標題: 鑫金城 [打印本頁]

作者: bo313    時間: 2008-5-4 12:12     標題: 鑫金城

最近比較忙搞到成日身痕想去dup,係主頁見到呢個塲賣廣告同埋有個c hing兄出佐篇Report,睇落去都幾過癮。

星期五自己一個人過佐關,聽d Friend講17大巴好鬼死多人咁得人驚,又無地鉄去,唯有打的去。去到目的地,係一樓見個知客又真係幾靚,佢當時正食緊午飯,佢含住飯咁大聲講歡迎,都幾cute。

上到去前臺見場地0k,都係同c hing兄咁咯,又係有個唔知係經理定係部長過來同我介紹,同樣係桑拿街會員梗係要返貴賓房la,入到間房場地都係0k,個部長真係好像招呼c hing兄咁招呼我喔……又問我飲d咩,咁我又係同c hing兄咁叫佐杯涷檸檬茶,因爲我都好中意飲檸檬茶,沖完涼都飲佐下杯檸檬茶我都覺得麻麻地,希望間塲d飲料改進下la

部長問有無熟Bg,我話第一次上來無熟Bg,你介紹個呢試下,過佐1分鐘到部長帶佐Bg過來,Bg樣子ok,身材高佻,對腳長長,先做背,佢都按得幾好,手勢唔錯,之後轉身按腳,不時就摸我小兄弟,當然我要報仇啦......摸反佢全身,佢就全身個壓上我身,下麵不停咁摸我小兄弟,我當然不客氣用手進攻佢個胸,跟住就推油佢坐在則邊,我就係咁進攻佢個胸,佢就推油啦...有小小呻吟聲。慢慢伸個手下進攻。冇格手。我都大膽佐...繼續撫摸黑森林。開頭只可以格住褲。但後來可以伸入去...唔知是否出佐水原因。肯比我繼續進攻。

之後就嘔白泡。舉白旗,之後幫我細心清潔後,佢去洗手,回來後休息了一陣就夠鐘啦。佢比了個電話我叫我有時間幫佢落call鐘,但係條女個NO我都唔記得佐......之後到前臺比錢本來係!%*優惠10蚊!$*

Robertchan : 用紅色好難睇,我修改一下,順眼點。
lovecupid: 我將你39個逗號同29個句號修改了,再順眼點。
KKBBQ:咁鬼燃起性火嘅報告  加八分

作者: 發仔    時間: 2008-5-4 12:20

引用:
原帖由 bo313 於 2008-5-4 12:12 發表
最近比較忙搞到成日身痕想去dup,係主頁見到呢個塲賣廣告同埋有個c hing兄出佐篇Report,睇落去都几過癮.
  星期五自己一個人過佐關,听d Friend講17大巴好鬼死多人咁得人驚,又無地鉄去,唯有打的去.去到目 ...
Oh..師兄,
你竟然唔記得最重要嘅Information (囡囡No),
攪到我有得睇,無得食;
多多無好人....
作者: bo313    時間: 2008-5-4 12:28

真系唔記得佐... 知我一定話你知....下次我CALL佢就知no
作者: Lvan    時間: 2008-5-4 12:45

作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-4 15:46

引用:
原帖由 bo313 於 2008-5-4 12:12 發表
最近比較忙搞到成日身痕想去dup,係主頁見到呢個{賣廣告同埋有個c hing兄出佐篇Report,睇落去都幾過癮。

星期五自己一個人過佐關,聽d Friend講17大巴好鬼死多人咁得人驚,又無地咱h,唯有打的去。 ...

好鬼鹹濕既包膠,一於頂:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
作者: didit    時間: 2008-5-4 16:43

引用:
原帖由 bo313 於 2008-5-4 12:28 發表
真系唔記得佐... 知我一定話你知....下次我CALL佢就知no
你不如pm個電話號碼比我, 等我自己問吓佢啦!
作者: 發仔    時間: 2008-5-4 17:34

引用:
咁你可唔可以PM佢個電話俾我,
等我請佢食咖哩.......你食唔食?
作者: 陸小鳳    時間: 2008-5-4 18:23

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-4 17:34 發表

咁你可唔可以PM佢個電話俾我,
等我請佢食咖哩.......你食唔食?

