標題: 太陽島轉貼 report [打印本頁]

作者: Yip佬    時間: 2005-11-30 03:38     標題: 太陽島轉貼 report

發表人: Bakadono
一星級會員

有無巴打去過太陽島?玩唔玩得過?  

------------------------------------------------------------------------------------------------

發表人: andehk
新手

麻麻地.....
我想要7 號,他們比17號...........
唔應該咁 sale 比人~~~  

------------------------------------------------------------------------------------------------

發表人: didi1997
新手

隔離台個個都話好,但小弟去過兩次都唔得,唔知係咪我黑仔~  

-----------------------------------------------------------------------------------------------
發表人: bb38
新手

如果你係睇timway就實中招比佢地鱔親, 唔發覺佢地讚個個骨女都話好既咩.

----------------------------------------------------------------------------------------------

作者: 米高jackso    時間: 2005-11-30 03:54

未睇過果個網 , 好在有 yip 兄 post 出尼揭開真面目 thanks.
作者: 夜鬼    時間: 2005-11-30 04:56

冇可能條條女話好,諗都諗到d報告係流
作者: 我係廚房仔    時間: 2005-11-30 08:19

唔撚知真係比佢鱔西死, 個打把網點入架等我過去吊醒佢地
作者: pk人王    時間: 2005-11-30 20:34

咁又唔好知道左咪算 lor.
作者: sunnywong    時間: 2005-11-30 22:33

timway ^^^^^^^^^^^
作者: 我係廚房仔    時間: 2005-12-1 06:26

引用:
Originally posted by sunnywong at 2005-11-30 22:33:
timway ^^^^^^^^^^^
你咁笑法即係唔止鱔一鑊 la
作者: tin-tin    時間: 2005-12-1 16:47     標題: ...

我要儲錢去見識
作者: z123456    時間: 2005-12-2 02:26

作者: 夜鬼    時間: 2005-12-2 06:27

去la支持你去
作者: 韋小寶    時間: 2005-12-2 10:07

太平山下多..............................
作者: wing123    時間: 2005-12-2 13:19

小弟去過兩次.........ok wo~:th_up:

不過自從北上後就沒有再去lu~..........
作者: 一代肥輝    時間: 2005-12-2 20:13

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2005-11-30 08:19:
唔撚知真係比佢鱔西死, 個打把網點入架等我過去吊醒佢地
廣告佬收錢做稿.......
作者: hungyiu    時間: 2005-12-3 23:58

我月頭去過,條經女經理以為我放蛇,又話個場係齊場,正仆街.全世界都知個場有hj,ml.欣賞
作者: seller    時間: 2005-12-4 04:09

而家收斂左 d la , 以前十個主題佔四成都係講太記 , 報告內容神乎其技劑劑講到去左蓬萊仙境咁 , 發生既情節唔係詩情畫意就係夢幻式童話故事.:th_down:
作者: tin-tin    時間: 2005-12-5 13:17

thank..

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0