標題: 下火粥 [打印本頁]

作者: 骨王    時間: 2008-3-28 21:02     標題: 下火粥

係出報告之前首先多謝robertchan兄pm女女號碼比我,又名燈指路,
真係無言感激。
第一次去田貝食下火粥心情少少興憤,下午坐1号賊車,上佐車周圍EE無乜賊眉鼠眼物體,重有位坐,
到達粥檔問部長有無vip房,佢話要等45分鐘,無所胃照等,
橫掂女女都要等20分鐘。
第一次見到女女成個人妻feel,皮膚白哲,女女識講白話溝通無問題,part1按摩力水麻麻,
推背好過好多正場骨女,到推pp好細心,由袋底一路推上屎忽隆,久唔久用手指鑽吓屁眼,真頂引,又用油慢慢按你袋袋,問你頂得順嗎?
到轉身女女話同我做雀仔保健,對前列線幫助好大,如果頂唔順要出聲,雀仔保健真係舒服,
又唔會谷住谷住,完全唔同出火手勢,到佐硬晒舦時候,佢又按正穴位軟下來。
好啦要排洪,女女坐上來,我除咗佢個bar對奶墮少少,好有手感,女女好温柔套弄。很想啜奶奶女女話熟d先,終於山洪瀑發,爽死!
想請問去過c兄覺得粥檔邪場定係老鼠場多d,女女話呢度無得開大,同講完、深濠有乜唔同,
最后前台埋單港幣1:1收錢服務員好似唔多鐘意。
下次希望robert兄pm幾個号碼給我,先謝過。
作者: peter99w    時間: 2008-3-28 21:14

作者: 骨王    時間: 2008-3-28 21:27

成條格夜油炸鬼,冇晒火氣。
作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-28 21:38

引用:
原帖由 骨王 於 2008-3-28 21:02 發表
係出報告之前首先多謝robertchan兄pm女女號碼比我,又名燈指路,
真係無言感激。
第一次去田貝食下火粥心情少少興憤,下午坐1飛擉恣A上佐車周圍EE無乜賊眉鼠眼物體,重有位坐,
到達粥檔問部長有無vip ...
食完下火粥下晒火啦跟住JJ變左隔夜油條 hehe軟淋淋。
作者: lookloo    時間: 2008-3-28 21:57

引用:
真係無言感激。
第一次去田貝食下火粥心情少少興憤,下午坐1号賊車,上佐車周圍EE無乜賊眉鼠眼物體,重有位坐,
大師兄:可否pm嗰號碼比我,thank you:smile1:
作者: on0814    時間: 2008-3-28 22:09

可否pm no. to me
thx
作者: 骨王    時間: 2008-3-28 22:24

引用:
原帖由 on0814 於 2008-3-28 22:09 發表
thx
收到pm記得回報比桑拿街兄弟。
作者: lookloo    時間: 2008-3-28 22:24

引用:
原帖由 on0814 於 2008-3-28 22:09 發表
thx
已收PM大師兄  thank you
作者: souljiang    時間: 2008-3-28 23:10

作者: kentko    時間: 2008-3-28 23:13

下午去吃粥, 上午去講完--
上午食完咸煎餅,下午食咸肉粥

粥鋪有牛利酥就正
作者: kentko    時間: 2008-3-28 23:32

羅白兄直情上左癮,有無去分店食過?
作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-28 23:52

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-28 23:26 發表

有小籠包、蛋撻、手奶類產品任你嘗。
我次次去都吃鹹肉粥。  

仲有蘿蔔糕,砵矷糕添
作者: kentko    時間: 2008-3-29 00:23

上左火去下下火都好既,佢真係+/俱重,好過黃老吉
作者: 4eyelo    時間: 2008-3-29 00:28

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-28 23:42 發表

骨王兄,你覺得這個場是邪粥還是白粥,也不重要,最緊要你食完覺得開心就得。粥店與講完那些場不同,因為粥店之 part 1 與 part 2 同樣重視,不是出完就算。如果你問我,這個場是邪定正?你先答我,港龍又是邪定正 ...
真係要好有閒情,成日都係等,不過都會再試

羅白ching其實VlP房同普通房分別係有無冲涼地方?
作者: peter99w    時間: 2008-3-29 00:40

作者: woo368    時間: 2008-3-29 01:38

引用:
真係無言感激。
師兄我著robbert舊鞋..你再著我舊鞋 ...睇鼢X時我再返cheuk
作者: pickball    時間: 2008-3-29 03:11

請問c兄可否pm個靚number給我呢?
作者: 蝦你    時間: 2008-3-29 03:59

C兄,可唔可以PM埋俾我?
thx~~
作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-29 09:58

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-29 00:46 發表

VIP房與標淮房的分別:
1. VIP房房內有獨立浴室與桑拿機
2. VIP房內有酒店式設備例如風筒、一次性鬍刨、紙底褲、肥皂、頭套、牙膏、梳.......
3. VIP房內有獨立坐廁,唔洗同人爭
4. VIP房較標准房貴 20 呅
...
羅拔師兄,可否pm粥檔錦囊及電話,睇下遲的偷走一轉。唔使要等房。
作者: lcsyu    時間: 2008-3-29 10:29

