標題: 初試寰宇 爽記 [打印本頁]

作者: Lvan    時間: 2008-5-9 23:08     標題: 初試寰宇 爽記

作者: lamwinghin    時間: 2008-5-9 23:20

作者: copper    時間: 2008-5-9 23:23

好正的感覺!試試先!
作者: Lvan    時間: 2008-5-9 23:27

作者: Lvan    時間: 2008-5-9 23:28

作者: 發仔    時間: 2008-5-9 23:47

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-9 23:08 發表
之前听d朋友仔讚過此場:good2: ,d囡囡服務好掂:good2: .放假上去關口的士35蚊到位.上去沖凉先 .之前電話CALL前臺留女!(號...
沖完涼出來大廳.同羅湖格局差晤多....叫佐杯奶茶.有小小港式味:good2: ,經理行埋 ...
好淫蕩嘅report,Good!!
我加你20分......如果可以嘅話.....
呢間唔係大便場嚟嘅咩?
作者: Lvan    時間: 2008-5-9 23:49

作者: Lvan    時間: 2008-5-9 23:50

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-10 00:24

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-9 23:50 發表

大便場系乜來家.....開D?

囡囡冇講過...經理都冇過.....

大便場系乜來家.....即位開big meal。:smile1: :smile1: :smile1:
你無奶油唔知播
作者: dotdot    時間: 2008-5-10 00:48

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-9 23:08 發表

....都系c hing所講雙手穿過雙脚 .慢慢拖出來,差小小就叫佐啊媽 .......真系好鬼HI ,,,,好鬼敏感 ....

囡囡叫我翻轉身來.我就翻佐.我問囡囡頭先比你搞死la...技術一流,,囡囡話做佐1年左右,開大從來都冇此种感覺...搞手作真系好HI....
睇到都硬呀

好多時手作仔重快過ML,各位ching同唔同意......
作者: jmsoile    時間: 2008-5-10 03:37

有冇地址可以提供下比小弟呀
作者: l.ming    時間: 2008-5-10 04:03

冇地址,點分享?
作者: Lvan    時間: 2008-5-10 15:25

作者: Lvan    時間: 2008-5-10 15:29

作者: jmsoile    時間: 2008-5-10 17:59

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-5-10 15:29 發表
地址:深圳市..寰宇酒店3樓....荔枝公園附近....乜路晤清楚....sorry..

的士大佬一定知...35蚊到達....
係皇崗去定羅湖去$35?
作者: Lvan    時間: 2008-5-10 19:30

作者: cks49    時間: 2008-5-11 22:11

Thank's bro SN report "Ding"
作者: c92258790    時間: 2008-5-24 00:24

紅寶路, 羅湖打的唔駛20蚊, 大劇院站行十分鍾, 不過兩年前已blacklist 此場
作者: copper    時間: 2008-5-24 01:31

乘坐巴士好易撞到扒手!
作者: wowo2008    時間: 2008-6-20 02:59

好正的感覺!試試先!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0