發新話題

爽爆假期第2集+講富打井人妻(盧山真面目有相)

爽爆假期第2集+講富打井人妻(盧山真面目有相)

尼壇野菜佬有份
另外帶多兩個街市呃秤敗類1齊去
幾條懵西上到去頭顎顎on99
1開簹爧畦89人妻say hi
盛情難卻
橫能掂岩岩落鐘咪mark佢lor
冇乜客唔駛點等
吹陣水入房
dup就1流唔係求能其其:good2:
玩上下綠就手兼夾瀝:good2:
捽到佢老味西水起晒泡
搞到佢肉能緊越尼越大力
你大力時我手怏
玩番鋪中指鑽油台
呻吟聲猛叫聲中出野...................................................爽:good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2:

埋單冇帶coupon4個比正價

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2011-5-3 08:59 發表
尼壇野菜佬有份
另外帶多兩個街市呃秤敗類1齊去
幾條懵西上到去頭顎顎on99
1開簹爧畦89人妻say hi
盛情難卻
橫能掂岩岩落鐘咪mark佢lor
冇乜客唔駛點等
吹陣水入房
dup就1流唔係求能 ...
上次個fd就係試呢個, 待遇天壤之別呀, 真樣衰

回復 1# 的帖子

睇報告都好爽.....

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-5-3 09:05 發表

上次個fd就係試呢個, 待遇天壤之別呀, 真樣衰

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2011-5-3 09:17 發表

其實個fd唔算猴擒啦, 唔通完全唔郁成碌木咩? 有乜好提議去融化呢個人妻呢?

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-5-3 09:24 發表

其實個fd唔算猴擒啦, 唔通完全唔郁成碌木咩? 有乜好提議去融化呢個人妻呢?
慢慢尼調下情
不過有樣野不可不提
以前試過帶個老友去竹記捧場
果條女幫咁多人去次次全綠
但果次個老友只可以渣波
搞到個老友吊晒鬼
第次我自己再去揾佢
講開咁講先知點解
原來間房咁暗但係窗邊透光睇到老友10隻手指綑晒黑邊
再+上勁大煙味+勁大口氣
唔係企條女果邊講野
好能老實指甲長又咁能污糟點比你摷呀
勁大煙味+勁大口氣我係女都唔能肯車la

咸兄講富有卡買啦,唔洗帶coupon
不喜勿回,不喜勿小

回復 1# 的帖子

c兄請問女女幾號:_n9: c兄有女女電話號碼嗎:_n8: 可否pm比我 謝謝

發新話題