標題: 初捉 蝴蝶 [打印本頁]

作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 02:20     標題: 初捉 蝴蝶

今日去水圍食完 lunch ,再行過去 butterfly , 就係 水 x 間隔離 , 門面一般 , 當然無 水記 咁豪裝 , 幾平實下 .裡面設施之前有 c 兄講過 , 特別一提係張活動休息椅 , 的確幾舒服 , 不過成個大廳 , 廿幾個位 , 連我只得四個客 , 好清靜 , 同地點有關 . 要個囡囡按腳 , 等左 10 分鐘 , 約 22歲囡囡 , 技術一般 , 但唔駛簽小費 .
上房 , 由地下到三樓 , 樓梯好寬敞 , 似會所格局 . 上到三樓見到個囡囡 , 樣 - 70 , 身材 - 85 , 小胖 , 順眼 , 好笑容 ,
傾落係少數民族 - 瑤族. 做左幾個月 .我做 港式 , 佢無 hardsell 其他 , 但我問佢有無另外特別 ,佢話 + 50 有 ball push , 我睇佢咁有條件 -  約 35 d , 當然
upgrade , part 1 按左 30分鐘左右 , 一般 - 60 .
part 2 佢卸除裝甲 , 果然好正 , 夠挺 , 淺啡色 , 手感一流 ,
我叫佢唔好落油 , 方便一陣品嚐 , 佢特登用上身輕掃我塊面 , 我當然捧住由左食到右 , 期間俾佢責住塊面 ,幾乎透唔到氣 , 佢都咪埋眼 , 好 enjoy , 之後我將佢反轉 , 同佢按背再掃 pp , 隻手遊完山再涉水 , 濕淋淋 , 最後引唔住隔褲做後排攻擊 , 雙手搓住對 35 d , 佢都 high 到震 , 就係咁....ko !! 到夠鐘留左電話 , 下次一定再搵返佢 .
埋單 218 + 10 ( locker ) , 搭校車去福田口岸返歸  .
多謝師兄報告   加八分

作者: dragon57    時間: 2008-5-11 02:36

WOR VERY GOOD RRPORT X IF HV CHANCE IS ALSO WANT TO TRY X TKS C HING
作者: fuliyn    時間: 2008-5-11 02:40

謝謝報告~

師兄可唔可以PM 瑤族技師號碼過我呢?
35B都幾吸引~

我之前試過兩次波推都係微波少女~

THX~

作者: mpney    時間: 2008-5-11 09:02

thanks your information:thumbs_up.gif:
作者: up4any1948    時間: 2008-5-11 09:46     標題: part 2

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 02:20 發表
今日去水圍食完 lunch ,再行過去 butterfly , 就係 水 x 間隔離 , 門面一般 , 當然無 水記 咁豪裝 , 幾平實下 .裡面設施之前有 c 兄講過 , 特別一提係張活動休息椅 , 的確幾舒服 , 不過成個大廳 , 廿幾個位 , 連我只 ...
part 2 -下半部水份雖然多些,仍然是平實有料到的報告.***
作者: mingho    時間: 2008-5-11 10:22

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 02:20 發表
今日去水圍食完 lunch ,再行過去 butterfly , 就係 水 x 間隔離 , 門面一般 , 當然無 水記 咁豪裝 , 幾平實下 .裡面設施之前有 c 兄講過 , 特別一提係張活動休息椅 , 的確幾舒服 , 不過成個大廳 , 廿幾個位 , 連我只 ...
剩係35D同濕淋淋都已經超值啦
作者: bubblies    時間: 2008-5-11 10:35

引用:
c兄:pm比我
作者: 骨王    時間: 2008-5-11 10:42

c兄想知點樣隔褲做後排攻擊 ,佢有無用對奶奶幫你捽jj呀?
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-11 10:43

引用:

硬件一般啦,不可期望。
軟件都算幾好,不會Hard Sell。
多謝分享。
引用:

最近都見有師兄 發表喱個場
聽落好似幾好玩  揾日都去下先
睇完師兄個報告好有興緻   多謝師兄
等你大象師叔既有味包膠
作者: peter99w    時間: 2008-5-11 11:18

作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 12:42

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-5-11 11:52 發表

C hing 你幫佢按定佢幫你按 隔住褲都 KO :icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif:
如果有 feel , 如果囡囡肯 ( 10 個有 9 個肯 ) , 我都會幫佢地按 ,一來互動增加情趣 , 二來可以考驗下我嘅手技有冇進步 !
至於隔褲後排攻擊係我個人喜好 , 我都想唔隔住條褲架 !
作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 13:01

