標題: 水刀&小嘉一日遊 [打印本頁]

作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-4 22:48     標題: 水刀&小嘉一日遊

水刀&小嘉一日遊

今天一早六点醒左, 体內瘋狂的血又發作, 雙腳不聽洗又向大陸進發.............

6: 10 am 去到太子先吃個早餐

7:00 左右坐車出發

8:15 過關

8:30 去到的士站無乜人 (乞衣都無, 可能太早未開工) , 好多的士在等............

8:36 去到水刀門口, 原來 d 接待轉了制服, 個個全白長衫長褲絲質, 個個女條底環都現了出來, 無所遁形, 自己好似生了對透視眼咁

入去換衫沖涼, 時間早關係, 水池無人用

沖個正涼先, 水力夠勁, 燈光頗有情調

沖完涼, 去大堂坐低, 本來想一路拍照完成呢個有相 report..........點知太早關係個大堂未開燈.....

太黑的情況下拍出來乜都看不到, 唉.......只有放棄

之後來的囡囡 按腳ok, 鬆腿真係水刀代表作, 個囡囡又係無放毛巾情況下同我鬆, 隻手按大腿時不是在褲面按而是伸入褲堶惚鬺琲漱j腿, 未試過我的大腿會同囡囡來個直接接觸, 佢對手好柔軟好 warm, 我覺得佢隻手似挑逗我多過鬆腿, 那一刻小弟弟又變硬了.....

我個朋友話.佢個囡囡有三份二時間係集中按佢內側兩邊哦, 不時碰佢的袋袋

囡囡d領口又鬼咁低, 我那個是黑加白的 bar bar, 朋友那個是粉紅........因為有個姿勢囡囡是用雙手齊按下你的兩條大腿的,那时囡囡的心口是對正住我們各人........距離只有一尺........呵呵........鬼叫佢擋住我個電視, 那便只有看佢個心口了..

PART 2 明天待續..........ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
作者: Lvan    時間: 2008-5-4 22:55

作者: peter99w    時間: 2008-5-4 22:57

作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-4 23:00

ROBERT 兄, 明天吧, 小弟好攰....................因為出了兩野.................呵呵
明晚見報................GOOD NIGHT

透露一些: 豬扒指數降低了, 後生女技師多左, 正.............
作者: 發仔    時間: 2008-5-4 23:11     標題: 回復 1# 的帖子

我覺得呢種挑逗式鬆腿
同埋露波罅呢兩招,
係水刀嘅殺手鐧,
成班GZ都會特登咁做.....

作者: Lvan    時間: 2008-5-4 23:18

作者: people    時間: 2008-5-4 23:19

我都想去試甘正
作者: cur    時間: 2008-5-4 23:43

先多謝ching的報告, 期待下集
作者: tt234    時間: 2008-5-5 00:06

唉!我果個無運行,1按到褲腳就回車啦!
ching pm個no俾我試下水記既招牌手法得嗎?
作者: ming30hk    時間: 2008-5-5 02:02

帥兄:我都等緊你小嘉報告,我都有四五個月無去,
ROBERT 兄一樣想知而家咩環境,thx

順帶一問ROBERT 兄最近有乜好介紹,
小弟想星期二偷跳,如可以 thx

作者: 我係廚房仔    時間: 2008-5-5 07:30

支持有相報告:victory:
作者: 超貧王    時間: 2008-5-5 11:37

作者: herman    時間: 2008-5-5 11:56

Good report! 按肶根昅波波, 睇report睇到有啲扯旗 :good2:  Thanks. 期待下集.....
作者: up4any1948    時間: 2008-5-5 12:10     標題: 期待下集

引用:
原帖由 herman 於 2008-5-5 11:56 發表
Good report! 按]根昅波波, 睇report睇到有孎頨X :good2:  Thanks. 期待下集.....
期待下集-為下集創做值得睇的條件
作者: Tony-lonely    時間: 2008-5-5 12:30

作者: rayhk    時間: 2008-5-5 14:21

如果有得入房鬆腿就好
作者: bear_bear    時間: 2008-5-5 16:06

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-5-5 14:21 發表
如果有得入房鬆腿就好
印象中好似有c hing 提過是可以入房鬆腿的..
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-5 17:44

引用:
原帖由 iamamanhaveapen 於 2008-5-4 22:48 發表
水刀&小嘉一日遊

今天一早六点醒左, 体內瘋狂的血又發作, 雙腳不聽洗又向大陸進發.............

