16 12
發新話題

打大風~~~抱住必死既信心往前走~~~!!!!

引用:
原帖由 曼聯球迷 於 2008-7-22 10:15 發表

師兄,我上星期二連續2晚都去了金頁,好彩都無事。一個人齋唱 齋飲,好悶架,不如去酒吧街飲酒聽歌,看看那些怨婦跳disco都好爽架!
係無事~~~收晒d水床only~~~酒吧街~~~唔係明買明賣好晒時間~~~
下個月好多k唔開~~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-22 10:57 發表

原來你搵左小娟娟陪你飲酒 . 不過冇得攬又爭緊d野:smile1: :smile1: . 2個人3打. 你意思係你同佢定係你同個friend加埋佢先.
哈哈哈~~~得我同佢2個人~~~
沉船未必係未路~~~唔一定要比錢先開心~~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-22 12:21 發表

嘩. 你咁樣攪到我又羨慕又妒忌啦 . 下次我又要試下, 但係total應該駛唔小錢:smile1: :smile1: (酒水最小$500+dj$200), 我估你駛左成$800啦.
酒水4舊~~~
之後...2舊既話我而家打唔到report....
哈哈哈~~~我地呢d唔講錢既~~~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-22 14:09 發表

最緊要有美相伴 . 我間唔時都有開番你俾我果d相睇下 . 真係好靚女
我呢個月既模式都應該咁上下~~~安安全全~~~又嘻嘻哈哈~~~
果日全部房都爆晒...連4樓都係~~~

豬開沒打風咩?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-22 19:41 發表

因為係D sz 冬管 捧場客走晒去"豬開"
各位ching~~~
我一路講緊既主場都係係SZ呀))))))))))))
唔係豬海呀))))))))
救命呀)))))))))))))

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-21 20:51 發表

咁你個主場梗係在"豬開"
强烈台風 "one + BO" 在心震  冬管 沿岸登陸   
各大小機場  所有航班均受影响    有D停飛   有D delay h:" />  有D收皮     
真係形容得好鬼傳神既

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-24 07:19 發表

sorry   澳門師兄 誤會左你係"豬開"
不過你又真係好"豬開"喎
難怪人地誤會   
咁我個名係唔係要由"澳門工作中"改為"豬海唱k中"....

16 12
發新話題