發新話題

KHO no.@( [多謝木頭兄張明星相比對]

KHO no.@( [多謝木頭兄張明星相比對]

女女真人同相比較,真人肥少少,又其大脾有 D 粗 ,不過對眼好靚,笑容好甜,

身高米六左右,A 波仔,識講白話 ,Part 1 OK,按左一陣就轉身互動,
係咁用細妹磨我細佬[當然係隔褲啦],其間試車幾次都失敗 ,唯有改車中路,
下路全無格手,Part 2 走奶乾推,有心機但感覺一般,推 PP 無用指甲:smile1: ,
凍果就不停咁進攻我細佬 ,打機手勢唔係話好熟練,不過就好細心同有心機:good2: ,
其間仲可以拉低條底底:_n9: ,方便捽碟,捽幾捽就已經濕晒,可惜未攻到入去,已經被 KO
可能係前奏功夫做得足,搞到我都頂唔到好耐 ,洗完手返黎都頃唔到幾句已夠鐘啦!
lee D 女女硬係要攞返個 備用啦
[須然最近我都好少返食]。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
希望大家都食到好野

女女張相唔差,不過我唔會試
ching我想問下知唔知19號仲有冇做?返咩?呢個我比較想試:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 bill少 於 2011-4-1 19:52 發表
女女張相唔差,不過我唔會試
ching我想問下知唔知19號仲有冇做?返咩?呢個我比較想試:thumbs_up.gif:
睇佢個牌放左係下邊
一係無做
一係放長假
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-4-1 19:41 發表
女女真人同相比較,真人肥少少,又其大脾有 D 粗 ,不過對眼好靚,笑容好甜,

身高米六左右,A 波仔,識講白話 ,Part 1 OK, ...
早幾女吖!

至愛103四月又晚班

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-4-1 20:16 發表

早幾女吖!

至愛103四月又晚班
lee 間野好多女女唔轉班
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-4-1 21:02 發表

lee 間野好多女女唔轉班   
试過一次就長夜