標題: 40D礦泉水 [打印本頁]

作者: qqking    時間: 2008-5-7 01:14     標題: 40D礦泉水

小弟今天入圳,本想到太平洋找舊朋友鬆骨,1點幾打電話比佢仲末起身(昨夜失眠Wo)。唯有轉戰XX飲礦泉水,3個月之前去過三四次。個肥仔主任上次話比件好野我,結果個樣 ......,但女女手骨好好,服務又店,因為成3個月無出動,背腰好疲,就想點番上次果個。但事與願為...... 今日放假。今次果個肥仔主任又話比件好野我 ,我話系至好講... 。個妹妹一入到房 ....嘩嘩 40(真野)-22-28(約數)。樣幾好而且身材不得了,咁大個仔真系第一次用兩隻手對付一個波,問佢可唔可以比我影張中間半身相,佢話No Woo,不過全程有講有笑,開心到今晚出報告。不過只系手作仔,無大開。小弟第一次出包膠,寫得唔好多多包含!些些!
作者: peter99w    時間: 2008-5-7 07:03

作者: sinnid    時間: 2008-5-7 07:40

係呀...   我都想知~
作者: damon189    時間: 2008-5-7 11:21

邊到來呀!!!師兄
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-7 11:25

引用:
引用:
原帖由 qqking 於 2008-5-7 01:14 發表
小弟今天入圳,本想到太平洋找舊朋友鬆骨,1點幾打電話比佢仲末起身(昨夜失眠Wo)。唯有轉戰XX飲礦泉水,3個月之前去過三四次。個肥仔主任上次話比件好野我,結果個樣 ......,但女女手骨好好,服務又店,因為 ...

請問 XX礦泉水係乜呢
原帖由 sinnid 於 2008-5-7 07:40 發表
係呀...   我都想知~
Me too!! Thanks
作者: 骨總    時間: 2008-5-7 11:32

盧山礦泉水大家有冇飲過?
作者: ccff    時間: 2008-5-7 11:33

C hing 我都想知XX礦泉水係乜  & BG number too
作者: fatking    時間: 2008-5-7 15:39

引用:
原帖由 ccff 於 2008-5-7 11:33 發表
C hing 我都想知XX礦泉水係乜   
樓上超版講左仲問
作者: herman    時間: 2008-5-7 16:04

老牌子嘅礦泉水......
40D - 22 - 28, 真係未見過係點? .....  想見識吓, C兄, 可否 PM 號碼給我?
作者: ckhuen    時間: 2008-5-7 16:18

作者: 發仔    時間: 2008-5-7 16:19     標題: 回復 1# 的帖子

40吋!? 咁大個飽飽,
真係好想見識吓,
會唔會哽死呢吓?
咩#?駛費如何?

遇過一次,真係好重手, 不過有些少向下墮, 因為太大太重嘅關系

作者: peter99w    時間: 2008-5-7 16:29

作者: herman    時間: 2008-5-7 16:54

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-7 16:19 發表
40吋!? 咁大個飽飽,
真係好想見識吓,
會唔會哽死呢吓?
咩#?駛費如何?
遇過一次,真係好重手, 不過有些少向下墮, 因為太大太重嘅關系  
發仔, 40 吋胸已經係難得一見, 但再加 22 吋腰, 真係好罕有 ........
作者: hammy    時間: 2008-5-7 17:01

引用:
原帖由 fatking 於 2008-5-7 15:39 發表

樓上超版講左仲問
forget it la , most people in the world are not the same , maybe we call that "more fish (多餘)"
作者: hokatung    時間: 2008-5-7 17:36

引用:
原帖由 ckhuen 於 2008-5-7 16:18 發表
老牌子巀q泉水

我刀估賭啦!糸酿制青島啤襤戍r!鹹鵅H淡鵅H
識得 "鹹鵅I淡鵅I"
c-hing 你都好資深bor (講笑,唔好介意 )
作者: TheLunLun    時間: 2008-5-7 18:03

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-7 11:35 發表

40 似乎大過龍。  
40D....too big lar....must be a dorlin.....unless it is a artificial ball...
作者: tt234    時間: 2008-5-7 22:07

謝謝飲飽食醉報告
我都想整籠大包呀!
pm no俾我好嗎?
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-8 01:32

I love big ball ball!
Support! Support!
Is BG no. # ?
Please pm BGno. to me!:victory: :victory:
作者: qqking    時間: 2008-5-8 02:11

骨總果然名不虛傳,一講礦泉水就知XX酒店。
40D十分彈牙,完全冇下(誰)跡像,R Pat Pat 好舒服,佢話試個 R 到個客出野,好彩我無咁Ja。
呢個場十分底調,好似冇Mug人講。
收費方面,港式268(唔使比小費),Counter 比錢,比六十幾蚊做會員就每次平30蚊,去十次送一次(另比小費$100)。交通樓有車接送。
唔記得講上次因為等唔到車,走上兩層座的士,去到目的地後冇跳標,我仲比100蚊個的士佬,
叫佢收15蚊,條粉長找番85蚊比我,到我上酒店找數時原來有一張老毛20蚊系假 !小心D的士佬!

呢個妹妹佢話5月尾返老家Wo。

唔識點樣PM,嚮道開Number 會唔會唔系咁好?

