標題: 銀海最後一戰 囡囡唔開名喇 [打印本頁]

作者: takeoto    時間: 2012-5-26 15:03     標題: 銀海最後一戰 囡囡唔開名喇

事發都差唔多成個月喇,諗好唔好係度出報告呢,最後決定出喇,比大家參考一下都好

講得最後一戰,一定有原因喇,至於係好定唔好,睇下就知喇.....

話說係深圳食完飯同朋友打完保0,都成點幾鐘,各人就分道揚鑣,深圳朋友當然返屋企喇,至於香港的兵分3路,老地方..黃金而我就去左銀海,開頭諗住搵返舊朋友的,但去到突然改變主意,想試下新野....沖好涼按個腳都成兩點幾,心水no.好多都返白班,咁無計,入到房問做咩式,我話波推,叫領班介紹個大波的,講都未講完,仲要後生的...就行左開去了.....點知黎到係微波,就問有冇大波d架,條女聽完就行左去,領班係門口同我講話而家得呢個同我之前兩個舊朋友,如果要等就一粒鐘,有冇攪x錯,客都唔多個,唔通其他唔做波推?咁冇計,叫條女返黎,咁就出事喇.....

首見見到佢完全冇表情,手機放係枱度又左抺右抺,話好多油喎....之後仲話好眼訓,按左幾分鐘就出去拎野,返到黎上面解甲,即刻攻我下路,而於佢就上面唔得,中路又唔得,下邊更加唔駛講......小那星.....咁都冇計,只好摸住中路就咁打左出黎,完事後返黎拎左被褥,見佢冇表情又冇反應,咁算,一次過,叫左佢走.....期間傾計佢仲話你都唔會再搵我架喇,即係佢自己都知咩事,咁既態度,唔知邊個會搵佢...前後唔夠一個鐘,記憶中好似未試過咁差&*&##%@!

攪到我都訓唔著,630就起身去飲早茶~

未講完,好戲在後頭,我出左房行出大廳,一路都見唔到人,去到大廳雖然見唔到服務員,但見到d野.........一隻米奇係張枱上面,嚇左我一跳...再一次!&%@$#@

兩位舊朋友,我地冇機會再見喇~~

拜拜銀海................................

作者: 好淫一個    時間: 2012-5-26 15:20

呢間野,收左關就冇咩人去,夜晚冇咩客,所以女都唔慌留得多守夜
選擇真係小,所以入夜後,唔駛點諗呢間
作者: takeoto    時間: 2012-5-26 15:27

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-5-26 15:20 發表
呢間野,收左關就冇咩人去,夜晚冇咩客,所以女都唔慌留得多守夜
選擇真係小,所以入夜後,唔駛點諗呢間
以前係深圳過夜多數係黃金的,第一次唔係就出事喇,晚上真係冇人過夜的.....
作者: NGKH    時間: 2012-5-26 19:42

what no ?.......C HING...I don't want to  try her wor...
作者: mongping    時間: 2012-5-27 01:38

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-5-26 19:42 發表
what no ?.......C HING...I don't want to  try her wor...
simply don't go
作者: 回頭是岸    時間: 2012-5-27 01:42

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-5-26 15:03 發表
點知黎到係微波,就問有冇大波d架,條女聽完就行左去,領班係門口同我講話而家得呢個同我之前兩個舊朋友,如果要等就一粒鐘,有冇攪x錯,客都唔多個,唔通其他唔做波推?咁冇計,叫條女返黎,咁就出事喇.....
叫得囡囡走...千萬唔好叫佢回頭....

攞黎攪咋 ...
作者: blackjackal    時間: 2012-5-27 03:13

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-27 01:42 發表

攞黎攪咋 ...
非常明智:good2::good2:
作者: Tonyja    時間: 2012-5-27 13:28

師兄辛苦了......
作者: takeoto    時間: 2012-5-27 18:28

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-5-26 19:42 發表
pm比你丫,可以試下過程同我有冇分別
作者: hoifumoson    時間: 2012-5-27 18:30

雖然呢間好少有報告,但係出親都唔係好喎
作者: takeoto    時間: 2012-5-27 18:31

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-27 01:42 發表

攞黎攪咋 ...
我都知,點諗到佢話冇得揀遮.....
作者: takeoto    時間: 2012-5-27 18:32

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-5-27 18:30 發表
雖然呢間好少有報告,但係出親都唔係好喎
都唔係架,上次幾懷念的

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=100855
作者: 好淫一個    時間: 2012-5-27 23:45

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-5-27 18:31 發表

我都知,點諗到佢話冇得揀遮.....
冇得揀都唔搵番比你彈走嗰D啦,實冇運行
作者: takeoto    時間: 2012-5-27 23:47

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-5-27 23:45 發表

冇得揀都唔搵番比你彈走嗰D啦,實冇運行
等一個鐘啵,比你點揀....
作者: 好淫一個    時間: 2012-5-27 23:48

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-5-27 23:47 發表

等一個鐘啵,比你點揀....
比我就唔揀,淨桑算數
作者: NGKH    時間: 2012-5-27 23:54

間中会去下这场 貪方便 ...有空檔也会洗下腳
作者: takeoto    時間: 2012-5-27 23:55

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-5-27 23:48 發表

比我就唔揀,淨桑算數
都係啵,下次袋定多d錦囊先....:victory:
作者: NGKH    時間: 2012-5-28 00:00

有即興 間中開下大  但要 $ rmb 358   :good2:   
作者: NGKH    時間: 2012-5-28 00:08

就前天試了个囡囡 持住有对靚波 囡叫我不要貪心 只能搾 不能啜  $ 168的服務是这  吹賬了
作者: takeoto    時間: 2012-5-28 00:35

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-5-28 00:08 發表
就前天試了个囡囡 持住有对靚波 囡叫我不要貪心 只能搾 不能啜  $ 168的服務是这  吹賬了
幾多號咁石波...唔係..係咁石身
作者: 夜鬼    時間: 2012-5-28 01:46

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-5-28 00:08 發表
貪平冇計la一分錢一分貨,香港都爭取緊+最低工資la係咪
作者: 回頭是岸    時間: 2012-5-28 02:07

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-5-28 01:46 發表

貪平冇計la一分錢一分貨,香港都爭取緊+最低工資la係咪
始終大把人希望自己有 VAS ..

但仲未諗明.."唔系人有我有...  "
作者: 夜鬼    時間: 2012-5-28 02:10

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-28 02:07 發表

始終大把人希望自己有 VAS ..

但仲未諗明.."唔系人有我有...  "
仲未肯面對現實
作者: NGKH    時間: 2012-5-28 08:35

当然是個别喇,还有很多都專業的,心態好的,雖然l68,,
作者: 回頭是岸    時間: 2012-5-28 10:17

引用:
原帖由 NGKH 於 2012-5-28 08:35 發表
当然是個别喇,还有很多都專業的,心態好的,雖然l68,,
又平又放又好玩 ,  可遇不可求 ...

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0