咖哩我又琚A預埋我呀!!!!!!!!
作者: mongping    時間: 2008-5-4 19:11

引用:
你响街坊網見唔見呀??
作者: 華倫天台    時間: 2008-5-4 20:18

係咪純機場?
作者: bo313    時間: 2008-5-5 13:44

個個都問no...唔講真系對唔住....頭先通過電話..問我有冇挂住佢..又問幾時上去... no系....#(....
作者: 發仔    時間: 2008-5-5 14:00

引用:
原帖由 bo313 於 2008-5-5 13:44 發表
個個都問no...唔講真系對唔住....頭先通過電話..問我有冇挂住佢..又問幾時上去... no系....#(....
唔該晒呀朋友,你多多好人!
廣告網頁堶6個GZ當中,
個人認為最正係呢件,
起碼叫做有嘢揸手,
你多多識食呀,朋友!
作者: bear_bear    時間: 2008-5-5 16:25

廣告裡只有六張相
唔係淨係得六個技師呀嗎...
唔通其他o的都係見光死....
作者: didit    時間: 2008-5-6 08:32

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-5 14:00 發表

唔該晒呀朋友,你多多好人!
廣告網頁堶6個GZ當中,
個人認為最正係呢件,
起碼叫做有嘢揸手,
你多多識食呀,朋友!
好似有d削牙喎
作者: 發仔    時間: 2008-5-6 09:18

引用:
原帖由 didit 於 2008-5-6 08:32 發表

好似有d削牙喎
咁我問你嘞,
呢6個GZ當中,
你揀邊個呢?

有d削牙正呀,
放入口刮刮吓,
好好灰架!

作者: oldcat    時間: 2008-5-6 11:11

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-6 09:18 發表

咁我問你嘞,
呢6個GZ當中,
你揀邊個呢?

有d削牙正呀,
放入口刮刮吓,
好好灰架!
六個之中,我會揀佢喎:

作者: 發仔    時間: 2008-5-6 12:22

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-6 11:11 發表

六個之中,我會揀佢喎:

各有所好,樣子呢個似乎好d,
但好似無咩波喎......
玩少樣,唔多過癮..........
作者: didit    時間: 2008-5-6 14:01

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-6 09:18 發表

咁我問你嘞,
呢6個GZ當中,
你揀邊個呢?

有d削牙正呀,
放入口刮刮吓,
好好灰架!
我驚佢d削牙會刮損我碌炮
作者: didit    時間: 2008-5-6 14:04

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-6 11:11 發表

六個之中,我會揀佢喎:

係呀,呢個啱我多d :good2:
作者: 252525hkjk    時間: 2008-5-6 14:04

含住飯咁大聲講歡迎!
作者: 秋田禾夫    時間: 2008-5-6 15:56

引用:
原帖由 didit 於 2008-5-6 14:01 發表

我驚佢d削牙會刮損我碌炮
用藥水膠布咪得lor.
作者: Ylwkml    時間: 2008-5-6 20:48     標題: 回復 1 # 的帖子

作者: Lvan    時間: 2008-5-8 04:54

作者: oldcat    時間: 2008-5-8 10:48

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-8 06:41 發表

喱句我都認同  即如我鐘意月巴女未  好多人都嗤之以鼻  每人都有他喜好  無話對與錯

我都好鐘意食肥膩野架,有無好介紹呀?
作者: wchau169    時間: 2008-5-8 20:42

so cute but not beaut
作者: Lvan    時間: 2008-5-18 03:19

作者: k.woo    時間: 2008-5-18 22:33     標題: 回應主題

支持師兄包膠寫得入木三分呢多謝先
作者: denny    時間: 2008-5-22 22:46

好正報告。好想去試吓。唔知師兄比幾多少費呢?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0