6: 10 am 去到太子先吃個早餐

7:00 左右坐車出發

http: ...
好鬼死引人入性既包膠;仲好期待下集快D出現。
正呀。:good2: :good2: :good2:
作者: netken2006    時間: 2008-5-5 20:58

引用:
原帖由 people 於 2008-5-4 23:19 發表
我都想去試甘正
我都一定會去! 但好驚會喺大廳出嘢;因為呢類環境和手法對個人來說是比開 d 刺激好多。
作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-5 21:54

要各位師兄久等不好意思

有少少補充 : 水刀十個有九個都係咁按, 我試過八個只有一個囡囡不是這樣按, 最好唔好著底啦, 等你細佬偏埋一便, 呵呵...............囡囡按到都唔會縮手的, 最多塊面擰埋一面, 呢個時候重好, 可以慢慢欣賞佢的 pat pat. .............呵呵, 還有隻腳唔好咁開, 等佢坐落黎個陣, 你隻腳可以貼實佢 pat pat .........
如果同朋友去, 可以入房按埋肩....................

昨天去完水刀之後, 時間都係十二時多, 時間還早, 個心硬係唔想咁快返港
加上比囡囡按到慾火高燒, 要找個地方救下火先, 便去了好耐無去的小嘉.
此地方曾經給我美好回憶..................

去到小嘉樓下, 離遠望到樓下拆到好爛, 以為唔通無來半年, 執埋???

行到樓下原來是那間駕駛學校拆了。之後跟接待上樓, 上到去都係個三四位locker 仔

locker 和 沖身地方無改變, 入到大堂都有五六個客在按腳, 另外有兩個美容一個修甲技師, 二話

不說便入房, 去到那些囡囡相前面停下來, 看下有無新野先, 的確多了些年輕看得上眼好多的囡

囡, 不過可惜點了三個不是下班便是上鐘, 再點一個都ok的, 約二十五, 樣子ok, 起碼比起以前試

的什扒差好多了................入到房等了十分鐘囡囡才到, 原來是剛上班時間, 囡囡入到來問我是

否第一次來, 我便說來過了, 本來找個相熟的囡囡按, 不過佢上鐘了, 所以才點她.

她便好奇問 : 佢係咪按得好好, 所以你想再找她按
我便扮野說 : 係呀, 佢按得好舒服呀, 尤其是按 pat pat 同前列線
我繼續加把勁 :  因為佢按得好我咪次次找佢囉, 如果你按得都咁好, 我下次便找你不找佢了

囡囡聽后隨即非常勤力, part 1 推油推到吸氣聲都聽到, 力度真係勁過正骨囡囡

按到 pat pat 時條衭拉到無得再低, 成個八月十五都出曬黎

佢唔知有心定無意, d 油係慢慢倒落去由我個股溝上面開始, 成個人當場震一震

手法竟然同邪骨囡囡不相伯仲, 雙手係我八月十五四周游走, 時而快, 時而慢, 又突然好似受驚的

小動物般發足奔跑, 一會兒又在山丘上踱步,

到了轉身按心口, 雙手在廣濶的平原四處亂跑, 不時輕弄兩粒提子, 離去不久又回來,

快感間斷地衝向大腦, 囡囡此時把燈光關得更暗, 為我的小弟撘上帳篷, 十隻亂撞的山羊奔跑入

我的衭管內, 向著我的啷啷進襲....................................

