發新話題

捉完易實發

樓主報告唔係+100先至有得吹wor

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-23 18:48 發表

好多囡囡做旺左鐘後, 就會好似唔憂做 (佢自己以為係 ), 一 d 好細緻既野佢未必可以照顧得到, 佢地心態一定係搵得幾多就幾多, 唔識得諗佢自己趕走晒 d 客, 例子 : 紅牌阿姐入黎都唔夠十五分鐘, 就會好快開始挑起你 ...
好多年前去過一個場,囡囡好紅吓(多得我介紹),又同我相熟,我call佢鐘,到時入閘,點知囡囡仲做緊其他客!結果情況就係安排:
先由其他技師按身,到出火時囡囡至出現,我瞓在床上,好有死豬上檯感覺,逐處俾人分!
試過一次,再無下次喇!
囡囡有日來電,我話算啦阿囡,老襯係做一次!

引用:
原帖由 黑客 於 2009-5-5 15:43 發表

好多年前去過一個場,囡囡好紅吓(多得我介紹),又同我相熟,我call佢鐘,到時入閘,點知囡囡仲做緊其他客!結果情況就係安排:
先由其他技師按身,到出火時囡囡至出現,我瞓在床上,好有死豬上檯 ...
比著係我, 一定借 d 意少七 d 經理同部長, 等佢地罰條囡囡錢都好, 因為呢 d 囡囡唔教訓係唔得既 !!

hello,我又來給点意見,我知很多師兄去邪骨机湯都不下幾百次,和我一樣,我的絰驗是這是一种服務牲行業的消费,很難有一套特定的標準,,付出與收成是否成正比,是每個人心中那把尺,

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2009-5-6 02:58 發表
hello,我又來給点意見,我知很多師兄去邪骨机湯都不下幾百次,和我一樣,我的絰驗是這是一种服務牲行業的消费,很難有一套特定的標準,,付出與收成是否成正比,是每個人心中那把尺,
所以咪要係呢度講出泥,等大家評吓理囉

呢位c hing 係覺得個女女應承左但做唔到要提供的服務,係度講出黎都可以理解。

囡囡都係搵食,所以多數會隱惡揚善,服務唔好自然會被淘汰!

發新話題