37 12345
發新話題

港富首航

港富首航

成班係骨場相識既骨友衝上去港富,樓下見唔到好多師兄講既好索知客,聽佢地講,個知客係廖仔既親細妹黎咖,哈哈 唔知真定假.上到去例牌整枝老青,食口老健采你都傻,場新裝修又酒店場梗係靚啦,冇乜心水點左木頭兄試過正既5仔,真人冇化妝,小肥,年青但皮膚黑小小,樣都可接受,波推,油推背冇偷懶:good2: cup手啡lin,可口可手,有中車,摸下路好似有塊布咁既? 唔係,原來係囡囡個細妹好脹卜卜,好似有塊野咁 直接伸手入去打井,一路車住又搞掂.好熱情,正:good2: 朋友試左新18話麻麻地,一個試108好玩得另一個試28身型高165以上長腿,都ok岩門兄 埋單見到廖仔梗係每人都減收20啦

We can fly so high and never gonna die

肥妹仔好唔好食呀

不喜勿回,不喜勿小

新 18
舊果個咁快無做
28 睇相都有 D 想試
係咪早班

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 木頭 於 2011-4-7 22:49 發表
肥妹仔好唔好食呀
你都唔信仲可以信邊個
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-4-7 22:49 發表
新 18
舊果個咁快無做
28 睇相都有 D 想試
係咪早班
好似係番早,真係夠高有長腿,我都有d心郁郁,樣都唔錯

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-7 23:36 發表

新18應糸前kho 06 以前好玩得架
我朋友話可能要佢加班做埋佢,趕收工咁,所以感覺麻麻,

甘快有新18

引用:
原帖由 Mars 於 2011-4-7 23:34 發表

好似係番早,真係夠高有長腿,我都有d心郁郁,樣都唔錯
咁我要快手啦
希望大家都食到好野

37 12345
發新話題