27 1234
發新話題

日濤早上輪牌遊...

引用:
原帖由 pk人王 於 2012-1-10 02:13 發表

尼個post情況好似差唔多
人地咪照直覆左, 視而不見
引用:
原帖由 roy8192004 於 2012-1-9 02:05 發表

1:我就8/1去呀
2:朝早9點幾去,走果陣11點幾
3:我冇印出黎所以用電話出示...30同50都有SHOW啵...
4:前台名真係冇留意...係個中年女人黎掛..仲有另一個高D既...

因為我第一次去唔知咩價位...
會唔會係前台 ...

引用:
原帖由 小小摩西 於 2012-1-10 02:38 發表

但係樓主曾經咁樣講唔係前後矛盾咩

但前台話加左價...宜家全套398人仔

佢有講原價398囉
樓主咪講左lor
引用:
原帖由 roy8192004 於 2012-1-8 14:21 發表
小弟一早冇野做鏟左上去日濤....過關詳順飛的直達...
心諗晨咁早9點幾應該都冇乜人喇掛...的確...
自己一個沖完涼...LOCKER仔就帶我入房先...
其實小弟之前去開金富...第一次黎到日濤呢度...
想初嘗一下全套的服 ...

師兄如果第一次去一個陌生地方, 搞5清楚價錢,
尤其 所謂原價, 用左coupon減幾多, print coupon口up係咪一樣有得減
有幾奇呢

何況樓主又5係投訴, 只係講出佢既情況

最重要係樓主有講番詳情係點
大家咪知lor

最近有無場係用coupon打折打少左呢=變相加左價
自己發掘下lor

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-10 03:20 發表

我都支持肥版論點:thumbs_up.gif:
之不過我既point在於如果唔係有c兄追問細節之下
好多人睇完報告會誤以為場呃人
正如肥版以下回覆一樣咁lor
而且樓主講過前台話+左價398但係前台話原價398
咁唔係自相矛盾 ...
我都支持你既論點, 但大陸場咩都有可能發生, 正如你講另一個場
引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-9 04:41 發表

開唔開no冇乜所謂
對金富管理失望
前台冇禮貌:icon9.gif:
經理偏幫
更衣仔可以大大聲企出前台同客鬥撐:icon9.gif:
經理視弱無睹
朋友同自己分別去過幾次
食麵+收15蚊人仔

埋單223
囡囡慣常早走
投訴冇人理..
係咪所有人都係咁既情況呢