在雜草處四處游走, 在我旗桿下面碰碰撞撞, 囡囡見我非常享受下, 便問道 : 先生, 要不要幫你弄出來, 唔係偒身的
在我未答佢之際, 囡囡再說道 : 這堣ㄔi以幫客人出的, 但我怕你忍住偒身, 你比多少少小費, 我幫你弄出來好嗎

我便說道 : 好的, 但你會不會弄痛我的, 你要温柔d哦

囡囡便慢慢細心的在我的旗桿上輕柔猜弄, 由上而下, 由下而上, 又在頭上打圈, 然後又整條套弄, 十分鐘後便叫囡囡加快...............加快.....................加快.......................................哦.............
出來了............................
出左第二集啦  比埋個尾期你喇  加11分

作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-5 22:19

加分呀   robert 兄
作者: Bgor    時間: 2008-5-5 22:20

作者: phillisl    時間: 2008-5-5 23:23

新手兄歡迎你的加人   但請勿再如此灌水

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-5 23:29

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-5 22:06 發表

......叢林裡的雀兒,抵受不住亂撞山羊的衝擊,昂首呱呱大叫,振翅一飛,衝破藩籠,吐出一口俗氣................:victory::victory:   

好糾個引呀
作者: tt234    時間: 2008-5-6 01:11

我問水刀服務員,佢話開karaoke房先可以入房按腳,我問bg按完中式之類,可唔可以順手叫bg入房按腳,佢話未試過,唔知.
我見二樓有好多人係大廳按肩.

thx ching 小+報告,尹日去執下腺先.
作者: ccff    時間: 2008-5-6 14:23

引用:
原帖由 iamamanhaveapen 於 2008-5-5 21:54 發表
要各位師兄久等不好意思

有少少補充 : 水刀十個有九個都係咁按, 我試過八個只有一個囡囡不是這樣按, 最好唔好著底啦, 等你細佬偏埋一便, 呵呵...............囡囡按到都唔會縮手的, 最多塊面擰埋一面, 呢個時候重 ...
精彩  精彩詳盡
作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-6 22:21

淨鬆腿當然可以啦
我個朋友鬆腿都鬆兩個鐘
好似 48 元加小費
作者: qwerty123456    時間: 2008-5-6 22:37

good report....
作者: iamamanhaveapen    時間: 2008-5-6 22:45

一個鐘 48 哦
我朋友鬆了兩個鐘比了五十小費
共 150
作者: 發仔    時間: 2008-5-6 23:16

引用:
原帖由 iamamanhaveapen 於 2008-5-6 22:45 發表
一個鐘 48 哦
我朋友鬆了兩個鐘比了五十小費
共 150
150蚊鬆腿連攪啷啷,
不如加多些少去HK$或者心毫好過啦....

作者: oui    時間: 2008-5-7 00:29

小+成年冇去過
而家係咪中式都有附加服務?
作者: windu1    時間: 2008-5-7 18:47     標題: 回復 34# 的帖子

作者: windu1    時間: 2008-5-7 18:55

作者: tt234    時間: 2008-5-7 21:04

果度最低消費係118,無理由2個中鬆腿+50小費係150.
48*2+50=<150
118+50=>150
請ching指點.

windu1兄你係一次裡面換4個人嗎?

我見好多人係度大魚大肉,開餐,唔知係唔係部分自費呢?
作者: windu1    時間: 2008-5-7 21:36

作者: tt234    時間: 2008-5-7 23:16

嘩!果度d服務員真係.......
有個男既企係電腦側邊條柱乜都唔理,專心做柱男,叫佢先執個位俾我,好在叫佢做野都有交帶同無黑面.

我估d技師已開始無初初跟得咁足去按,加上太多大腸,食滯左.
作者: windu1    時間: 2008-5-8 20:10

作者: spirit    時間: 2008-5-11 02:25

C Hing, thanks for detail and hardworking report!
作者: wawawetwet    時間: 2008-5-17 21:27

多謝哂
小嘉好吸引呢!

謝謝
作者: man1168    時間: 2008-5-17 23:28

快快出下集
作者: porche88    時間: 2008-5-31 11:58

C Hing, thank you for the report and it is good!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0