標題: ^^ 越來越索 [打印本頁]

作者: vbsex    時間: 2008-4-24 13:35     標題: ^^ 越來越索

大家覺唔覺得 ^^ 瘦髐S靚 !!
睇見都流口水

作者: Lvan    時間: 2008-4-24 13:38

作者: vbsex    時間: 2008-4-24 13:41

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-4-24 13:38 發表
喂.....c兄系66來wor
Sorry!! correct already! thanks
作者: clwong33    時間: 2008-4-24 13:41

作者: peter99w    時間: 2008-4-24 14:13

作者: peter99w    時間: 2008-4-24 15:27

作者: 陸小鳳    時間: 2008-4-24 16:31

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-4-24 16:17 發表

筍:good2: 好掂喎

睇完有D沖動,好九燃痕呀
作者: up4any1948    時間: 2008-4-24 16:38     標題: 瘦髐S靚

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-24 13:35 發表
睇見都流口水
青春無敵,擁抱下一
作者: 發仔    時間: 2008-4-24 17:06     標題: 回復 1# 的帖子

小弟有幸試過佢一次,對嘢好正,
大得嚟唔墮,仲係pink lin添;
可惜個場唔就腳,收費又太貴;
所以去咗一次都無再去囉!

作者: peter99w    時間: 2008-4-24 17:21

作者: peter99w    時間: 2008-4-24 17:23

作者: peter99w    時間: 2008-4-24 17:24

作者: hokatung    時間: 2008-4-24 17:43

RMB 298 HJ,  真係一分錢一分貨, very expensive
作者: ilovesz    時間: 2008-4-24 18:26

face okay but service is not as good as others in this sauna .
作者: vbsex    時間: 2008-4-24 18:44

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-4-24 18:26 發表
face okay but service is not as good as others in this sauna .
Really, any unpleansant experience that can be shared with us?
作者: ilovesz    時間: 2008-4-24 19:24

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-24 18:44 發表

Really, any unpleansant experience that can be shared with us?
nothing unpleasant but her service is just a little routine .

may be she has got too many clients !
作者: 發仔    時間: 2008-4-24 22:48

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 17:32 發表

你就好啦. 發哥.絛女真係好正. 但$300機餐就NO WAY LA.
講真,呢個囡囡確係好正,
駛貴d試一次無妨喎!
作者: wincible    時間: 2008-4-24 22:48

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-24 13:35 發表
睇見都流口水
小弟都有幸試過一劑
真人仲靚嗰張相,而且幾下,著咗鞋差唔多有5呎七
作者: 發仔    時間: 2008-4-25 00:11

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 23:53 發表

但一次夠我係常仔兩q.:smile1: :smile1:  呢個星期六過長安(成三個月冇去). 呢次要玩番d model先.
唉,無嘢可以講;只有羨慕;
祝師兄雀運亨通!返嚟又出個包膠,
等我地恨吓........
作者: woo    時間: 2008-4-25 00:14

sorry ! 我覺得麻麻地,大家唔使掙洈
作者: pickball    時間: 2008-4-25 00:45

靚就靚,不過真係太貴,亦唔就腳。
作者: tt234    時間: 2008-4-25 01:11

有時睇完d參考書,網頁真係歎句:靚女無窮,青春金錢有限.
作者: vbsex    時間: 2008-4-25 05:24

但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大,失望越大,現場囡囡所見,不外如是,再加上無遮擋大窗,囡囡十分拘緊,早知如此,還是找返靚靚^^有保證
作者: 戴畢量    時間: 2008-4-25 10:55

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 23:53 發表

但一次夠我係常仔兩q.:smile1: :smile1:  呢個星期六過長安(成三個月冇去). 呢次要玩番d model先.
玩所謂model, 即係比多d$$$$,反而普通QQ有d重正過model

在海南三亞dKTV,普通QQ800rmb,而所謂model "夠高走肥" 就要1500rmb h:" />h:" /> h:" />h:" /> h:" />h:" />

作者: pantsu    時間: 2008-4-25 11:05

點樣先叫做貴, 點樣先叫平, 對大家黎講係點樣定義呢 .............
作者: 老蚊子    時間: 2008-4-25 11:36

作者: 發仔    時間: 2008-4-25 11:43

引用:
原帖由 老蚊子 於 2008-4-25 11:36 發表
发哥仔,是否有^^电话,可否pm我,想做call钟。多谢晒。:good2:
上次我都有問佢攞電話,
佢竟然唔肯俾(寸爆);
話可以點佢鍾,
佢話公司規定客人點咗鍾,
就一定要做;
唔同其他公司,call鐘優先...............
作者: sttai76    時間: 2008-4-25 11:48

咁正既, 等小弟都卓番轉先
作者: up4any1948    時間: 2008-4-25 15:37     標題: pink lin

引用:
原帖由 發仔 於 2008-4-24 17:06 發表
小弟有幸試過佢一次,對浀n正,
大得蟑虃Z,仲係pink lin添;
可惜個場唔就腳,收費又太貴;
所以去髐@次都無再去囉!
pink lin-經發少品提過,品提過,輪到我地品提時,恐怕嶺上雙梅已變成牙簽上篤住的菩提乾了.
作者: 發仔    時間: 2008-4-25 16:46

