標題: HK 刀 大特價 [打印本頁]

作者: joecc88    時間: 2008-5-10 09:22     標題: HK 刀 大特價

早幾日試HK刀, 以為係廣告所述百幾, 就是地下知客都唔知, 原來做緊promote, $100全包, 免小
玩野過程大至與其他 c hing 所言差不多 part 1 + part 2, 不重複, 但以價錢就好很很很底......從未如此
$100 + $10(locker) + $10(櫃台) = $120

好以只係一至五 , 六日公眾假我唔sure
作者: AM    時間: 2008-5-10 09:43

give some details please
作者: oldcat    時間: 2008-5-10 09:46

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-10 09:22 發表
過程大至與其他 c hing 所言差不多 part 1 + part 2, 不重複...
其他師兄好多數講hk$, 好少講呢個塲喎
作者: klfung1031    時間: 2008-5-10 10:25

引用:
原帖由 AM 於 2008-5-10 09:43 發表
give some details please
AM 兄, 你又想去試試??
一舊水又真係好抵喎~~~:good2:
唔知堅定流呢????
作者: walnut    時間: 2008-5-10 10:47

where is it? what is the price for big meal?
作者: lovecupid    時間: 2008-5-10 11:16

今天我也到講刀技師的信息,那個Promotion做到5月12日
100蚊包港式推油(應該是不收鐘錢)
都值得去試下
作者: klfung1031    時間: 2008-5-10 11:21

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-5-10 11:16 發表
今天我也到講刀技師的信息,那個Promotion做到5月12日
100蚊包港式推油(應該是不收鐘錢)
都值得去試下
C兄, 有什麼好no.介紹下呢?
等陣馬上出發試試~~~
作者: AM    時間: 2008-5-10 11:41

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-5-10 11:21 發表

C兄, 有什麼好no.介紹下呢?
等陣馬上出發試試~~~
C Hing
where is it? please pm me.
作者: joecc88    時間: 2008-5-10 11:55

只要你打<港都桑拿>search就會見到advertisement,
內有地址地圖和技師相, 大多young & good look
值得一試,
我問個技師, 無開大, 只有HJ , 個別不知, 她說與HK$同一boss
作者: pantsu    時間: 2008-5-10 11:59

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-10 11:55 發表
只要你打search就會見到advertisement,
內有地址地圖和技師相, 大多young & good look
值得一試,
我問個技師, 無開大, 只有HJ , 個別不知, 她說與HK$同一boss
以前晌隔離台見 d 囡囡有 d 都幾老 , 依家見果 d 又後生好多啵 !!
作者: 骨總    時間: 2008-5-10 21:36

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-10 11:55 發表
值得一試,
傳聞港都與新王朝/健源及興祥同集團而非港源 , 有冇兄弟証實?
作者: BoneFree    時間: 2008-5-10 22:00

作者: klfung1031    時間: 2008-5-11 00:58

引用:
原帖由 骨總 於 2008-5-10 21:36 發表

傳聞港都與新王朝/健源及興祥同集團而非港源 , 有冇兄弟証實?
骨總兄沒有說錯~~~~~:good2:
我去申黃朝走時架車會去講刀接埋D兄弟回商業城的.:victory:
作者: 夜鬼    時間: 2008-5-11 05:01

引用:
值得一試,
即係你個技師講大話
作者: 骨總    時間: 2008-5-11 12:54

引用:
值得一試,
引用:
原帖由 夜鬼 於 2008-5-11 05:01 發表

即係你個技師講大話  
所以你話信技師亂講蛇都死 , 講時講技師冇理由連自己老板都講錯喎.
作者: lovecupid    時間: 2008-5-11 14:42

引用:
原帖由 骨總 於 2008-5-11 12:54 發表
所以你話信技師亂講蛇都死 , 講時講技師冇理由連自己老板都講錯喎

有些技師真係最多都係見過經理,未見過老闆的......
而講刀架校巴.....成日話壞的........
作者: globobo    時間: 2008-5-12 00:56

我都想try try, 有冇兄弟去過呀?
間場有開大???
作者: mpney    時間: 2008-5-12 03:12

健源Xmas 都前做過$100, E+做$148.
我想o下+
作者: lovecupid    時間: 2008-5-12 11:34

引用:
原帖由 globobo 於 2008-5-12 00:56 發表
我都想try try, 有冇兄弟去過呀?
間場有開大???
我去過..中出過報告....間場是一國兩制....沒有開大 .....
作者: globobo    時間: 2008-5-12 19:19

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-5-12 11:34 發表

我去過..中出過報告....間場是一國兩制....沒有開大 .....
Thanks a lot!
作者: cks49    時間: 2008-5-12 19:41

仲以為你講香港啲場添 謝謝分享!!!!!!!!!
作者: mark34    時間: 2008-5-12 20:10

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-5-11 00:58 發表

骨總兄沒有說錯~~~~~:good2:
我去申黃朝走時架車會去講刀接埋D兄弟回商業城的.:victory:" />
原來之前報錯料 , thanks klfung 兄更正.:good2:
作者: nt-fbi    時間: 2008-5-12 23:13

我去過.HK 刀, hardware is below average and software is just ok.
作者: 超貧王    時間: 2008-5-12 23:32

作者: globobo    時間: 2008-5-13 00:04

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-10 09:22 發表
早幾日試HK刀, 以為係廣告所述百幾, 就是地下知客都唔知, 原來做緊promote, $100全包, 免小
玩野過程大至與其他 c hing 所言差不多 part 1 + part 2, 不重複, 但以價錢就好很很很底......從未如此
$100 + $10(lock ...
個promotion 完左未呀?
作者: lovecupid    時間: 2008-5-13 20:21

引用:
原帖由 globobo 於 2008-5-13 00:04 發表
個promotion 完左未呀?h:" />
昨天5月12日完了.......

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0