標題: 灣仔凱璇正黑店 [打印本頁]

作者: seller    時間: 2006-7-18 18:47     標題: 灣仔凱璇正黑店

轉貼

楊鉅祥 06/07/18 02:26 AM

諗住唔係正骨係邪骨都所謂啦,
點知來個@%, 唔識撘,撘兩撘,話手痛.
咁我話手痛,重有無第d搞作,無.齋場.  
見佢明明著條T-back裙入面.
隔一陣佢話加一百代支, 可以做多小小, 又好!
練完大脾筋, 諗住到正場啦, 夠鐘! 佢話一個鐘得80分鐘.
可以做多小小即係練大脾筋;.
仲寸話我去錯地方, 正骨去新瀛閣嘛, 邪骨去北角嘛
locker仔全程瞌眼訓, 沖涼要自動波, 仲好意思話打賞.
同收銀話, 條女唔多識撘.
"唔緊要啦, 下次去第間試下囉!"
$488

應該好快摺得!

作者: gaffer88    時間: 2006-7-18 20:06

咁狡野? 莫非老細無糧出?
作者: sijo    時間: 2006-7-18 20:44

So many choice in other places, no need to go again.
作者: 鬼塚    時間: 2006-7-18 21:26

80分鐘??
呃鐘呃到離哂浦
作者: q9    時間: 2006-7-18 22:09

果然係黑店
作者: 華倫天台    時間: 2006-7-19 00:35

條T-back晌裙入面引下你 ~ 揾食技倆遮.
作者: 獨行俠    時間: 2006-7-19 01:34

呢間野我以前去過好多次,不過最近一次都有半年。但當時真係有ml plan,9xx都差唔多一仟,d女都唔錯,我試過有兩件好後生吓(有條女仲比個手電我叫我下次出面攬收平d),我係附近做野,當時自然成日幫親。會唔會係中過蛇呀?所以轉齋呀,如果係就真係又少間好去處。
作者: 中女情人    時間: 2006-7-19 01:42

你橫掂咁近 , 不如再去多次咪一清二楚 lor.
作者: manisman2046    時間: 2006-7-19 10:18

咁嘅塲唔去都冇損失!
作者: 占士邦    時間: 2006-7-19 11:25

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2006-7-19 01:42:
你橫掂咁近 , 不如再去多次咪一清二楚 lor.
agree.
作者: spirit    時間: 2006-7-19 12:35

Located in Wanchai where?
作者: gaffer88    時間: 2006-7-19 14:33

引用:
Originally posted by spirit at 2006-7-19 12:35:
Located in Wanchai where?
海怡後面...... 以前好似叫香港桑拿, right?
作者: icqman    時間: 2006-7-19 16:17

唔通老細諗住一早想摺,唔出糧比 D 女
作者: caonimabi    時間: 2006-7-19 19:59

it's true
作者: BB30    時間: 2006-7-19 22:58

作者: sams    時間: 2006-7-20 00:36

好耐冇去呢間, 以前去是有 hj, bg 一般, 打乜鬼賞, 沖涼間咁簡陋, 直行直出走人.  得一個locker guy, 和大場比佢都做少好多野, 哈, 而家仲可以訓覺.
作者: leesan66    時間: 2006-7-20 15:47

作者: kin88    時間: 2006-7-20 19:58

這個場真是不行
作者: Tony-lonely    時間: 2006-7-21 13:24

作者: Spa    時間: 2006-7-27 15:48

I went there before and the service was not too bad and they have ML plan
作者: hammy    時間: 2006-7-27 17:28

引用:
Originally posted by Spa at 2006-7-27 15:48:
I went there before and the service was not too bad and they have ML plan
now ?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0