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-25 05:24 發表
但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大, ...
係呀,我次次見親呢個囡囡張相都心思思,扯晒旗......
作者: takeyauyau    時間: 2008-4-25 18:24

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-4-24 18:26 發表
If you enjoy her figer, ^^ is the outstanding one.  But if you enjoy part 2 hj, there are many  nos.  better than her for you to enjoy.
作者: ilovesz    時間: 2008-4-25 19:41

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2008-4-25 18:24 發表

If you enjoy her figer, ^^ is the outstanding one.  But if you enjoy part 2 hj, there are many  nos.  better than her for you to enjoy.
brother, have you tried the new nos : 60, 80 ,82 ?
作者: ilovesz    時間: 2008-4-25 19:43

引用:
原帖由 老蚊子 於 2008-4-25 11:36 發表
发哥仔,是否有^^电话,可否pm我,想做call钟。多谢晒。:good2:
this sauna does not favour "call clock" !
作者: Yaziro    時間: 2008-4-25 23:18

I tried. Honestly, she is quite pretty, but the service ^*&%^%$.... She gave her phone no. to me, but I flew away, after I left the door.
作者: ricky168b    時間: 2008-4-26 00:02

而家響"桑拿街"個朶,仲有無九折呀?
作者: cur    時間: 2008-4-26 01:33

多謝 ching!
作者: saunaking    時間: 2008-4-26 01:48

good photo/////////
作者: 斯文仔    時間: 2008-4-26 03:05

真係幾正下wor~~!
作者: ilovesz    時間: 2008-4-26 13:03

引用:
原帖由 Yaziro 於 2008-4-25 23:18 發表
I tried. Honestly, she is quite pretty, but the service ^*&%^%$.... She gave her phone no. to me, but I flew away, after I left the door.
this is almost the universal law of sauna :

pretty ------->  less service
作者: lsylsy    時間: 2008-4-26 14:39

sevice very bad and 很寸,腰腿都好粗下,樣就ok啦
作者: Yaziro    時間: 2008-4-26 21:47

RMB298.- Just pretty, bad service. Do you all think it is OK???
作者: ko159    時間: 2008-4-26 22:11

so good
作者: 獨孤尋樂    時間: 2008-4-27 00:58

依家有人幫佢出咪免費廣告,實太把人排隊啦,不過又幾ok
作者: mongping    時間: 2008-4-27 01:14

佢舊年由姿客轉咗做機師, 由於樣靚身材正 :good2: , 好快成為竹記最紅亞姑,  最高紀錄一日做十三個客 睇怕平時都做起碼射低 7、8 隻軍機。更叻嘅師傅都麻林啦, 服務方面, 街坊們睇 D 開啦 老實講, 唔係太差啫。
作者: saunaking    時間: 2008-4-27 02:17

ball and face so good
作者: duanyu6000    時間: 2008-4-27 12:59

sdfdsf

lovecupid: 你想點?扣分!
               這裡是高級會所,不容沒有意思的回帖。

作者: cur    時間: 2008-4-27 17:54

好得, face and body are good 2:good2:
作者: nedso444    時間: 2008-4-27 22:59

因為您的熱情分享~使網路的世界更多姿多彩

一句走天涯!

作者: scac    時間: 2008-4-29 15:22

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 15:14 發表

粥園銀行呀, 不過樹票連稅成$298. 負責唔起了....
Can u tell me the full address, pls?????
作者: Lvan    時間: 2008-4-29 15:26

作者: bigheadk    時間: 2008-4-29 23:27

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 15:14 發表

粥園銀行呀, 不過樹票連稅成$298. 負責唔起了....
may Iask the full name of 粥園銀行? where is the location?
please pm many thanks!!!
作者: mongping    時間: 2008-4-30 01:01

引用:
原帖由 bigheadk 於 2008-4-29 23:27 發表

may Iask the full name of 粥園銀行? where is the location?
please pm many thanks!!!
東門北路, 竹園賓館
作者: woo368    時間: 2008-4-30 05:07

其實多年前竹園係我主場,雖然是貴過出邊瓥鶠A但我鍾意這間場的原因齋機,無一套半套,所以唔會遇到臉黑情況,但有好多BG熟左後會有半套醒你,我好懷念以前的8號及12號(已經無做所以我先打出No.版主唔好鬧我),由其是8號:good2: 樣靚及身形靚到不得了之外,slim身材居然咪咪大而緊挺,最初要慢慢恣A但熟髐妨嶁C次搵佢都好似女朋友feel,而12號就好有斯文女友feel,好聽話個種,以上兩個本人都覺得好樓主這位,當然各花入各眼,鬼叫你提起竹園撩起我禷豸艅ヾA兩個已經埋街食井水,已失去聯絡,如果有師兄早5、6年前成日去竹園一定同意我講法。
作者: vbsex    時間: 2008-4-30 08:09

