24 123
發新話題

皇崗宏昌正骨行

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-11-23 14:43 發表

師兄~$170係咪泰式呀?
好似有d貴左少少~
不過按得舒服都值o既~
$170 雙鐘又幾貴!!!!

引用:
原帖由 Peter1 於 2008-11-23 23:42 發表
今日老虎吾放人!計劃失敗h:" /> !下次會試師兄PM的91:_n9: !張相好索:_n9: !
發仔哥,超老正場都食到!小弟拜服 !請問按咩式?PM No.等小弟試試
幾個月前試咗按保健,又貴又吾到 ...
已經係咸豐年嘅事囉,
一早已經無做啦;
可以睇返我之前嘅包膠,
不過我唔知點link佢出嚟,sorry!!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-24 07:35 發表

老實講  正骨大場嘅  宏昌係我第一次   當睇就在舊宏昌  晚上12點  高朋滿座  我喱個生客 變左隱形人  D部長 經理 服務員 寧願圍住D熟客   生客唔想招呼   去三次後  以後唔去  :huf ...
呢種 "大細超" 服務係好黑人憎  

生客唔通會收順 d 呀   

宏昌正骨唔錯,又方便,地方幾乾淨!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-26 20:38 發表

herman兄你好
呢個場小弟好耐之前都去過幾次. 其實個場算唔錯. 地點就腳. 不過唔知點解對呢個場冇乜好感, 可能因為有一次去. 間房有陣腥臭味(唔知係咪技師e媽到...) 真係一度按一度想嘔. ...
jojo兄, 你好 X 2   

我好少幫襯近關口嘅場    , 不過

宏昌開張幾個月後, 我試過一次, 正如你所 "講", ok la   

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-28 14:09 發表

herman大哥你 好. 但我冇諗住請你bo(正如你所請 ). 我對骨場要求簡單好多. 間場唔駛好豪. 有冇池都唔緊要, 但要有sauna同埋steam. 乾淨企理, 唔多c9, 唔好太嘈, 仲有d技師要後生(當然要骨技 ...
jojo大大波  :cool: :cool:   午安   

對不起!   
年紀大, 手脚壞, 打錯字, 已更改, 請見諒 !  

你嘅要求簡單起來, 又完全符合 "業餘大滾友" 嘅特式,
讚一讚你: 有 "口味"  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:    !!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-28 14:09 發表 herman大哥你 好. 但我冇諗住請你bo(正如你所請 ). 我對骨場要求簡單好多. 間場唔駛好豪. 有冇池都唔緊要, 但要有sauna同埋steam. 乾淨企理, 唔多c9, 唔好太嘈, 仲有d技師要後生(當然要骨技好啦), 有靚女當然最好啦
絕對同意

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

24 123
發新話題