作者: 米高jackso    時間: 2008-5-8 02:36

公諸同好何樂而不為.
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-8 02:55

引用:
原帖由 qqking 於 2008-5-8 02:11 發表
40D十分彈牙,完全冇下(誰)跡像,R Pat Pat 好舒服,佢話試個 R 到個客出野,好彩我無咁Ja。
收費方面,港式268(唔使比小費),Counte ...
pm = use 發短消息
go to my name lalaunclefat 's block
just touch 發短消息 and answer the blank
作者: ttommi_5    時間: 2008-5-8 14:53

would you pls pm me too? Thanks!
作者: AM    時間: 2008-5-8 15:04

Is it blow water al ?
作者: herman    時間: 2008-5-8 16:08

引用:
原帖由 qqking 於 2008-5-8 02:11 發表
C 兄, 唔該 PM 號碼比我 .......
大陸坐的士, 好經常收假錢, 最好自己有零紙 .....
作者: ckhuen    時間: 2008-5-8 16:10

作者: up4any1948    時間: 2008-5-8 16:26     標題: 問多句亦好閒.

引用:
原帖由 itskt 於 2008-5-7 18:20 發表

兩個帖前後只差一分鐘, 其至更短. ccff師兄追問時, 可能睇唔到骨總o既帖. 就算睇o左唔明, 問多句亦好閒.
有資深老師講一句,好好多
作者: 雙龍出海    時間: 2008-5-8 16:28

引用:
請 PM 我號碼....謝謝
作者: qqking    時間: 2008-5-9 01:40

您所在的用戶組(新手)無法進行此操作。

PM時話我系新手,發唔到信息Wo。

#
作者: ilovesz    時間: 2008-5-9 01:55

引用:
原帖由 qqking 於 2008-5-9 01:40 發表

#  
then just disclose here la !
作者: denny    時間: 2008-5-9 08:36

山東澇山鑛泉水就飲過。江西盧山鑛泉水就未試過。
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-9 13:36

引用:
原帖由 qqking 於 2008-5-9 01:40 發表

#  
thank you ! C-hing!:good2:

Is she on night shift or day shift?
作者: qqking    時間: 2008-5-11 02:56

Now she is on day shift  10;00 - 22:00
作者: up4any1948    時間: 2008-5-11 10:14     標題: 不在老師之下

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-8 16:29 發表

師兄,看你平時的回應,功力之深厚,不在老師之下。   
Dr.Chan,
請勿抬舉小弟,本壇有很多隠於市的高人(潛水兼O咀),小的只是唔抹咀的折墮家,還要跟哲學家學習學習.

折墮家上
作者: roy789    時間: 2008-5-11 13:31

師兄!我又要號碼!我未見過40的(非洲果D及大肥婆唔計)!唔該晒
作者: simonhing99    時間: 2008-5-12 08:46

咁咪大個孟瑤個波....
作者: copper    時間: 2008-5-12 08:58

可否 PM 號碼給我?
作者: qqking    時間: 2008-5-12 17:53

disclosed on above la, # ah.
作者: paul013579    時間: 2008-5-13 10:57

請 PM 我號碼....謝謝
作者: mikel1919    時間: 2008-5-13 16:54

40上22中, 我好想睇懮\點行路
作者: kitmen128    時間: 2008-5-15 17:32

請問有無人去試過呢個 # 仔,係咪真係有 40h 架
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-17 04:28

NOW, She is on night shift until to 20/5
作者: qqking    時間: 2008-5-22 01:23

正呢,其它爸打試左請回覆oh
作者: 33    時間: 2008-5-22 03:41

請 PM 我號碼

Thx
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-23 01:31

I find BG # today, 真係有 40d 架,全程有講有笑 working until to 30/5 ( she said would not come back)
不過cannot open bar, just can move ball ball to front side.
push pat pat technique just ok.( she may gone,so not open).
but she is very hard and can touch up and down.( so service I think is good)
I don't like she always said: have a rich taiwan man would gave her $100 - $200 tips when he find her for
push oil
. And said:she saw a nice dress yesterday,but need $120!
C-hing: do you think her talking have some meaning? May be I think too much!
I saw ^! also is not bad!
but don't know her service?

作者: takeoto    時間: 2008-5-23 12:12

咁現在返咩班啊?
作者: lalaunclefat    時間: 2008-5-23 15:17

BG # Day shift , NOW.
作者: kitmen128    時間: 2008-5-23 17:05

Tried, Dorlina
作者: herman    時間: 2008-5-23 17:32

引用:
原帖由 kitmen128 於 2008-5-23 17:05 發表
Tried, Dorlina
C Hing, you tried.  Could you please tell me the details?
作者: takeoto    時間: 2008-5-23 23:50

引用:
原帖由 lalaunclefat 於 2008-5-23 15:17 發表
BG # Day shift , NOW.
下星期去搵佢 應該未轉班吧~
作者: tt234    時間: 2008-5-24 15:00

試左la,
可除爸,但唔可以錫,奶都唔得,個頭更唔駛講.
下面可以伸手入去,但出較剪腳,只摸到dd,只知毛好少.
佢d皮膚幾滑.
至於果40d,無騙人,但唔係挺,訓落黎之後,我成隻橫掌托住佢個波黎前後打千秋都得.
睇番前面ching講既,佢對客人都好多規矩.
係佢報鐘既時候,見到門外有個bg行過,仲靚,但又唔方便沖出去問佢咩no.
房間門同牆都有大大隻窗,唔淮遮.
我個人覺得果次用$250以外的價錢找她是偏貴的,ching自己決定la.

作者: herman    時間: 2008-5-24 16:22

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-24 15:00 發表
試左la,
佢d皮膚幾滑.
至於果40d,無騙人,但唔係挺,訓落黎之後,我成隻橫掌托住佢個波黎前後打千秋 ...
C Hing, 多謝你的有心, 詳細報告 , 試唔試佢, 考慮吓先....
作者: ilovesz    時間: 2008-5-25 22:05

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-24 15:00 發表
試左la,
佢d皮膚幾滑.
至於果40d,無騙人,但唔係挺,訓落黎之後,我成隻橫掌托住佢個波黎前後打千秋 ...
so nothing special except big tits !

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0