24 123
發新話題

心震咸慾粥報告

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-15 01:19 發表

時移世易,人面全非,往日景氣,今非昔比。
仲未訓?:_n8:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-15 01:25 發表

訓唔著,仲有五日先放假去 cp,個心籮籮戀。  
robert兄 我聽日都想試去cp... sz bg 告訴我,又打風la

翠竹錦豪例中招, 尼兩間都唔敢去

已多月無去粥店 ,
見心震平靜下來 ,
上周我又心思思 ,
再上去粥店食粥 ,
經過同以往一樣 ,
有喜有驚 ,
喜系粥店同過去一樣可以多玩法 ,
驚系我歷來未見過最平坦飛機場 ,
幸好女女有雙大大粒提子給我食 ,

完鐘走人 .

報告 :
粥店已改 1 : 0.9

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 22:31 發表

自從掃場事件之後,粥店技師轉了大半,男女足浴也走很七七八八,現在的技師,已經分不出那些是熟客。

桃花依舊,人面全非,昔日的 !)*, @%, !#%, !##, !)(....的風采,不復再睹。

自小 + 之後, ...
Robert 兄, 最近試你介紹的 !)*. 點知 . 原來已不是以前的!)*

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 23:35 發表

現在的!)*,與以前的質素爭好遠,不過玩得放。我一個月前盲中中都上過一次佢鐘,佢一上我鐘就話:「我相信你不是點我的,我沒見過你,你一定是點以前那個,她走了。」...

以前較好的囡囡,都在農曆新年後走了。 ...
粥店囡囡轉換得好快下. 以Robert兄你所知, 有無囡囡做多過一年?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 23:51 發表

有,有一個幾靚女,說話很搞笑風趣的,按摩也很勤力不偷懶,不過她是上長夜班的。
還有一個很乖的小女孩技師,值得一試。
小女孩? 我曾經完事後, 在走廊見過一位漂亮的小女孩, 可惜沒有看到她的號碼, 至今念念不忘!:smile1:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 23:57 發表

是不是有點像日本娃妹,很 cutie,長頭髮,但前額頭髮齊齊的?
應該唔係佢, 我見果個係長luen髮.:smile1:

24 123
發新話題