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-5-11 10:43 發表

硬件一般啦,不可期望。
軟件都算幾好,不會Hard Sell。
多謝分享。
引用:原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 02:20 發表 http://saunaguide88.com/forum/images/common/back ...
小鳳 兄 , 上次有否用 vip 房 ? 唔一定開大先至可以用 .
作者: rayhk    時間: 2008-5-11 13:18

正喎, 抵玩過芙容
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-11 14:47

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 13:01 發表

小鳳 兄 , 上次有否用 vip 房 ? 唔一定開大先至可以用 .

mrkklo巳,上次無用到vip房,等下次有時間再試。
作者: fuliyn    時間: 2008-5-11 15:28

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 02:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702734&ptid=52276][/url]
今日去水圍食完 lunch ,再行過去 butterfly , 就係 水 x 間隔離 , 門面一般 , 當然無 水記 咁豪裝 , 幾平實下 .裡面設施之前有 c 兄講過 ,  特別一提係張活動休息椅 , 的確幾舒服 , 不過成個大廳 , 廿幾個位 , 連我只得四個客 , 好清靜 , 同地點有關
我去三次大廳都係得兩三個客~~
不過都係中午左右~~
技師話晚上會多啲客~~
不過我覺得靜靜地幾好~
引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-11 08:02 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702783&ptid=52276][/url]

35D must be even more fun !

Your quote is '最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師'. Butterfly is 中型場 but this瑤族技師is not中女enough
世事豈能盡如人意呢~~

有35D就最好啦~
無就35B玩住先啦~~
引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 13:01 發表

有啲咁既事~
我都無用過VIP房~

作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 16:22

[quote]原帖由 fuliyn 於 2008-5-11 15:28 發表

我去三次大廳都係得兩三個客~~
不過都係中午左右~~
技師話晚上會多啲客~~
不過我覺得靜靜地幾好~

我都係咁話 , 好似 hk$ -人頭湧湧 ,俾你坐到個位 ,又要等房等技師 ,
我都幾 like butterfly , 如果管理及飲食有 d 改善就仲好 !
不過幾驚佢唔夠生意會褶埋 .

世事豈能盡如人意呢~~

有35D就最好啦~
無就35B玩住先啦~~

佢絕對唔止 35 B ! 年齡 - 25 , 對你應該幾唔錯 !
作者: klam    時間: 2008-5-11 16:37

師兄:可PM 我
作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 16:47

引用:
原帖由 klam 於 2008-5-11 16:37 發表
師兄:可PM 我
C兄 ,你信箱話拒收噃 ! 發送失敗 .....
作者: ms200    時間: 2008-5-11 17:04

thanks

師兄  我地喱度唔喜歡 thanks D咁嘅回覆

作者: on0814    時間: 2008-5-11 21:43

C 兄
可否 pm no.to me
thx
作者: tt234    時間: 2008-5-11 23:18

CHING,由關口行去要幾耐呢?

可否pm no 俾我呢?

ching後排攻擊有無一q連褲入洞呀?
作者: fuliyn    時間: 2008-5-11 23:22

我今日又去黎~

上次個中女技師按腳~
今日問我:等陣做咩式?中式泰式...港式...?!
我:你懂按身嗎?
技師:懂呀~~

到尾聲~再問要點她按嗎?
我本來也想試試~中女應該玩得放啲~

但原來她只可做中式泰式或...港式
我想做蝶式...所以算了~

我覺得蝴蝶好像有點變質了~
上房~
我做蝶式~
部長問了我兩次要不要試試半套或全套!?
我說不用~
然後他說要VIP房嗎?
我說好~
然後...我就忘記了點瑤族囡囡~~~

然後技師來了~
他問我有試過半套或全套嗎?
我說沒有~
她說她不會做半套或全套~
那就好~

但過了一會又問我為甚麼不做~
更舒服啊~

過了一會~
我隔著底褲摸摸屁股~
被拒絕了~
囡囡:好癢啊~會想要啊~~要不...轉全套好嗎~~~

完事走人~

埋單~
$258~

多少??

$258

我 : 點解?!
頭先個柒頭部長 : VIP房要加錢

依家先講~

講真$218都唔算平~
如果VIP房要$258只做個蝶式我就覺得貴~~
而且今日個技師又一般~~~

下次再去試試中女技師港式手勢掂唔掂~好唔好玩~

如果唔好玩就要跟蝴蝶闊別一會~~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 16:22 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702876&ptid=52276][/url]
我都係咁話 , 好似 hk$ -人頭湧湧 ,俾你坐到個位 ,又要等房等技師 ,
我都幾 like butterfly , 如果管理及飲食有 d 改善就仲好 !
不過幾驚佢唔夠生意會褶埋 .

