標題: 油尖太陽島 [打印本頁]

作者: tommmypage    時間: 2006-5-3 23:34     標題: 油尖太陽島

昨晚下大雨,去了一間桑拿,出了升降機一進大門,門口的经理笑容十足.跟著沖涼房光潔,休息室雖然得十數張椅.人不算多所以可以,经過经理推界後入房,房间闊落是兩張床的,小姐樣子中等身才都得,力度得,中段手藝"正"表情及动作85分,完事後還在按摩.
收費分全套799, 及飛机499
我會再去
作者: q9    時間: 2006-5-4 00:02

貴左D
不過係尖咀無計啦
作者: tommmypage    時間: 2006-5-4 00:06

人一世物一世,平貴也要到虎試,可能找到坊草。
作者: noob    時間: 2006-5-4 00:11

E間我都未試過
作者: q9    時間: 2006-5-4 00:12

其實大半年前幾好架,不過近來已經差左LU,我指係女女質素
作者: 獨行俠    時間: 2006-5-4 01:17

引用:
Originally posted by q9 at 2006-5-4 00:12:
其實大半年前幾好架,不過近來已經差左LU,我指係女女質素
太陽島係邊呢,係唔係廣東道太陽廣場o個間。
作者: 秋田禾夫    時間: 2006-5-4 02:07

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2006-5-4 01:17:

太陽島係邊呢,係唔係廣東道太陽廣場o個間。
河內道.
作者: 秋田禾夫    時間: 2006-5-4 02:08

引用:
Originally posted by tommmypage at 2006-5-3 23:34:
昨晚下大雨,去了一間桑拿,出了升降機一進大門,門口的经理笑容十足.跟著沖涼房光潔,休息室雖然得十數張椅.人不算多所以可以,经過经理推界後入房,房间闊落是兩張床的,小姐樣子中等身才都 ...
thanks report tommmypage 兄 , 唔知 patsy 仲有冇做 ?
作者: sunjaiy2001    時間: 2006-5-4 07:34

引用:
Originally posted by tommmypage at 2006-5-3 23:34:
昨晚下大雨,去了一間桑拿,出了升降機一進大門,門口的经理笑容十足.跟著沖涼房光潔,休息室雖然得十數張椅.人不算多所以可以,经過经理推界後入房,房间闊落是兩張床的,小姐樣子中等身才都 ...
請問你幾點去到?當時有幾多人?我最憎就係太多人,要等
作者: splash    時間: 2006-5-4 17:51

Have not been there long time, any good number recommended
作者: tommmypage    時間: 2006-5-5 00:27

當晚八時左右,只有八九個人,沒有好号碼介紹,對不起。
作者: tommmypage    時間: 2006-5-5 00:29

還有patsy就不知道還在做與否,但嘉文還在。
作者: artchan    時間: 2006-5-5 00:42

貴D啊! 我會選{平些機埸}去.
作者: dragon57    時間: 2006-5-5 01:46

THANKS FOR REPORT, REASONABLE PRICES
作者: 骨總    時間: 2006-5-5 02:35

Thanks report.
作者: 沙維奧拿    時間: 2006-5-5 03:07

Thanks Report~~
作者: Capital    時間: 2006-5-5 11:00

其實以尖沙咀區相比, 呢個價都OK啦!
作者: sexs169    時間: 2006-5-5 16:31

too expensive , but thank rpt
作者: 夜鬼    時間: 2006-5-6 05:08

好似以前全套745而家又加價
作者: amber    時間: 2006-5-7 18:49

引用:
Originally posted by tommmypage at 2006-5-5 00:29:
還有patsy就不知道還在做與否,但嘉文還在。
patsy 去左 tst sauna 做 gm!
作者: ilovesz    時間: 2006-5-8 23:41

引用:
Originally posted by amber at 2006-5-7 18:49:

patsy 去左 tst sauna 做 gm!
about several months ago la !
作者: wing123    時間: 2006-5-10 16:56

呢間係尖咀來說算平架啦~!!以前搞個一個雲南囡囡,真係幾正,不過已經走左lu~!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0