發新話題

搭中旅車上長安

搭中旅車上長安

見到好多c hing 出左報告,但未有人試下咁樣上,所以自己做下傻仔,尋日咁樣搭上去試下~~~試完之後,都係唔建議c hing 咁樣上去...

記得bbcc ching 話有車在太子上,於是09:50 到達,不過原來唔係直車上,都係要上皇崗再轉車,架車10:05開行,連過關十一點就到皇崗,但係去到皇崗那邊是不會即刻有車的,要等!!! 等左半個鐘.....

11:30 上到架小巴,原來又唔係呢架車上, 車到去無幾遠的車場,轉左大巴,睇睇大車鐘,已經係11:45

上到去長安都幾快,12:30 已到達,不過停在長安酒店,見各位c hing 都係在金三角落,我鄉下仔,唔知方向,咁就打的去 金記啦~~~ 都好快沿途都見到個金三角標誌~ 好快就到, 俾左 10蚊人仔。

去到門口,俾女圍,問我要做咩,在電梯口,同部長講浪漫式啦~~咁就上四樓...

上到去,一如各位c hing 形容,部長再簡介完下,無幾耐就有兩個mm 來, 很年青的,我選了一位單眼皮小女mm,因為她的笑容甜一點。

過程不知怎樣形容了,各位大大已形容到夠了,只是今次是第一次小弟有mm為我侍浴,還試了水中x, 不過只是點到即止(可能自己是一個被動的人,而mm 也太年輕了,她是湖南人,19歲)

完成後, 肚餓mm 幫我叫了我想食的揚州炒飯(免費的),原來她要我食完在可以離開,我快快食完,過了十分鐘,她才送到電梯口離開。

離開的時候剛巧又傾盤大雨,我又沒帶乳具,一位保安幫我担遮,還跟我叫了一架車回酒店....中了圈途,要給15仔.....哎....

去到酒店有一間航空中心等車到,原來要15:30才有車回港,又要等.....

車到,50分鐘回皇崗,原來又要停在那個停車場,要行回關口 (不遠,5分鐘到)

過關...上車, 又要等人齊...有人落灣仔, 有人落太子, 我就落太子, 如果從長安到太子計, 要2小時5分鐘...

我還未試足浴, 下次都係跟番羅白c hing 的錦囊上去了~

:_n12:

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-16 12:27 發表
見到好多c hing 出左報告,但未有人試下咁樣上,所以自己做下傻仔,尋日咁樣搭上去試下~~~試完之後,都係唔建議c hing 咁樣上去...

記得bbcc ching 話有車在太子上,於是09:50 到達,不過原來唔係直車上,都係要上皇崗 ...
你咁遠水路上去, 靜係做浪漫式, 都好晒喎

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-16 13:05 發表

你咁遠水路上去, 靜係做浪漫式, 都好晒喎
偷跳無辦法......

同埋我其實要求好底, 好易滿足

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-16 13:23 發表

偷跳無辦法......

同埋我其實要求好底, 好易滿足
不過我覺得ca既賣點係正邪足

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-16 13:29 發表

不過我覺得ca既賣點係正邪足
咁就好~~~我有動機再去試下~~~

發新話題