26 1234
發新話題

新手報告(4)年廿八與師兄殺上甘褲!!

新手報告(4)年廿八與師兄殺上甘褲!!

見各位師兄都新年前整番Q....所以年廿八又同師兄去左甘褲。。。一到羅湖就不敢說一聲”金翅扑街了”過關多人到呢=.= 不過好彩大陸果面又少人wo。。。諗住call師機,欣賞!! 你所打的號碼已關機!? 不過好彩的士人唔多^_^
上到去睇下電腦前面張紙。。。得番十零個jc?! 心諗唔係咁黑瓜。。。 師兄一早決定左”耳仔” 我唔想番食但又揀唔到。。。經理仲唔知死左去邊!! 好彩師兄幫手,周圍行撞到"實發" 無錯係夜班的實發!! 原來有人買左鐘所以係到,咁岩又落左。。。當然師兄幫我問叫她行不行啦! 又得wo! 所以我當然唔諗就決定啦。。。因為聽過"紅牌”話第二多call鐘係丫實發,當然要試試啦^_^  (不過見到幾個有號碼但無相的,如有番3號等)

Part 1 : 手骨都夠力,按左一陣就去拎工具。我心諗咁快手? 原來係要幫我落油推背,所以一次過拎晒工具。個係多左濕毛巾??

jc都幾比心機推又都ok有力! Good! 濕毛巾原來係幫我抹番d油。。。哈哈!細心呢^_^ 之後都係R PatPat 波推果d啦。。。都ok ge 大家一路睇電視一路有講有笑都幾好嫁!

Part 2 : jc突然去關電視??!! 話一陣再睇wo。。。我諗係怕影響氣氛瓜? 因為開始正面了!
一睇。。嘩!!個波又幾勁wo! 應該C+波吧? 之後都係一路果凍一路波推。。。最後jc放定紙巾係我肚位準備。。。
可能我玩得太斯文,jc竟然主動捉我手去揸佢中路@_@ 真係第一次咁! 當然咁大我都非常樂意啦。。。哈哈! 之後雙手tim。。。之後突然好有衝動食提子,jc都無問題。。第一次係我食住jc提子射出呢。。哈!因為平時係jc食我提子多。

之後洗手番嚟,jc主動訓我隔離,又係想試好耐因為平時咁按下手按下腳我麻麻地like。。。主後jc主動入電話比我叫我下次可搵她,之後jc都主動睡係我胸膛手臂,又抽下你水咁,感覺都幾女友feel嫁! 大家係果個時候四目交投。。。所以都有碰碰車下啦。。。哈哈! 之後見jc好似都有d累加上有人等她,就比她落鐘了!當然有gd bye kiss啦^_^

總結: 我會番食。。可惜我通常去早場多,波感覺幾結實都幾正! 不算好肥,如要走肥可以唔試,樣都可以接受。 下路無試所以唔知! 應該番食的話會有增值的。。。。

菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

我都想上甘褲,不過舊相好唔喺度..........

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-1-23 05:57 發表
我都想上甘褲,不過舊相好唔喺度..........
無做定回老家?

咁幾時去開年先

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-1-23 13:20 發表
咁幾時去開年先
哈哈哈。。。你想幾時?

回復 1# 的帖子

年二八我都上左搵相好,可能我早上,
過關又唔算話好多人,好似平時既星期六咁上下.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-1-23 17:12 發表
年二八我都上左搵相好,可能我早上,
過關又唔算話好多人,好似平時既星期六咁上下.
咁好。。。都係金富?

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-23 17:16 發表
咁好。。。都係金富?
唔係金富,第二間

26 1234
發新話題