14 12
發新話題

水刀第一次

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-9-19 22:29 發表

嘩!  鬆腿都八粒鐘呀, xoman兄 做完出門口有冇腳震呀!
算把啦! 要係呢個場等雀仔唱歌, 都唔知要等到幾時, 講緊係等運氣呀!
到等到時, 個投資又好大,  不如將D時間同經費上CA, CP ...

我都想学d師兄咁去ca玩正足 ,唔使去水都做笨7嫁,
不過我嘅時間好緊逼喎,最早都要中午12:00先可以從香港出發,
請問各c hing ca回sz最后果班巴士開幾點?回程巴士幾多分鈡開一班咁,
除咗巴士、的士、自己双脚仲有冇其它交通工具呢?thx!

引用:
原帖由 xoman 於 2008-9-19 21:37 發表

呀羅拔兄;
上面米寫咗囉,一日十九幾個鐘內失血1300ml嘛!
齋鬆腿8粒鐘,好似中咗蠱毒咁,神智失常,
另外咪食飯、修甲,擦背咁囉,tip一律$30 ...
c 兄 , 你隻雀奄奄一息已經好幸運啦 !
一日八粒鐘俾 d 又唔愛惜 ,
又唔呵護佢嘅技師 ,
剩係識擦槍 , 又唔識同佢走火 ,
唔充血而死已經好好彩 !!
快 d ..............去  CA 又好 , DL 又好 , CP 都好........
俾隻雀仔一條生路 ! 佢都係一條生命 !!

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-9-20 00:00 發表

c 兄 , 你隻雀奄奄一息已經好幸運啦 !
一日八粒鐘俾 d 又唔愛惜 ,
又唔呵護佢嘅技師 ,
剩係識擦槍 , 又唔識同佢走火 ,
唔充血而死已經好好彩 !!
快 d ..............去  CA 又好  ...

c hing 講得啱呀!好似跑馬咁拎去放吓草,等佢從拾角逐興趣!:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
不過要等排期,好似等政府老人院咁耐呀

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-20 12:06 發表

sz 到 ca 直通巴每15min開一班, 約50min 到ca金三角, 票價$35.
回程尾班8:00pm.  (以上資料由蘿拔ching 提供)

>>除咗巴士、的士、自己双脚仲有冇其它交通工具呢?thx!
咁剩番飛機同船 ...

多謝cowsan兄提供資料,想再一問尾班車票可否抵步後提早買定,
因怕買唔到飛。
萬一真係冇巴士,打的要幾$$呢?路途會唔會迂迴d呢?又或者唔可以直達皇崗咁!多謝!!

引用:
原帖由 itskt 於 2008-9-20 17:10 發表

去皇崗可以係長安酒店搭, 入側門右面就係售票處, 可選擇

1. 中旅大巴/中巴, 可選擇到皇崗或直達旺角, 最後一班2030
2. 七人客車, 到皇崗, 最後一班2050, 不過有時會放飛機, 唔開最後一班, 都係中旅可靠d

...

衷心多謝itskt兄幫手!

回復 7# 的帖子

500 係飛機餐油費

14 12
發新話題