40 12345
發新話題

匯X城口技篇

各位c兄
匯X城
点去?收費幾錢?

引用:
原帖由 999555 於 2008-7-11 17:29 發表
各位c兄
匯X城
点去?收費幾錢?
睇多D帖就有資料架啦
http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=50463&highlight=%B6%D7X%AB%B0

http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=50624&highlight=%B6%D7X%AB%B0

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 maxwong 於 2008-6-6 21:26 發表
05/06琴日,一條友放假無無聊聊,諗住揼下骨出下火,跟住就諗起有師兄講過匯X城揼日式有野玩,所以見佢近近地就去試下......地方就唔多講,一般的細場....一去到就直接叫服務員安排上房,bg不久就黎到,果然係c ...
Ching,我都係常客!!! 仲次試新技師:biggrin: :biggrin: ,佢地合共有五班制,每班技師有八至九人!
雖然我未試晒,但都冇甘激!你真係要PM比我!

最緊要係帶套

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-14 23:54 發表

C兄 乜你覺得bg同你隻禾花雀加油後, bg重可能表演口技咩?
呢個場曭臠兄都知啦, 可以係窗口E入邁豪鴗J邊做緊乜!
係呢個場我只係試過一間房(唯一一次), 係入邊攪乜出邊都唔容易發覺 ...
C兄,嗰間房係唔係在中式房區那邊,嗰間房好大架,起碼有七、八張中式床系度,不過門口真係冇玻璃睇到入面,問番技C先知原來間房用來陪訓新來嘅囡囡,﹞擉t入面攪到翻轉都冇人理

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-14 23:54 發表

C兄 乜你覺得bg同你隻禾花雀加油後, bg重可能表演口技咩?
呢個場曭臠兄都知啦, 可以係窗口E入邁豪鴗J邊做緊乜!
係呢個場我只係試過一間房(唯一一次), 係入邊攪乜出邊都唔容易發覺 ...
按日式行到尾房個間有條柱位,如果縮入堶情A出面係睇唔倒入面架.................嘿嘿嘿

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-16 18:21 發表

師兄果然係常客 :victory:" />  我去親會講城  乜浀○ㄣz尾房
唔怪之得去親尾房都發現成地象毛........重有D滑潺潺..............!

40 12345
發新話題