16 12
發新話題

雅x 報告

引用:
原帖由 newbie 於 2008-7-16 02:12 發表
上次經羅拔兄介紹過之後,今次第二次去。

上次試中式,今次試韓式。價錢係$128 120分鐘+70分鐘宮廷浴足,免小費。

韓式即推油,但係無起機。技師*號,話係師傅級,點知按到我痛到叫救命,按肩時最痛,感覺好似 ...
Ching意思是不是說做了两個鐘+70分鐘足浴都係$128,兩個技師都唔使俾小費???Really!

回復 8# 的帖子

佢地做前列腺都係$128 120分鐘+70分鐘宮廷浴足,但是就要另外簽小費,以我理解,係有得起機的。

Thanks for C hing very special ginger foot bath report!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-16 22:45 發表

薑敷腳是這間場的賣點之一,除此之外,白花油與貓單丸都好過佢,包括軟硬件。

白花油在佢樓上,都夠膽照加價,當佢冇到,你就知雅 x 做得好唔好。

有師兄去過,話技師同你起到一半 r 你小費。技師說套餐 ...
聽個服務員講,佢話同港式一樣,不過要另簽小費,咁都唔包起機?

引用:
原帖由 999555 於 2008-7-16 12:55 發表
佢有港式做$168
包唔包税
手寫板 好辛苦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 00:10 發表

另簽小費,咁咪即係比機場稅囉!
收得咁施施縮縮,冇黎大方,搵你去幫趁啦。  
咁樣坐lift好過

昨日經過, 牆外折緊招牌, 離遠見到有暗瘡個知客係度, 冇樹
手寫板 好辛苦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 00:10 發表

另簽小費,咁咪即係比機場稅囉!
收得咁施施縮縮,冇黎大方,搵你去幫趁啦。  
今日再去幫襯,問得清清楚楚了,原來前列腺係唔包起機,推油時不會除褲,只會伸手入內做按摩,不會打出。
前列腺按摩為$128 120分鐘,但只包普通足浴(70mins),唔係宮廷足浴呀!

16 12
發新話題