好羨慕:good2: 人妻正
作者: 4eyelo    時間: 2008-3-29 13:01

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-29 00:46 發表

VIP房與標淮房的分別:
1. VIP房房內有獨立浴室與桑拿機
2. VIP房內有酒店式設備例如風筒、一次性鬍刨、紙底褲、肥皂、頭套、牙膏、梳.......
3. VIP房內有獨立坐廁,唔洗同人爭
4. VIP房較標准房貴 20 呅
...
明白哂,唔該羅白ching:good2::good2::good2:
作者: pantsu    時間: 2008-3-29 13:11

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-28 22:53 發表

我今天下午也去吃粥, 上午去講完, 一天內吃了兩餐
你對你細佬都算唔話得 !!
作者: ivanlauhongkong    時間: 2008-3-29 19:30

robert兄,
可否pm我粥店靚號碼
包括人妻1x號
作者: lovecupid    時間: 2008-3-29 19:41

最緊要係公眾更衣沐室是沒有廁所的,沖沖吓涼,只可就地呵尿,
無地方呵屎...要上樓找廁所
但粥檔的廁所是男女共用的......

作者: 4eyelo    時間: 2008-3-29 21:53

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-29 19:41 發表
最緊要係公眾更衣沐室是沒有廁所的,沖沖吓涼,只可就地呵尿,
無地方呵屎...要上樓找廁所
但粥檔的廁所是男女共用的......
係呀!我重係厠所見到個好好樣的bg,佢仲好大方咁,反而我有d監界
作者: pantsu    時間: 2008-3-29 23:25

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:08 發表

pantsu   兄, 今天本想上去正骨, 但吾點解過了關後又自動走去坐 1 路車, 又去吃了一餐下火粥,

明天一定留港, 體力和苛包已透支了http:// ...
家陣絕對係會荷包乾硬化 !!
作者: peter99w    時間: 2008-3-29 23:39

作者: oui    時間: 2008-3-30 00:13

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 00:36 發表

師兄, 其實我上午去 講完 吃的是白滑結實大飽

下午去粥店吃奶黃飽http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/loveline ...
師兄可唔可比pm個講完錦囊呀
次次都係撞到雞包:smile1:
唔該
作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-30 10:53

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-30 00:46 發表

不如租間房係上面住囉.

如果無其他問題是一個方法,但是有很多人有老虎點上去住呀

作者: lcsyu    時間: 2008-3-30 13:23

C兄!我每次都碰上 很冇運
很想試人妻!不知可否pm技師no.
作者: lovecupid    時間: 2008-3-30 13:34

如果有一日,成日都得閒,時間又唔趕,去粥檔係一個好好的選擇
因為去一次可以滿足全身的心理及生理需要.....

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈.....唯一彈就係個殼舊同公眾浴室冇屎坑 .....

如果趕時間就真係唔好去....好浪費

其實隔離間天辰殿都唔錯:victory: ......

作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-30 14:09

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-30 13:34 發表

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈 ...
D 師兄成日講得咁正,真係要搵日上去食返餐下火粥。:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:
作者: 骨王    時間: 2008-3-30 15:57

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:08 發表

pantsu   兄, 今天本想上去正骨, 但吾點解過了關後又自動走去坐 1 路車, 又去吃了一餐下火粥,

明天一定留港, 體力和苛包已透支了http:// ...
呢d就係心思思,成日諗住食下火粥。
作者: 骨王    時間: 2008-3-30 16:02

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:13 發表

師兄在廁所碰到囡囡吾洗監界, 她們一天中, 拿棍的時間,多過一般人拿筷子呢
冇錯女女拿棍多過你一天小解。
作者: 陸小鳳    時間: 2008-3-30 18:01

[quote]原帖由 骨王 於 2008-3-30 16:02 發表
冇錯女女拿棍多過你一天小解。 [/quote]

正所謂食鹽多過你食米咁解。
女女拿棍多過你一天小解
作者: lamwinghin    時間: 2008-3-30 18:39

作者: sinnid    時間: 2008-3-30 19:06

想問下各師兄~~~粥店係邊日轉班架??? 好似話係3班....好混亂~
作者: 骨王    時間: 2008-3-30 19:49

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-28 23:42 發表

骨王兄,你覺得這個場是邪粥還是白粥,也不重要,最緊要你食完覺得開心就得。粥店與講完那些場不同,因為粥店之 part 1 與 part 2 同樣重視,不是出完就算。如果你問我,這個場是邪定正?你先答我,港龍又是邪定正 ...
robert兄如果港龍和粥店比較當然兩個場唔同,首先港龍係一間打正旗號既正骨大場,技師有技師唔同揾錢方法,有d技師默默耕雲工作,做好本份,其牠額外服務有錢都唔賺,至於粥店就!客人如全身推油呢碗下火粥有得食,女女絕對無say no
點樣食bg就有權點樣胃你食,robert兄你話我講得對嗎?請多多指教。
作者: lovecupid    時間: 2008-3-30 20:16

引用:
2/F 這個廁所有四個廁格,全是蹲廁
如果真係彎身睇隔離,要頭髮非常接近 (甚至觸及 )屎抗的地板
所以係唔work .....
因為我想試,但又唔成功....