佢絕對唔止 35 B ! 年齡 - 25 , 對你應該幾唔錯 !
係都唔出奇~
之前健康年華又係無乜生意~
跟住水芙蓉都應該係~~
依家蝴蝶泉~技師話夜晚生意好啲喎~
但我去幾次都係得幾個客~

睇錯咗以為得35b原來有35d~

最衰個柒頭部長搞到我唔記得點佢鐘

作者: mrkklo    時間: 2008-5-11 23:39

引用:
原帖由 骨王 於 2008-5-11 10:42 發表
c兄想知點樣隔褲做後排攻擊 ,佢有無用對奶奶幫你捽jj呀?

點做 ? 字面已經好清楚 , 再詳細 d 就係囡囡趴在床上 ,我責住佢 ,條 jj 攝正股溝中間 ,慢慢磨 , 慢慢加壓 , 對手就穿過前身 , 輕輕捧住對 35 D 揉搓 , 手指頭在雨雲間穿梭 ,頭部貼住佢塊面 , 不時含下耳珠 , 不時錫下條頸 ...背 ...... 偶而望下佢 d 反應 , 好爽架 ,

其實我鍾意咁樣做多過 ball push ,

一來我做主動 , 快慢力度由我控制 ,

二來如果佢做 ball push 時 ,距離太遠 , 對手想做任何野都唔得 ,

三來唔係個個囡囡都有條件 , 撞正 d 32...33...就無咩引 , 唔知其他 c 兄有咩意見 ? 可以交流下 .

作者: fuliyn    時間: 2008-5-11 23:47

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 23:39 發表

點做 ? 字面已經好清楚 , 再詳細 d 就係囡囡趴在床上 ,我責住佢 ,條 jj 攝正股溝中間 ,慢慢磨 , 慢慢加壓 , 對手就穿過前身 , 輕輕捧住對 35 D 揉搓 , 手指頭在雨雲間穿梭 ,頭部貼住佢塊面 , 不時含下耳珠 , 不時 ...
好正~

我未試過有囡囡比我咁玩~~

作者: mrkklo    時間: 2008-5-12 00:04

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-11 23:18 發表
CHING,由關口行去要幾耐呢?

可否pm no 俾我呢?

ching後排攻擊有無一q連褲入洞呀?
由福田關口行過去 .... 我就大約 8 ~ 9 分鐘 ( 我以前玩田徑 )  ,

由皇崗關口行 ..............加 1 2 分鐘左右 ,

由羅湖關 .....................個零鐘應該得 ....( 講笑 )

其實間場有 三架車 穿梭各關口接客 .

蝶式係唔包入洞 ! 我做嘅已經過左火位 , 不過囡囡俾我推背推得太舒服 ,
至俾人情我咋 !!

pm 已發 !

作者: 電腦白痴    時間: 2008-5-12 00:51

作者: nt-fbi    時間: 2008-5-12 01:13

蝴蝶我也去過,壎芡藿珖t,locker 態度更加差。
作者: fuliyn    時間: 2008-5-12 01:31

引用:
原帖由 nt-fbi 於 2008-5-12 01:13 發表
蝴蝶我也去過缳生環境差locker 態度更加差
幾時既事?

我覺得都唔算太差~
同一般 / 邪咁上下

我去幾次都幾好~
一般LOCKER既服務都會主動去做~
走時都會主動問駛唔駛坐車~

我今日去其中一格沖涼~

入面得一支沖涼液~
我沖沖吓~
LOCKER仔主動拎支洗頭水過黎~
仲差啲跣親tim~

總括黎講我覺得ok~

作者: fuliyn    時間: 2008-5-12 23:26

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-12 02:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=703043&ptid=52276][/url]

not consistent  !!??
我覺得佢其實會做全套~
開頭話自己唔做~只係"懶""驚貴"~
或揀客黎做~

因為後尾一直不斷地~想轉~
又話小fuliyn好"漂亮" (嗰時都係軟皮蛇)
一陣又話好大~做的話好舒服~一定好勁~好想試~~~

又問我有無試過全套~
我: 有....無.....
囡囡:
我: 在這邊沒有在香港有~~
囡囡: 為甚麼在這邊不試呢~好舒服的啊~~試試吧~~

一直係咁講....
我當然都係堅持.........
佢都無黑面~
只不過有點煩~

作者: mrkklo    時間: 2008-5-12 23:49

呢隻蝴蝶仔我之所以話佢 D 管理要改善....
無制服 - 上至經理, 部長 ...西裝都冇套
              下到洗腳技師 , Locker 亦冇制服 ,
沐浴間 - 衛生還可以 ,我當天用個格,

洗髪水沐浴露都放在地上 , 原因個架爛左 .
上鐘時間唔應該要客人等咁耐 ,

食物無任何菜單 .只提供飲料 .
大廳廿幾個位但只得一部背投式電視 .

