
作者: 米高jackso    時間: 2008-5-22 02:40

引用:
原帖由 wtytw 於 2008-5-21 19:02 發表
只有一张相片,太可惜,而且内容是有看没有懂,说什么东东,不知道
c兄講乜我都唔懂.
作者: bombay168    時間: 2008-5-23 12:33

thanks
作者: takeoto    時間: 2008-5-23 12:48

引用:
原帖由 pk人王 於 2008-5-17 18:34 發表

今日去過尼, 真人皮膚牙齒好白淨, 講野嬌嗲雞仔聲發晒姣 唔覺有女朋友feel 似大食二奶feel 多d 入房未坐穩已經尼個溫暖牌擁抱, 玩波推餐後期自己忍唔住變左開大, 玩完後佢淨係着番條底底訓晌床吹 ...
幾號開始轉夜班啊?下星期一想去會下佢
作者: oldcat    時間: 2008-5-28 13:20

想問吓呢個塲半套同開大收費幾多?
係唔係有vip房專比人開大,而唔使加錢?
作者: oo77    時間: 2008-5-29 00:47

為尊重各會員的言論自由起見,請注意以下版規!
(1):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!

扣分!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0