發新話題

天邪寶鑑(89) ~ 九龍灣之好彩木頭無同我交換

天邪寶鑑(89) ~ 九龍灣之好彩木頭無同我交換

NUM:86

相頭:78分 (頭髮放下比較好)

身材:75分 (A+ CUP,美腿)

車牌:???

上路:綠燈

下路:紅燈

開放度:75分

優點:???

缺點:有口氣,開放度不足

星期二同街街版主食完飯,各有各節目,最後得番我同木頭+工作人員,本來唸住去桃記,但打電話去,暫時無女要等,佢地又趕住過關,所以打去九記問有無女,見33,68得閒,就幫佢地BOOK左先,點知上到去先知33走左,最後就MARK左68,95,入到去沖涼房,LOCKER仔話無熱水 :_n11:,經木頭試水之後,最後都決定照去馬,可能因為人多,一開始有少少暖,之後就係冰水,凍到9縮 ,出到黎安排68比工作人員,95留左比木頭,見86剛剛下鐘,就點左86,因為唔太清楚木頭口味,所以等兩個囡囡都黎左,比木頭揀先,最後佢都係要番95,搵到666女朋友。之後我就叫左86拎埋張被入房,因為真係好9凍,兩個人係被窩裡取暖,傾下計咁,傾傾下有D唔對路,佢口氣都幾勁,比左D香口膠佢食,都唔係好辟到,所以唔好問我有無車牌,我無試 ,於是乎我就捐入去被窩解佢BRA,A屎波,佢好敏感,車LIN車到佢鬼哭神嚎,下路就有小夾,幸好佢R袋同推油手法不錯,最後加少少幻想,影像投射,攪左一輪之後終於升空。好彩木頭無同我交換,唔係實比佢插死。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 23:19 發表

NUM:86

相頭:78分 (頭髮放下比較好)

身材:75分 (A+ CUP)

車牌:???

上路:綠燈

下路:紅燈

開放度:75分

優點:???

缺點:有口氣,開放度不足

星期二同街街 ...
唔好玩啦 有鬼人羅電話咋,又細波又樣咁,大口氣!

引用:
原帖由 西毒 於 2011-2-19 00:01 發表
唔好玩啦 有鬼人羅電話咋,又細波又樣咁,大口氣!
可能有CHING中意呢

回復 3# 的帖子

下,呢件多謝先.好淫兄
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 11:19 PM 發表
A屎波,佢好敏感,車LIN車到佢鬼哭神嚎,好彩木頭無同我交換,唔係實比佢插死。
點解我係出邊聽唔到既邪兄唔好話邊個插邊個既,骨運各有不同嘛,其實要多謝你同lilyil兄果晚既安排
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-19 00:32 發表
點解我係出邊聽唔到既邪兄唔好話邊個插邊個既,骨運各有不同嘛,其實要多謝你同lilyil兄果晚既安排
因為你掛住同個666女朋友玩LAW,話哂第一次帶隊,點都要做得好好睇睇既

[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-19 00:32 發表
如果你食埋尼件 再+沖 凍檸水
都吾火爆真係 要俾個字你

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-19 12:35 AM 發表

因為你掛住同個666女朋友玩LAW,話哂第一次帶隊,點都要做得好好睇睇既
乜你唔知我係你房門陪迴左好耐咩

不喜勿回,不喜勿小

發新話題