引用:
原帖由 woo368 於 2008-4-30 05:07 發表
其實多年前竹園係我主場,雖然是貴過出邊瓥鶠A但我鍾意這間場的原因齋機,無一套半套,所以唔會遇到臉黑情況,但有好多BG熟左後會有半套醒你,我好懷念以前的8號及12號(已經無做所以我先打出No.版主唔好鬧我),由其 ...
可惜的是 Woo 兄所題及的二位佳人我都沒遇上,不過在這兒我還是留有美好的回憶,例如^號 (已經無做),還記得初到此處,正是找這位美女,亦是她讓小弟初嘗尋巫探祕之樂,雖然這都已成歷史,遇一回想,亦自得其樂。
作者: PTU    時間: 2008-5-1 10:13     標題: 回復 1# 的帖子

right very good
作者: mm2005    時間: 2008-5-1 10:33

樣子好得,thx
作者: RANUNCULUS    時間: 2008-5-23 14:51

各位大哥,小弟琤[入,多多指教
呢到我都間唔中下,其 b*^都唔請ga!
作者: RAYMOND28    時間: 2008-5-24 01:00

哈哈..這個BG真的有好多兄弟有興趣
作者: copper    時間: 2008-5-24 01:22

樣正身材又正,不過價錢貴左D!
作者: 腸仔文    時間: 2008-5-25 02:31

玩隻鬼機百幾+100=2xx點解冇人話貴, 奇怪
作者: ngtungsee    時間: 2008-5-27 13:10

真係好索
作者: 發仔    時間: 2008-5-27 23:28

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-27 17:07 發表

Base on the comment from the other brother, she has a skillful hand. but just expensive for HJ($298...). This is the reason I never go to try.....
佢上次幫我做HJ嘅時候,
我响就嚟出嘢嘅關鍵時刻急停佢,
唔想咁快收工,
想歎多一陣佢嘅手藝啦,
佢竟然發我老脾,
最後咪唯有順晒佢意囉.....
除此之外,並他都OK嘅,
食LIN摷下面都無問題.......
作者: gordon_ng    時間: 2008-5-28 02:12

thanks C Hing
作者: porche88    時間: 2008-5-31 10:21

The bone girl looks pretty, thank you very much to share it!
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 10:49

引用:
原帖由 porche88 於 2008-5-31 10:21 發表
The bone girl looks pretty, thank you very much to share it!
喂,覺得正就上啦,
返嚟出個包膠同我地share嘛,
唔好淨係share人d嘢先得架......
作者: ricky168b    時間: 2008-5-31 14:14

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-31 10:49 發表

喂,覺得正就上啦,
返嚟出個包膠同我地share嘛,
唔好淨係share人d嘢先得架......   
而家風頭火勢........................
作者: joecc88    時間: 2008-5-31 14:50

如果的風平靜D,我一定要試試,貴就貴D
作者: 發仔    時間: 2008-5-31 17:11

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-31 14:50 發表
如果的風平靜D,我一定要試試,貴就貴D
係囉,呢d先係波嘛......
精神可嘉!!:good2:

作者: pinhole    時間: 2008-6-2 01:19

wnat to see pics...
作者: rederic    時間: 2008-6-2 01:26

索到爆呢真係
作者: RAYMOND28    時間: 2008-6-3 02:20

又有兩新BG..我還沒去試過
作者: Bgor    時間: 2008-6-3 09:06

作者: ttommi_5    時間: 2008-6-3 11:14

舊人走得7788儸
作者: 津九二世    時間: 2008-6-3 17:48

新手第一貼

前一排試過^^ .....
真人同張相差唔多...不過肉左少少....
作者: 發仔    時間: 2008-6-3 18:46

引用:
原帖由 津九二世 於 2008-6-3 17:48 發表
新手第一貼

前一排試過^^ .....
真人同張相差唔多...不過肉左少少....
肉左少少點解?好肉酸?
還是好多肉?
去完又唔出包膠,
唔啱手續喎....師兄!
作者: ilovesz    時間: 2008-6-3 19:15

met ^^ few days ago , she has gained some weight
作者: kodave    時間: 2008-6-3 19:40

作者: hkchinaman    時間: 2008-6-4 01:37

:icon9.gif:
請勿灌水啊

作者: vbsex    時間: 2008-6-4 07:12

引用:
原帖由 kodave 於 2008-6-3 19:40 發表
靓就靓!不过太贵了!
又要平,又要靚,好難搵喎,師兄
作者: 津九二世    時間: 2008-6-5 09:53

引用:
原帖由 發仔 於 2008-6-3 18:46 發表

肉左少少點解?好肉酸?
還是好多肉?
去完又唔出包膠,
唔啱手續喎....師兄!
有好野一定出, 不過^^好多人都識,
唔駛介紹啦
作者: mongping    時間: 2008-6-7 00:39

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-6-4 07:12 發表

又要平,又要靚,好難搵喎,師兄
係咯, 要半島酒店:good2: 質素但公寓價錢:victory: 。唉......
作者: mongping    時間: 2008-6-7 00:41

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-6-3 02:20 發表
又有兩新BG..我還沒去試過
Raymond 兄, 竹記梗搵你去試頭鐘嘅 。快過料好喎
作者: chriskfc214    時間: 2008-6-7 16:30

好索

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0