標題: 月海68 處女下海,早試早享受。 [打印本頁]

作者: SOHO    時間: 2012-4-7 17:43     標題: 月海68 處女下海,早試早享受。

知道月海裝修完,剛剛重開,當然要去感受一下啦。環境硬件先精簡評評,沖涼區熱水夠,環境乾淨,工衣用銀白仿娟,舒適。大廳仍然偏細,電視有睇女channel。坐咗陣,有個技師落鐘,外型打扮成熟,仲好有禮貌主動打招呼。就問問部長幾號: 68 新人,之前未做過。咁就試試呢個。入房,間格比以前細,但所有傢俬全新。囡囡一入到房,先黎個近距離望望,其實幾後生,相頭80分度。既然係新下海,我也不急。先俾佢按下背,一般般。再傾咗陣計,佢就開始調情,隔衫波推,鍚Lin錫耳仔,俾我感覺好新手,而且佢已經出晒汗。我就提意,我主動示範真正的流程。開始時由淺車慢慢轉為重車有feel,之後順勢,寬衣解bra, 異常就手,我既主動已激發起佢既自然反應,再往下探索,濕潤非常。可能大家都好投入,佢一般手已捉緊小弟弟,而我也越打越激。最後,大家隻手都軟晒,先停落黎。整体感覺夠真實,相信佢經驗未夠,懂得主動出手,基本上通行冇阻,早試早享受!!
作者: hong1234    時間: 2012-4-7 18:29

SL good,Thank you report.
作者: opclk    時間: 2012-4-8 01:29

Very pretty...........:good2:
作者: mongping    時間: 2012-4-8 02:44

好靚女喎
作者: fatgor1    時間: 2012-4-8 02:45

引用:
原帖由 mongping 於 2012-4-8 02:44 發表
好靚女喎
然後呢
作者: 夜鬼    時間: 2012-4-8 03:33

引用:
原帖由 SOHO 於 2012-4-7 17:43 發表
知道月海裝修完,剛剛重開,當然要去感受一下啦。環境硬件先精簡評評,沖涼區熱水夠,環境乾淨,工衣用銀白仿娟,舒適。大廳仍然偏細,電視有睇女channel。坐咗陣,有個技師落鐘,外型打扮成熟,仲好有禮貌主動 ...
尼件似樣wor
作者: sas369    時間: 2012-4-8 19:53

Fresh & face ok , not bad .
作者: desert_cat    時間: 2012-4-8 21:02

似乎可以打井噃!我又想打!
作者: joewww    時間: 2012-4-8 21:24

新一批月海質素唔錯喎
作者: johnnylee169    時間: 2012-4-10 13:05

囡囡唔錯,多謝CHING分享!
作者: jj2010    時間: 2012-4-11 15:03

真係唔錯wow!
作者: mandyparty    時間: 2012-4-11 15:12

今個星期五等我去驗明囡囡真身,回來再給大家報告
作者: Tonyja    時間: 2012-4-13 01:54

引用:
原帖由 mandyparty 於 2012-4-11 15:12 發表
今個星期五等我去驗明囡囡真身,回來再給大家報告
等你報告:thumbs_up.gif:
作者: HAHAPONG    時間: 2012-4-14 00:22

:good2: 多謝ching報告~~~!!!

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
(無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

作者: K9999    時間: 2012-4-16 01:21

個樣幾清純咁WOR , Thx ching report
作者: 人面狗    時間: 2012-4-16 11:35

師兄知唔知佢會唔會返死早班?
作者: abc10034    時間: 2012-4-16 12:56

咁靚女, 睇落好後生, 唔係咁成熟樣
作者: 咸魚佬    時間: 2012-4-17 02:23

即係點呀
作者: 人面狗    時間: 2012-4-17 12:58

68反晚班,已試!
作者: johnnylee169    時間: 2012-4-18 13:37

囡囡相頭唔錯播!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0