作者: kentko    時間: 2008-3-30 23:53

羅白ching用拍3係鏡頭,燴低既機身!
好似聽講過part1既$,bg無得分,分既係part2 $.
作者: mkn1212000    時間: 2008-3-31 23:14

robert兄, 可否pm & phone no. to me
thx
作者: pantsu    時間: 2008-3-31 23:24

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-30 20:16 發表

如果真係彎身睇隔離,要頭髮非常接近 (甚至觸及 )屎抗的地板
所以係唔work .....
因為我想試,但又唔成功....
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-3-31 23:18 發表

我驚我去到 喱鰜邟|唔出 :sh*t2: :sh*t2:
你地唔係養成一種咁既怪癖呀  
作者: Ric    時間: 2008-4-1 01:41

robert兄我右要女女no.呀.......高抬貴手個pm俾我啦
作者: jw120    時間: 2008-4-2 17:36

引用:
真係無言感激。
師兄:可否pm我粥檔叫咩名,同地址,價錢呀?thank you!!!!

作者: kentko    時間: 2008-4-2 22:31

羅白ching,我又要人妻no, pm俾我啦,唔該!
作者: 發仔    時間: 2008-4-2 23:00

引用:
原帖由 kentko 於 2008-4-2 22:31 發表
羅白ching,我又要人妻no, pm俾我啦,唔該!
喂!究竟人妻feel係點架?

作者: Bgor    時間: 2008-4-3 00:09

作者: kentko    時間: 2008-4-3 00:41

我都未見識過.發仔,得閒你又試下.
作者: 發仔    時間: 2008-4-3 00:55

引用:
原帖由 kentko 於 2008-4-3 00:41 發表
我都未見識過.發仔,得閒你又試下.
正如Bqor師兄講,人妻=少婦feel,
會唔會即係=中女?係就唔啱我啦,
我都係鍾意無知少女多d!

作者: 陸小鳳    時間: 2008-4-3 01:02

引用:
原帖由 發仔 於 2008-4-3 00:55 發表

正如Bqor師兄講,人妻=少婦feel,
會唔會即係=中女?係就唔琝痚捸A
我都係鍾意無知少女多d!   

梗係少婦唔痤o哥啦,通常都係大小小架啦。
作者: peter99w    時間: 2008-4-3 06:56

作者: 陸小鳳    時間: 2008-4-3 16:59

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-4-3 06:56 發表

唔係你一豎起條野就知你想點咩  

如果你一豎起條野佢都唔知你想點,咁佢點出來做呀。
作者: max6    時間: 2008-4-6 03:19

Robert CHing, pls pm the bg no. Thanks.
作者: germene    時間: 2008-4-6 21:26

Robert兄:可否也pm我no., 粥檔叫咩名,地址同價錢呀?thank you!! 最近去咗兩次講完,試咗*!同!%,遲D有時間打個report先
作者: honda1199    時間: 2008-4-7 16:23

ROBERT   C  HING   Can  You  PM   BG   NO:  AND   The  Address  To  Me   Thank  You  Very   Much
作者: Sonicboy    時間: 2008-4-8 08:24

作者: gary94596866    時間: 2008-4-17 01:38     標題: 下火粥

thx
作者: lodan88    時間: 2008-4-25 01:34

作者: henry0307    時間: 2008-4-25 19:01     標題: 求正NUMBER~

各師兄可否pm 靚number小第~~thx
作者: wills    時間: 2008-4-26 11:34

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-30 13:34 發表

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈 ...
LoveCupid兄! 新手想請教收費多少? 3個45分鐘 +浴足 。現在有幾日假期,看到你 report 心都養呀!可 pm 好樣 BG 嗎! 大感莫謝!:good2:
作者: wills    時間: 2008-4-26 11:40     標題: 回復 52# 的帖子

robert 兄, 想問問粥店收費 3個45 分鐘 + 足浴 , HOW MUCH ?!可否pm & phone no. to me , Thkans a lot
作者: crasymail2u    時間: 2008-4-29 00:03

可否pm嗰號碼比我,thank you
作者: guyguytkd    時間: 2008-5-11 18:04

師兄:可否pm嗰號碼比我,thank you
作者: henry0307    時間: 2008-5-20 00:44     標題: 師兄:可否pm嗰號碼比我......

作者: master0101    時間: 2008-5-20 01:49

師兄:可否pm我粥檔叫咩名,同地址,價錢呀?
     thank you!!!!
作者: rocky    時間: 2008-5-25 23:01

thx
作者: florian    時間: 2008-5-27 00:11

作者: hk4466    時間: 2008-5-27 00:13

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0