發新話題

我的幸福生活 幸216 進步神速

我的幸福生活 幸216 進步神速

話說一天無故收到個匿名電話 叫我上去做call鐘 我摸不著頭廬 完全無印像
所以今天就出走一趟 揭開心中這個疑團
那天應該是一個月前吧 沒地方睡就去幸睡 點了這個216 (當比房租)
那天小妹剛上牌 是但啦 反正我都係至在去訓 點知原來新過新手 又係不知所措果隻
我又要發揮我影子陪訓員  既角式 慢慢教 最後傾到落鐘 我的兩張毛伯伯就無左
事後都交換下電話 可能覺得都係做唔長 所以無save到
一個月後收到這匿名電話 我全無印像 咁就膽租粗去睇下當今幸記仲有邊個識我先
小妹入到黎我都唔認得 陰功囉 要佢講番事發經過我先有印像 好就睇下你有咩進步 咁沙膽叫我黎 :biggrin:
事別三日果然刮目相看 我又係一如以往死豬咁訓係到由你玩 :big_smile:
按不夠五分鐘已不規舉了 比佢一手捉埋去車 話今次要補償番上次既失禮 我當然奉陪到底
嘩好耐無試過如此重型來襲 有點招架不了 搞咩馬力突然咁勁架喂 本來諗住睇曼聯都分唔到心要全力招架
小妹身材也不錯 B 吧 剛剛好 而且是 6 當然不能錯過
水乳交融之際 當然要試埋最後防線 不好吧..... :_n8:  這裡只能做到3 小弟不才
總括來說 車足成粒鐘 基本上都無得挑剔 可能我N年無真正上過鐘啦 我覺得這個小妹有很大進步空間
事後問我有沒有進步 我說好多了 再在一些細節加以執執 現在的她應該可以滿足大部分幸福之友了

相頭 75
服務 83
回味指數 8/10

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 sundin 於 2011-3-20 04:36 發表

[local]1[/local] 既角式 慢慢教 最後傾到落鐘
copy嫁?

引用:
原帖由 zoomam 於 2011-3-20 04:41 發表

copy嫁?
Post相時見 查實咩黎
版主大人 咁都唔係原創 冇野講啦

c兄做咩式?
係咪隔衫波推?

一定會去試睇下係咪咁堅

輪廓分明,幾靚女!又係晚班!日班始終無心水!

這個是否走秀日唱歌的?

引用:
原帖由 michaelnet 於 2011-3-20 07:53 發表
這個是否走秀日唱歌的?

發新話題