房間電視只收到大陸幾個台 , hk 台一個都收唔到 .
作者: fuliyn    時間: 2008-5-13 00:02

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-12 23:49 發表
呢隻蝴蝶仔我之所以話佢 D 管理要改善....
無制服 - 上至經理, 部長 ...西裝都冇套
              下到洗腳技師 , Locker 亦冇制服 ,
沐浴間 - 衛生還可以 ,我當天用個格,
              洗髪水沐浴露都放在地上 , 原因個架爛左 .
上鐘時間唔應該要客人等咁耐 ,
食物無任何菜單 .只提供飲料 .
大廳廿幾個位但只得一部背投式電視 .
房間電視只收到大陸幾個台 , hk 台一個都收唔到 .
呢啲有無我無所謂~
呢個千祈唔好有~
我點開嗰個鐘意著低胸便服~
打水按腿按手都跌對波出黎~~

入房等好耐??
我去幾次都係等咗三數分鐘~
可以接受~
我本人好討厭等待~去食嘢見到多人排隊我寧願去第二間~~
所以我幾鐘意呢間~
貪佢人少唔駛等咁耐~

有兩部ga~
另一部係對住六七個位嗰度

有~
嗰隻有線電視盒~九十幾個台嗰隻~七十幾個台睇到~(包括香港四個台)

不過應該唔係間間房有~
第一次去個房無~
另一間普通房有~
另一次VIP房都有~

當然如果能向好嗰方面改善就更加好啦~

作者: mrkklo    時間: 2008-5-13 00:29

[quote]原帖由 fuliyn 於 2008-5-13 00:02 發表

我點開嗰個鐘意著低胸便服~
打水按腿按手都跌對波出黎~~

咁正 , 請問 no ?
入房等好耐??
我去幾次都係等咗三數分鐘~
我上次上房都好快 , 但等沐足就足足 10 分鐘 !:icon9.gif:
有兩部ga~
另一部係對住六七個位嗰度
睇佢唔到 tim ! sorry !!:smile1:

有~
嗰隻有線電視盒~九十幾個台嗰隻~七十幾個台睇到~(包括香港四個台)

我間房都有電視盒 , 但 hk 台冇訊號 .

作者: fuliyn    時間: 2008-5-13 00:40

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-13 00:29 發表

咁正 , 請問 no ?

我上次上房都好快 , 但等沐足就足足 10 分鐘 !:icon9.gif:

睇佢唔到 tim ! sorry !!:smile1:

我間房都有電視盒 , 但 hk 台冇訊號 .  
!&*~中女~樣唔靚~
不過我鐘意佢件衫~
對波跌出黎可能誇咗少少~不過鳥低身~對波同個bra都會睇得好清楚~
當然當時人都會好大方咁比你睇啦~著件咁既衫都係想吸引啲客啫~

無辦法~
按腳技師少~
女技師更少~~所以通常都要等~
有時按腳好快就見到同一個技師出黎再同第二個客按tim~~

咁搞笑~

作者: hkson    時間: 2008-5-13 10:40

Brother mrkklo, Can you pm me the number please.
作者: Sonicboy    時間: 2008-5-14 13:18

作者: mrkklo    時間: 2008-5-16 00:38

[quote]原帖由 fuliyn 於 2008-5-11 23:22 發表
我今日又去黎~

然後...我就忘記了點瑤族囡囡~~~

Fuliyn 兄 , 下次記得點 瑤族囡囡 啦 !
再出番個靚 報告 !!
作者: fuliyn    時間: 2008-5-16 01:50

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-16 00:38 發表

Fuliyn 兄 , 下次記得點 瑤族囡囡 啦 !
再出番個靚 報 ...
下次一入去拎鎖牌時就問定囡囡係咪度~點咗先~~~

作者: Sonicboy    時間: 2008-5-16 16:55

作者: wchau169    時間: 2008-5-16 21:22

your are so lucky:good2: :good2:
作者: Sonicboy    時間: 2008-5-16 23:53

作者: gordon_ng    時間: 2008-5-28 02:14

thanks C Hing
作者: tt234    時間: 2008-5-28 02:37

睇相,2號好得下,唔知有無人試過呢?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0